【Dx2】真・女神轉生 Liberation【七大罪合作活動中】

581 回覆
0 Like 7 Dislike
回坑玩發覺多多錢都唔夠班課長玩
見人練滿哂西王母,加隻乜邪神厄咯德那,
加烏蠅王
都唔駛打
殺佢邊隻都可以即時復活
3 round後烏蠅王用即死全隊陷包剷.....
我銀rank已經見D惡魔好多都S.Max又入晒魂
唔怪得話靈門2後期唔夠步數用
睇攻略第50層大到
唔講以為單機game JRPG迷宮
追左分分鐘都係入倉,我自己都有西王母,但真係唔夠萬能思念去升,最後都係得個擺字
咁算數唔追
分分鐘玩一個月又開始關關都過唔到又棄過
過唔到既時候,只要你每日打佢個思念關同活動關,儲夠石同思念就過到,我都係咁樣玩
話口未完我靈門2就卡關,第50層好撚難打呀屌
頂,最後用左個邪道方法過左
我第10層都過唔到
慢慢玩就會過到
覺醒咩用靈子結晶最抵?
而家手頭上最貴貌似4款L靈子x15
我係邊d 5星想用又急住用先會用結晶,結果到而家都重有8粒係到
隻game似乎好少人玩
我星期六先開始打event
用哂佢event用嘅體力藥水
加埋升level回體力
一日auto打幾次
己經接近排2000
D人食哂水打到有紅勾玉就會停再打都唔會有特別野拎

btw真V都算吸到D人回坑
我呢D玩Dx2玩左4年既老坑都算老懷安慰
巴打好似第一次係呢個post 見到你個名,想問你打左四神未,難打到痴線
4神懶得打要特登睇攻略砌嚟打得閒有心機先做
我主要都係打日任周任pvp強鬥塔儲下石
東京煉獄同樂園都係月尾收皮前打哂d有禮物拎既關算
東京打到20級左拎最大數既業罪入魂就算

4年嚟一毫子都無課過以前出黃帝果陣想課點解個account唔知咩問題課唔到
咁就乾脆唔課,慳翻
終於有第四個人出現

我係真V吹水post見到人提Dx2手痕download黎玩
果個應該係我嚟
講真輕鬆玩儲下惡魔ok既
真高手,真係用時間砌出黎
我叫做啱啱除左四神之外叫完左靈門2,之後我諗都係養生咁玩,之前我會將抽到既5星儲起佢,留返第時合野做,而家索性將佢地用黎升思念就算,橫掂勁既野都合唔到
另外巴打我想問d 魂係咪一定要入魂原隻咁入,好阻住d 位,有無得將佢地變做魂汁
另外巴打介唔介意講下你點樣砌隊同有d 咩怪呀,呢隻野真係好少人玩,就算巴哈都係
成個game post 得4個人
上星期抽到兩隻義經,索性拎嚟整劍整盾都唔三凸義經
乜D魂可以入魂用? 我以為剩係可以合隻貓將軍
我黃帝當日爆哂思念
迷宮回血好幫手
pvp物理貫穿隊都頂得下
而家已經廢廢地
義經我一早三突左,本身有愛,一出個陣用到而家武器我反而無點整,我淨係睇哂佢個故事就完,無挑戰最尾個關
高手唔敢講啦,老手啫,主流既蠅王德謬哥孔雀馬都抽唔到

呢個係舊年砌既,打蠅王如果對家無詛咒無效都叫有得打,即使蠅王有即死無效,打到佢殘血都叫可以一野帶佢落地獄(蠅王頭兩段攻擊唔太痛)屍愛招即死有強忍無視

呢個最近砌既,班係有一隻單挑蠅王+老樹既能力(不停抽mp+補血)但最近多咗德謬哥+孔雀馬,已經狂輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞