【Dx2】真・女神轉生 Liberation【七大罪合作活動中】

581 回覆
0 Like 7 Dislike
pvp 高速隊真係好痴線,三郎+英雄平將門+亞斯塔洛真係唔使玩
一殺buff命中buff攻
nerf人迴避防禦
加一格
真係好撚離譜

btw高速如果血淺可以用三姐妹收皮
無三姐妹,再加埋我係打隨機對手,唔知會遇到咩人
睇人玩真係學到嘢,專注爆佢老母大法
https://youtu.be/pR4zJDP8FpA
4000血瑪利亞 5000血樹王
瑪利亞我重研究緊用咩絡印,諗緊加血定係加回血好,打pvp 如果遇到超高速隊多數會比人秒淨瑪利亞,如果回多d 血唔知會唔會頂到一round
3件HP+50% set
5件回復量%
我係咁樣,好似回得唔係好夠
撐血緊要過回復

btw我用老樹+班+天使豹頭+西王母, vs 老樹+西王母+瑪利亞+蠅王

屌那星我用豹頭禁鳩瑪利亞復活,屌那星個臭閪一死即解禁所有,之後西王母仲可以call翻復活有時仲要呢頭殺死完瑪利亞果頭call翻隻蠅王出嚟
隻仆街蠅王仲要落+mp烙印,抽光佢mp佢回合都回夠7mp出死蠅葬列
最後打撚到連佢老樹既利卡姆都用哂至打得贏打咗15個turn好彩豹頭d後勁好撚勁,每回合補血+buff可以抵消回合扣血
我唔知點解試左幾次殺左瑪利亞先,西王母都無幫佢復活
無理由架,你用哂西王母兩次復活?
唔係呀,我係做攻擊個個,我都覺得奇怪
咁剩返一招安乜技好?
我覺得可以諗技能裝三分之活泉+強靭的化身
而烙印就車4個物防烙印落去連主技能都係物防
因為瑪利亞回避又唔係真係咁高,推物防擂隻大公招爆擊有so

要我不停計算點樣buff+debuff
點樣保證一回合殺死蠅王or西王母
燒哂對家既自動復活

燒到佢輸

屌那星好似打大佬咁
話時話我search時空貓先知道手機game係Apps台開
唔怪得負皮
我中過幾次閃避流既伏,諗住一野轟落去,點知miss 左,哂左兩格
呢隻game 既好處就係你ypmn又有練過既多數都夠打
諗到
我符碌event尾先抽到兩隻瑪莉亞
谷到佢體力4xxx 防魔防物理過千
加隻體力4xxx 嘅思念3 層大樹
加隻體力3xxx 思念1層嘅班
而家pvp 好襟磨

仲有一隻唔知搭乜好
西王母
抽唔到
有冇邊隻體力高又打得
而家用平將門
靠佢同班清場

我係咁樣,都唔係好夠打
你有左邊隻癡線嘢都唔夠打?
基本上撞親佢要睇好唔好彩
佢針住隻瑪莉亞打就狂會心就輸硬
同埋你呢隊
我見人谷速度谷到5萬做先手隊
配嗰隻藍色揸住卷嘢嘅天使
下下追擊,好難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞