【Dx2】真・女神轉生 Liberation【七大罪合作活動中】

581 回覆
0 Like 7 Dislike
因為有時會中左閃避瑪利亞,或者超厚血既瑪利亞加異世界火巨人同蠅王,一係就超高速隊,個d 真係唔夠抽,我都叫勉強上到3700
藍色天使我一隻都無,合既話又唔夠素材
斯勞沙推爆三突打人超痛,仲要高速+是但一個人打死一隻都有執屍功能

仲有招打技只需4mp,中咗係會扣人3mp
見佢搭大公基本上唔使打
斯勞沙好難合,重要合6隻,我諗等到5週年先夠錢合
我將我d 自選用黎三突巴力個老婆,諗住全體技一野轟tr去,但係發現都係唔夠用猛將平將門即死技咁好力,叫做完左個心願但係又有少少後悔
2凸阿斯塔洛
有錢人
儲完石中左兩隻再用思念突架
仲有隻一凸瑪利亞
你幾多石中四隻
課左一次58,之後就抽到一次補底
我有400個萬能思念
講返先我次次活動都有課幾十蚊買最平個pack 當儲石,今次算係特別好彩
一pack好似1000粒石左右
但抽目標惡魔以10000石做單位

其實隻game幾好玩
裝咗隻Overlord,打完第一場戰鬥就冇開過
隻時空貓玩到有得10抽,但望黎望去都唔知抽邊個池先有AS燕 (睇埋機率表) 又停咗冇玩
所以而家開始儲石等抽5週年差唔多啦,同埋如果你玩哂主線靈門唔追pvp個d 就真係會變養生game
時空貓其實唔使抽淨係用主角加埋佢送個d 角已經夠打第一部,但係玩個隻就真係打機,無得掛機刷資源
巴打們你地玩成點,應該未棄game 呀?
我無厘頭10抽中咗一隻亞斯塔洛
冇思念係未照用好?

而家pvp就
班2突 瑪利亞1突 樹王3突思念 平將門3突
但係平將門招奧義一閃成日打唔中人
一打唔中冇兩格行動就好易滅團......
諗緊練勁隻亞斯塔洛取代佢
但用得樹王又一定冇先手
好煩惱

PVE有2突伊莉莎伯好日0易過

好彩之前冇追七大罪隻梅xxxx同之前隻地獄犬
而家好似好廢咁
你平將門換亞斯塔洛已經好屈機
如果先手靠班抽mp再亞斯塔洛尾刀
至於後手你又有瑪利亞幫手復活同埋樹王減攻保命
已經好全面
平將門三突咁勁,我都係一突
如果裝左千發千中都miss 咁係對面物理閃避太勁
亞斯塔洛真心勁如果有思念轟哂落去都唔會後悔
地獄太如果用慢快隊打會食哂屎
我而家試緊用白鷹加隻無突既英雄平將門再加亞斯塔洛睇下可以走到幾遠

但係防守個隊我唔係好知點砌好,我自己都打試都打得贏,加上無蠅王同異世界火人
亞斯塔洛有高級物理強化又有破壞化身
仲有一個技俾乜佢好
高速隊:急速之星
非高速隊:不屈的鬥志/物理倖存者
未用過呢隻嘢,本身會心同命中算唔算高?
如果已經幾高我就再推高個攻擊力

好耐未試過pvp上3500分
好感動
發覺開始有人用黑騎士尅我呢啲回復隊
班抽人血中一嘢
瑪莉亞回血又中
大樹回血又中
仲惡打過高速隊
包剪揼系統好過純p2w
防守你嗰隊我成日遇到
反而好易打
因為就算你先手
瑪麗亞同王母都係冇攻擊力
一round清唔到我
就可以先殺王母
俾你瑪莉亞復活王母一次
再殺王母一次
再殺兩隻薄血嘅打手
電腦AI會用瑪莉亞復活其中一隻就完咗round
然後就可以清場
所以我見而家一係厚血慢速後手
一係高速三郎 鷹 亞斯塔洛
中等速唔用3隻打手好難玩
靠亞斯塔洛上返3800
可以咁玩
之前抽咗堆騎士可以度下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞