加拿大OWP及Stream B討論區 (2) 世界大戰抹黑宇宙了Can you feel?

1001 回覆
29 Like 1 Dislike
大家visa application approved 之黎 大概隔左幾耐收到exception letter?
到底嗰五年內係計申請OWP嗰一下,定做夠一年嘢申請PR嗰一下
both五年內 所以有d人係搞到owp但行唔到stream
會唔會有人想去加拿大前同遊墨西哥呢

https://t.me/k567123
好似幾正咁
好多人交cert only都係會reject
我見好多clerk 都係35k 一年 為返一個月18khkd 唔知頂唔頂到
如果搞左eca 係咪wes 果邊會自動彈份野過ircc
咁剩係upload份 eca report就得定係要全套upload多次
最好全套
想整返個對話紀錄,同另一半咁多年嘅WhatsApp +tg record,有冇人整過
係screenshots 就算,定係export文字同埋要翻譯
香港做certified translate係咪要搵律師?
打算4月頭出發多倫多
諗緊買直航定喺台灣轉機
驚直航到時俾人取消
IVE HD 2/2019畢業

最遲要幾月去到加拿大?
伸手到咁就咪學人移民啦
其實 keep 住 refresh 4 5 次就得
好感動終於批咗
congraddddddd
Lm
恭喜先 申請用咗幾耐
12月頭apply,月尾就收到biometrics同medical request
不過自己病咗一排,所以拖到1月中先驗身打指模
琴日晏晝收email話出咗final decision
最後我係用屋企desktop唔洗refresh都入到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞