加拿大OWP及Stream B討論區 (2) 世界大戰抹黑宇宙了Can you feel?

1001 回覆
29 Like 1 Dislike
Tangerine聽聞唔錯既 但我就用TD
要多atm就應該都係td同rbc
但你最好睇埋自己會住果度附近有乜先
因為去到markham/north york會多番d hsbc咁
所以每區都有少少分別
我都係topup
我剩寄咗英國大學份transcript無無問題
想識師兄
有咩問題
人地唔洗搵食?
加拿大有冇美國costco嘅傳奇5蚊一隻雞
有嘅話其實都頂到幾餐
11月頭 apply 尋晚收到letter of introduction了
加拿大好似$8 食過一次都幾好食
想知幾點
同美國差不多價錢
雞胸頂兩餐
雞髀又頂兩餐
雞翼都可以一餐
窮嘅話一隻雞食兩三日都仲得
不過首要條件係costco membership
如果識人有,可以叫佢地幫你gift card
我approved係星期六朝早5點幾
其實Peterson 真係有啲煩
佢個個谷都forward 佢自己channel d野
我明佢想幫人 明佢係開心share
但我唔想下下論又俾佢一野洗左 版
朋友幫你買張gift card 你再用張gift card去買野咁就唔洗membership咁?
半夜兩點幾
喺美國買嘢俾錢之前都要會員證 入去又查
加拿大查得無咁嚴?定係可以直接用gift card入場比錢
唔洗理佢肥佬9up
成日覆人覆錯野
夠膽死話香港良民証有效期得半年
walmart 同superstore都有
成日買嚟食
[長文]有冇移唔到民既巴絲真係好後悔19年玩到咁大
https://lih.kg/2817487
好彩果時無被連燈仔水出去
唔係都無得走
五毛走到過黎做乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞