試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
仆街我唔想見到Jackie一入試當真就係同微辣拍片
youtuber食餐飯可以有咁大反應
youtuber食餐飯可以有咁大反應
可想而知幾反感
司徒夾帶Facebook
又想用退訂罷課威脅修仔 咪話左唔會理
佢決定咗要試嘅就點都會試(反之亦然)
你叫佢唔好做佢做更加會做俾你睇
因為同一個你唔鐘意嘅channel合作而退訂自己欣賞嘅試當真,個仇恨係要去幾大先會咁嘅情況

如果個風向咁易俾人帶動退訂,認真毛真係要反思諗諗佢。
我只係講我既決定
你咪繼續做
我都唔認為佢會理我一個網民講野
其實有幾難明?用友台做例子,混血肥仔一丁友係英國揾nobody拍片都可以有10幾萬view,多過宜家Arm Channel 一個星期加埋,你就明顏色幾大影響
衣食住行生活必需品就話無得揀,開YouTube睇片娛樂下點解要委屈自己?
如果講顏色,以連登標準上次同達哥食飯已經判死刑,何況微辣除咗個上國慶晚宴條女外,其他人立場好明顯啦。
咁家陣全世界都係話食飯無所謂,合作不了,無人話唔俾應酬喎
只係食餐飯,無需要諗太多
如果係真藍當然啦,屈藍不自知,再將呢套嘢去套落其他channel。 達哥單嘢之後其實都明啦。
唔係幫微辣,佢地拍啲嘢好垃圾,但如果顏色批鬥再咁亂落去。本土娛樂好快俾自己友收皮
我以為大家係因為質素問題先憎微辣
講本土娛樂更加大把本土channel要人支持...
講緊個標準問題,本來呢啲顏色批鬥應該放落政治人物身上,依家係唔係都鬥 ,最基本論述賺對家錢就係藍 咁jessica代言匯豐? Viu有紅色資金?

搞清楚個標準先去決定行動
鄭中基夠代言HSBC啦 有撚人講咩
咪又係批鬥藉口
呢度多唔多有買VIP Pass入場睇
試當真 (溝片) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(38)
https://lih.kg/2799747
同埋合照姐
以為channel主權移交咁
試當真 (溝片) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(38)
https://lih.kg/2799747
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞