【Dx2】真・女神轉生 Liberation【七大罪合作活動中】

581 回覆
0 Like 7 Dislike
得打東京煉獄有先得拎
所以死都要打到20層拎果560支
我屌
即刻搵兩隻惡魔合劍盾同打未來任
所以手遊Dx2除咗係Pokémon外,都係牧場物語

日任:每日任務(萬能思念),降臨(專屬惡魔思念),pvp練習+7勝(3*6石+10石),每日指令20石,靈門(魔貨+mag+入魂碎片+綠勾玉, 我通常抽到寶箱就跳去另一層抽盡10次)

周任:每周指令200石,PvP (淨參與最低都有150石), 強鬥之塔(最低150石+血晶+潛在烙印片),末日戰爭(好似最低都係150石)

月任:地獄樂園(最少打到50層拎紅勾玉,30層好似300石), 強鬥塔最終聯會結算(最低階好似400石?)日蝕(金劵),東京煉獄(50石+業罪魂蜜)

其他:主線任(最難有石送)crossover活動任(通常有石送), 活動版靈門(高mag, 多經,有紅勾玉) 新角活動(紅勾玉)

儲下儲下一個月最少都成千幾2000石
個重複6星轉生登入獎勵可唔可以疊住做?
例如隔三日再轉生隻6星,就變咗同時拎day1 + day4, 下一日就day2 + day5咁

同埋冇活動D氣有乜好用,主線推唔郁,hard/maniac打得贏嘅都打晒,而家剩係打靈子10
唔係好肯定你講新手任定咩
如果你講個轉生登入獎勵(星期任),係星期日零晨兩點結算
你是但搵隻1星既轉生都得
無活動就打分歧未來普通任儲下靈素
或者刷烙印,唔打12打11都刷到六星烙印
無用拎去賣都有少少魔貨
啱啱儲夠200禁書殘篇
留意翻平時唔好拎嚟抽普通池
等有你缺既又勁既惡魔先抽
例如呢轉殘書特選得英雄平將門係一線
其他例如阿修羅王同關帝呢d都係兩年前既惡魔
你無都可以博下

但我就麻麻地,寧願等佢殘書池加翻呢兩年既惡魔
例如兩隻天使豹,甲賀三郎等
抽到無哂石都抽唔中地獄狗
剩係想要伊利沙白
但已經太遲
我決定見野就抽,橫掂都未必玩到5週年
欺瞞12 虛飾12都可以auto
怠惰11人手打都打唔贏
防壁烙印去唔到最後一波
你需要既係大僧正或者孔雀再落就妙音天女,貞德,最緊要係解狀態,可以既話用黃龍開萬能反射盾
怠惰12用異世界吉祥天超屈
師兄啲角都算新又勁喎
我而家主力係夾硬將最近抽嘅班 伊麗沙伯
再搭住以前練滿嘅源易經 平將門
除左吉祥天,其他我都有
我有三張自選擺左係到好耐,唔知揀咩好
而家升緊隻聖女貞德上五星
auto打下靈子算數
反正好多惡魔都未覺醒

靈門2狂化箱永遠唔出物理
25層大佬開始厚血打唔死
已經冇心機再入靈門

主力班同梅xxxx就唔使諗思念
樹王三凸差900萬MAG (等7折都要600萬)
屌佢直播送個4張5星卷抽得最好個個係義經,但係我已經3突左
整盾,殺人加5mp好撚有用
我個pool 而家應該點佈署,早排中左兩隻大衛,之外好似無咩特別
成日想砌下唔同隊,但係資源真係唔夠雖然主線同靈門個d 已經過哂
靈門2四神
3凸義經,即係你玩咁耐抽中過7隻義經
四神痴線架,重要講運氣
貼返先 我pvp 隊係咁,都叫上到黃金三,但係真係好勉強,特別見到繩王就唔夠輸出ko 佢
無咁痴線,有d 係用萬能思念,個時我未有平將門,重用緊物理隊推pve

咁樣唔好話pvp ,靈門2都過唔到
金rank要2700
我第一個星期2672
第二個星期最高去到2698,但被人打返落2674
已放棄,打AI算數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞