【Dx2】真・女神轉生 Liberation【七大罪合作活動中】

581 回覆
0 Like 7 Dislike
時空貓同chrono trigger都係加藤正人有份
所以個故仔好有chrono trigger色彩
有隻主角係青蛙,勁似chrono trigger 嗰隻

呢隻慢慢玩
去到第二意開始好多少遊戲如釣魚呢啲
我試過成個月冇堆主線支線齋去釣魚
呢隻唔可以當佢手機game 玩,真係要拎住黎打
話時話新個個惡魔舞台好似好on9咁,另外個超越石要抽野先出,姐係迫人課金
個惡魔舞台唔明做乜
超越石唔理佢喇又係屈錢
個新副本個高難度挑戰都戇居
一嘢打全team 每人6000會心
點撚打?
我見facebook已經有人屌
呢隻嘢個開發團隊真係唔知想點
聽你哋講
似乎第一部良心作
然後搏玩家對隻game有感情後
第二部開始cap水
第二部都唔算Cap
如果冇乜抽嘢
都要幾農下先過到關

隻D2啲超越石都低能
計過數基本上你要抽成30至40次10連先開到一隻魔成個skill盤滿同加多招技
好屈水
原來已經轉咗話題,超越石係Dx2
(真係del咗 game)
D2除咗課金....
冇乜嘢可以討論...
Dx2 食相真係太難睇
del左dx2?
佢個超越石系統真係覺得食相有d 肉酸,搞到得連今次個隻肥閪都無動力抽
抽唔到瑪利亞就唔玩,唔係唔玩一排

唔駛每日諗住清氣 / 打限定活動
人都輕鬆D
轉打穿越貓?

但你見我咁耐先玩得2個鐘就知有幾hea
(主線啱啱打完電單車合成人類)
淨係p5個兩隻角已經夠打爆第一部
佢p5個副本故仔又過癮
又match返主線同個game主題
(廢事劇透)
同埋我鐘意隻game本身除咗抽角冇乜嘢其他位課金
抽完隻角又會令你好有心機升佢攞專武各樣
唔會抽完就算
原來時空貓有tales 同p5r 新副本!
又係時候回坑
呢d呃錢game得閒農下500石抽下六合彩算
我而家儲唔夠30000力保底都唔會抽
太昆水啲機率又太差
打到黑化沙羅曼蛇就全滅咗
吼一野全隊扣4xx
團奶先得1xx
我見佢送左一千石手痕又去抽,中左三隻垃圾五星,呢個pool 可以唔使抽了,下一次抽應該係五週年
一千石有3隻5星好好喇
我平時係抽到第6次必中5星先會中
但係我中個d 都係舊既弱勢角,天照同羽蛇神,另外就係第7隻米迦勒
用黎玩整劍整盾用都好丫
我個禮物盒百幾隻4星
除咗賣咗去換嘢都唔知响到做乜
以前都仲話可以用4星升下5星相同技
而家啲5星隻隻都專有技屈你食紅玉
啲四星已經零用途
遲早用機制同活動獎勵逼你班友各屬性劍盾都要整(5星惡魔),
冇得用死物理一set
d 課金元素愈黎愈多
啲劍同盾食完思念又學啲怪開能力盤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞