【Dx2】真・女神轉生 Liberation【七大罪合作活動中】

581 回覆
0 Like 7 Dislike
六星同五星戰力差好遠
靈門好多時都係死剩班一個(六星覺醒+破壞同精密set)單挑大佬夾硬過關
最初玩覺得藏王好勁,而家用都唔想用

靈門1去到42層,靈門2去到10層已經推唔郁
靠隻發光魔神雀做奶,補得3xx
人地隻伊利沙伯每回合自動補5xx
巴打我講個d 5星係原生5星怪,個d 留低多數有用,唔好用黎做轉生素材
玩得咁快既你,靈門2係難到仆街,地圖又大
你有石可以抽下野先既,橫掂你一開頭咩資源都無我驚你咩抽哂就頂唔順棄game
就算抽中想要既野都冇資源上六星
開game > 活動消氣 > 閂game
等升多2, 3隻六星先再打靈門
巴打可以打完主線無體再打靈門輪流咁打好come 玩,打打下就可以拎哂d 石去抽野做肥料,我都係咁
我抽到班同伊麗莎伯
用邊個荒體同配乜枝好?
靈門D氣根本消唔晒
打活動係咁升level,而家5xxx/2xx
鬥級靈子係今次活動專用,定所有合作/特別惡魔共用?
同埋轉生重複login bonus,係重複得1次定多個1次

終於諗得明點解後半排名咁高
因為前半爭彩虹券班友已經換爆兌換所D獎勵
我初初都係咁諗,但係我而家打靈門2長期都唔夠步數
活動完左就無用,留返下次復刻
一隻一次
巴打用左幾多錢去抽,我都想要伊麗莎伯,偏偏比左另外兩隻我
我都係
唔想再用3星發光雀
合隻5星樹妖啦,真係好好用,我到而家都重用緊
即係邊隻?
我合咗呢隻
https://altema.jp/megaten/chara/168
等夠level同覺醒當奶頂住先
問題係我兩邊靈門用副隊入王房,正隊滿血先攻都係打唔贏
只能夠得閒刷下狂化箱同通街執錢
https://altema.jp/megaten/chara/318
呢隻,真係必合,連pvp 都好多人用
靈門一打哂未?攻唔到頂?
比佢學補血技?
我見攻略網推薦異能樹妖王

靈門一都推唔郁
唔使,佢每個回合開始前都會自動補血唔佔用行動值,你而家有d 咩同主力用咩,主線夠唔夠推,我個陣都係推到第一部中場休息唔係好夠打,之後打靈門一,再突破d 角色
主力:梅xxxx,班,邪惡frost,灰騎士,發光雀()
雪櫃:藏王、歐卡斯 (諗緊好唔好餵主力食咗佢招自動技能)
升緊條黃龍同粒紅色石

主線打咗7章(開決鬥AI),之後冇再玩過,而家剩係每2個鐘開一次game打活動
我本身個account嗰時冇玩已經有8000鑽未抽
之後打咗三日唔同關同回坑有嘢送
課咗少少
用咗14000鑽先有兩隻

回坑感想:
依然好食鑽
啲機率真係嘛嘛
課金仲係好貴

新啲魔太勁
我隻班未6星已經勁過我我當年練滿哂嘅平將門
pvp用舊隊連打銀二星都打唔贏.......
唔怪得而家降臨係平將門
計過晒比D唔好用嘅惡魔比人打思念
平將門新舊兩個版本都係以前pvp嘅勁嘢
而家啲人已經玩到你未出招單靠入關時啲自動buff同自動攻擊打死你
好難玩
巴打你係咪砌唔啱隊咋,我都叫勉強上到2900,再上我諗應該無咩可能
英雄平將門同猛將平將門呢兩隻pvp 都重好多人用
英雄就要玩攻速,做頭個個上buff,雖然如果有埋呀里開場加mp 既就最好
而猛將就要加多隻玩雙威攝玩後攻
雖然未必打得贏d 痴撚線隊,例如三姊妹+屍鬼/西王母 同埋蠅王隊
不過呢隻game 食e水真係好深
人手乖乖打都上到去
學你咁講唔好係烏蠅王西王母嗰啲隊都ok

仲有幾日完event
諗緊追唔追埋隻團長
見人用好似好勁咁
你地個level唔係要刷幾隻食埋思念同升技先夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞