加拿大OWP及Stream B討論區 (2) 世界大戰抹黑宇宙了Can you feel?

1001 回覆
29 Like 1 Dislike
可以喺香港開?
想問下upload document嗰到 Proof that you Meet the Requirements of the Job Being Offered 係淨係upload 畢業證書定要加埋成績表transcripts
點解睇落咁多人prefer condo,唔住house or town house
Down埋Wes個app日日㩒f5
睇埋速遞公司個status係Wes收到但係都未有update
好想快啲搞掂晒d野過黎
幾時去
因為多數house/townhouse既location都係揸車先方便d
condo就適合未有車既人住
同埋唔洗鏟雪等等 減少自己要適應既野 方便落地
一個人住洗乜住咁大
仲以為house 唔包水電煤
我見夾都多數夾condo多
咁又真係多數唔包
有 HSBC CA做condom
11月23日交完application form
隔日就收到biometric
12月15日收驗身信
都算快
HSBC最鍾意做condom架啦
係唔知係個度既hsbc搬錢去其他銀行會唔會麻煩
封關會唔會唔入得
可以
網上開唔洗手續費
開完入錢入去
再約時間落地落BRANCH攞卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞