【Dx2】真・女神轉生 Liberation【七大罪合作活動中】

581 回覆
0 Like 7 Dislike
抽到乾哂塘睇fb仲話會有新announcement
會好似上年咁最尾出隻德謬哥
今個星期真係棄住game先
3400分都保唔住
我都係用騎士打贏靈門2,有d 關真係有奇效
靈門2 有層隻BOSS魔羅會有兩隻妖精狂回血
最後都係用黑騎士尅佢回血先過到

用瑪利亞狂復活隻修羅王夾硬打死最後隻冰雪王
黎緊個隻新角好似係專for 慢速隊
跟住呢半年都唔會再抽
4週年兩隻已經課咗唔少
呢隻驚如果要追一個月幾皮都搞唔掂
第6人出現了
咩第六人
第6個玩呢隻game既連登仔
第6個出現嘅人

第1人:我
第2人:本該成為牙的男人
第3人:降魔Dick
第4人:xda-2
第5人:量子力學牛
第6人:CZ_BNB
我都一年冇玩啦 隻驚真係好正但係自從有個突破系統就太重課啦
我因為抽唔到瑪利亞玩唔夠三個星期就棄咗
唔求pvp只係想清氣打怠惰
SEGA失去了一個潛在課金玩家
太大咬了sega,有冇計過要追同一隻嘢追7隻要幾多錢lol
呢隻我應該唔會抽,好塊中毒中到發紫既臭閪咁,我玩五個陣都無用過
btw 呢隻係咪用黎克著阿斯塔洛
太大咬了sega,有冇計過要追同一隻嘢追7隻要幾多錢lol
呢隻我應該唔會抽,好似一塊中毒中到發紫既臭閪咁,我玩五個陣都無用過
btw 呢隻係咪用黎克著阿斯塔洛
釋迦就係見早兩年唔玩永續課金都合到勁嘢(有物貫魔羅)
流失勁多人
而家反其道索性一個月出幾隻
出crossover又會抽架啦
有d 後悔用石抽左7完罪,素子都玩用左一段好長時間用黎玩異常,班同團長我打完活動之後就入左倉,雖然個陣係想抽公主多d
我覺得畫風唔夾, 抽500就算
團長同伊利沙伯個3D其實好肉酸
但班ok
班真心靚,而且係未有阿斯塔洛之前可以勊著蠅王
班幾好用
變咗我主力攻擊手
打蠅王防即死
加物攻一嘢打人二千幾抽到回千幾血
用萬能思念谷到2突加命中減人迴避
好多時pvp pve都打剩佢同瑪利亞
磨到對家死為止

公主我思念得一層
pve 成日用
用佢set auto好少輸
發覺我原來2周年同3周年自選未用(之前隔得太耐冇玩)
但啲惡魔都好舊下冇乜好揀
諗緊以下方案:

1. 換兩隻路c化
我未抽中過
但換兩隻解得一層思念好似冇乜用

2. 換兩隻義經
幫佢開埋第3層思念
但係而家又好少用佢
又怕抽嘢時會中佢

3. 換一隻2週年垃圾
3週年換大淫婦幫佢思念上第二層
但魅惑隊似乎冇人再用

3個方案邊樣好
定換隻嘢整武器?(已經用緊黃帝盾)
定有其他提議?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞