【Dx2】真・女神轉生 Liberation【七大罪合作活動中】

581 回覆
0 Like 7 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=kNprjTdTdQI
Soul Hackers 2 PV1
Switch以外全平台
竟然係新作,有D期待
食埋P系介面風格
但人物3D模好似仲停留緊10年前 + HD化咁
有無玩過第一集既巴打講下個故事係點,望落去好似咁環保咁既
原本想答你
法國自己都唔記得個故事講乜
普通王道故事,冇驚喜冇伏
現實同虛擬世界聯動,捲入連串犯罪事件咁上下

記得開頭有個選項問你覺得女主角點
答性感、冷酷、熱情三選一 (咁上下)
冇提示話係重要分支,但就此決定女主火屬/冰屬/雷屬三套唔同skill set,想改就二周目見
聽落咁似數碼暴龍 網絡偵探既
其實真係好似

我見呢個pv 啲仲魔模組好似整過同多咗動作
地圖仲真女神5個模式
黎緊xbox 都出,可以ready 定
btw講開網絡偵探我真係好推薦,我重玩左兩次,返而網絡駭客個劇情我唔係好深印象,我淨係記得個結局
數碼暴龍同女神都係我細個最鍾意嘅ip
可惜兩個嘅公司都不擅經營
數碼暴龍已經第三隻手遊
尋日又宣佈執笠
每隻都係糞營運得兩年幾三年....唉
大家呢排仲有冇玩D2?

不過都有興趣知隻game有咩更新
例如開放蘿莉故事未
未開
不停出啲濕鳩活動
蘿莉故事應該係「有意義更新」最後倉底貨
無聊入返黎,咁多位巴打係咪已經棄哂game
係咪得我一個棄
近排瘋狂玩巴打們推介隻時空貓,玩到好癲 (配布無靈晶打16妖)
時空貓成日要手控,所以我懶得玩
而家dx2我都淨係keep 住玩活動同pvp
我無棄驚不過自中完班後乜鳩都唔中
pvp就快3000分都唔過

無周年角真係玩賓周
我有週年角都覺得好難打到上去4300,d 課長真係好鬼屈,新活動重要迫你係咪飲水
認真懷疑世界暗地裡又執過個中簽率
新嘢永遠無我份
甚至想博舊嘢人蠅王掉成萬石落去都抽唔中
屌佢老味迫人保底
中親既五星都係d 舊到無用既五星
補底貴到痴線呀,最重要係無1思念pvp又放唔到落場,愈黎愈痴線
世嘉已經整好左佢條完美cap水生態
無課要好忍到手儲石等佢半週年一炮過拎哂D石保底抽新惡魔
但強如蠅王同阿爾曼都係得半年貨仔稱霸

算啦都係養生game.
btw今期蘭陵王都惡, 高速+buff+高攻
被佢一刀劈扣5900血
真呀,啱啱練好就準備收山
有諗過抽,但係而家見到太多閃避形聖母,都係留返個位比隻玩魔攻既好d
其實一直都好奇日本景品法指引有幾清晰,可以點踩界
e.g. 公司註冊國家,機率係咪每個帳號獨立 (暗地裡新玩家高D,老手低D,無課儲石又再低D,但平均等於表面確率)
冇玩兩三個月
因為無聊見xenoblade 3就出
見啲人話1同2都好玩
就去買返黎玩
真係要煲好耐先爆機

見隻蘭陵王幾得意想玩返
但一見唔用思念升到第三層的話都係廢廢地
就放棄了
而家又有得抽聖母個兩隻,係時候回抗
隻蘭陵王係咪女神系列首次登場
唔係
至少我玩過soulhacker有佢
呢隻垃圾手遊點會咁好死畫新圖出新角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞