【Dx2】真・女神轉生 Liberation【七大罪合作活動中】

581 回覆
0 Like 7 Dislike
班咁勁架咩
我反而得德謬哥,重要未突,手上得200思念都唔知升咩好,我好似係呢個post 貼過我有d 咩
你個pool太廢無咩討論空間
你唯一可以做可能係英雄平將門+梅里奧達斯+冰雀+斯勞沙玩先手,裝哂急速之星同谷爆擊

起碼夠打到3000分以上...啩

不過而家雙威係主洗
班其實幾好玩,自帶即死無效+不屈改(+800hp保命)
自身回合抽對家全體1mp
打擊技高命中爆擊,抽血量高+抽3mp
所以單挑蠅王基本上不成問題

不過只限放攻隊,放防守隊無用因為人地可以用pass
或者我可以試下老樹+西王母+異世界素盞+班
不過都唔期望太高會守到孔雀馬

升技係咪食紅色勾玉為主?
無課唔好亂用紅勾玉,紅勾最好只用嚟升惡魔專屬技(即右上角果兩招)
因為紅勾玉只能夠以打活動同埋每月打樂園先賺到幾粒
你係課長無限錢就另計

所有靠殺惡魔或轉移得到既技一律唔建議紅勾玉升
咁我all in升身體狩獵先
無辦法啦,中間無玩一排錯過哂蠅王屍鬼阿里個d,異世界中到一隻已經好開心
個陣出三姊妹已經覺得好痴線,點知之後愈出愈癲
唔好呀班絕對唔係主流,玩下就ok
除非你好多紅勾玉
嗚哇已經食咗
班已經係我第1主力,好多時靠佢一個拖3條屍推進度
三姊妹一早預咗呃錢,而家已經淪為二線
要升到二凸先有防異常仲要三隻齊章先生效
完全唔實用
咁pve都實用既爆擊永動機,保命能力又強
3星唔係素體D惡魔通常點處理?
變30業幣效益又好似唔夠4星好
升爆level做轉生素材又好似幾浪費 (唔通街捉素體變3星好快爆倉)
定有其他用途

另外想合樹王,但佢連合體表都未出現
黎緊個隻異世界狗會唔會抽
我已經錯過左太多pvp 角
我會儲黎合上4星素體,除非重覆得太多
唔係素體有方法可以合到變返素體?
異世界狗係邊隻?
無,所以我會用唔係素體個d 黎做肥料
班我思念開到第二層
成日都係保到佢命然後佢幫我一個個清到場
對大樹隊通常打剩班vs大樹
然後慢慢磨死埋棵樹
我當年就係花好多錢整3大天使先手隊
開頭都仲可以pvp屈死人
之後啲人一用降攻升防啲隊
就唔夠力一回清場俾人打到嘔血
異世界地獄犬
好似係被威壓一回行動就補翻一回行動加debuff對家
仲要好似係威壓兩次就補翻兩次+debuff兩次
招火有爆擊,二凸就4mp已經用得

勁到癲
抽爆佢
巴打你用左萬能思念去升?點解可以儲咁多
pvp 我點追都追唔到d 課長而家,志在儲下怪睇下佢地既背景再wiki 算
隻狗招爆擊仲要係同甲賀三郎一樣
先單體爆三野再全體爆兩野
攻力都係低過三郎少少,但無限用+mp4

都話世嘉痴痴架啦,又今日的我打倒昨日的我
呢期興蠅王肥蛇雙威丫嘛
就出隻狗直接補回合打爆佢
嚟緊pvp又再一堆先手黨
聽你講完真係好吸引,我見早排巴哈d 人話先手無人權,咁算唔算係聽左佢地意見
咁搞法其實有無好處,令到d 人唔玩死某幾隻,但係又唔buff 舊角,迫人抽新野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞