試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
認同呢句

但係新片種質素唔同可以理解
雖然之前試乜都得同埋試玩毛都係新片種,佢哋質素唔差

但係咁唔代表其他新種類一定會好好
當然呢條係差,就更加要俾機會佢哋改

因為好明顯今次呢條片同其他Channel嘅片類型唔同,唔係正常街頭做挑戰嘅片
我睇到嘅係你一路以嚟提出過好多建議同批評
呢樣野冇問題 對channel有裨益俾多d仲好
甚至我覺得你直接dm佢哋IG表達吓diu吓locker態度我都冇意見
唔使驚佢哋唔睇呢度miss咗你寶貴意見

但係你發言個款好似我講你就要聽就要跟
所以我有時諗你真係鍾意睇佢哋d片定其實你只係想佢哋做你心目中嘅試當真
聽日(3/12)中午12點截止喇
分別從男、女歌手及組合最後 5 強中,一人一票揀選最愛,決定叱咤樂壇我最喜愛的男、女歌手及組合
投票啦喂….
有咩問題?修仔講過每個人既幽默都唔同,你一向去youtube 睇一圈有唔少人留言都正面,我比埋例子你你都唔消化,呢到個個夠覺得可樂片麻麻,唔好睇,夠所謂大部分人唔鍾意啦,結果點呀?係咪下下要跟你標準先出得街呀
試音片DoReMi冇咗
我反而覺得質素好壞唔係問題 只係第一集啫
個問題係今次嘅節目無一種「屬於試當真」或者「係試當真先做到」嘅感覺
面嗰浸我覺得以前嘅Ernest自己都做到 好多其他youtuber都玩到
底嗰浸寓意出到好似小薯茄平時嗰啲咁 (唔係高低之分 各有各特色 但睇試當真唔係想睇呢啲)

好似試玩毛 第一集無論有幾多問題 你都會有種無人可以玩到咁嘅感覺
試音片 其他人做只會覺得東施效顰
試映劇場 就算所謂差到可以入重拍list嗰啲片 又或者有啲人覺得好唔試當真嗰啲片 我都唔會有種「佢唔應該喺度出現」嘅感覺 但今次真係有
我咪講左一鏡學修ok
可唔可以睇清楚先反駁
舉多個例再見豬豬都係正
度橋未成熟
幕前演技上緊堂

佢最適合嘅位置就係IG廣告
就係幕後搞唔掂。。。
打劫果條修仔自己落手導埋
所以佢兩個拍片都似有大橋冇細節
呢個我知
但佢咁講得 正常都唔會將自己做既野當係人地進步架嘛
相信三位老闆
留得佢係到 仲要比佢上幕前一定有諗過
開始無咩人講試當真
只要見Ern狗有份出現,你就知道,這個節目必會變為業餘、不認真和像馬戲團
Yo
又有得聽MC $oHo & KidNey嘅訪問
有ern9謝票場先好睇
多謝你推 post 就真啦
係到推無用的
出面無咩post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞