試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
慢慢接受自己係小眾
Top 1 冰島片輸到七個一皮
仲要香港人買唔返件t
雙倍打擊
你搞清楚先而家冇人話冇問題wo,呢度大把人都講過有咩不足,佢哋自己琴日都知道今次做得唔夠好,有檢討嘅地方,而家係講緊有班人連改進嘅地方都唔俾,冇100分就唔好出街,代表埋全世界觀眾話呢條片唔好睇垃圾,講埋d識當真墮落回塘收皮言論呢個先係重點
代表香港真係好太平
人人娛樂大過天
明明睇片都係消閒作樂
有d人睇片睇到對穿祥咁嘔十斤幾兩血
都冇得你唔佩服
咁咪幾好 唔使開口埋口就政治爭拗
追吓星 diu吓對家fans又一day
你話係咪
我都好鍾意冰島嗰條
不過嗰個月啲對手太勁
輸係在所難免 亦都雖敗猶榮
唔代表冰島小眾嘅
btw我覺得嗰條係阿慈top3
passive aggressive af
咁撚認真做乜7
睇吓片唔啱睇咪下條
其實youtube個系統已經好有效咁反映觀眾心態
CLSS人數決定一切,觀眾用腳投票
如果一個channel真係變質退步明眼人實會知

唔需要嗰一兩個極端fans日講夜講,覺得自己代表晒30萬subscriber
任何嘢有caca都一定係好睇好睇同埋好睇
真心唔係串你
勸你休息返一兩個月唔好睇佢哋啲片,甚至暫時unsubscribe佢地,抽離一下
冷靜完之後先睇返,可能咁對你對大家都好啲
ern9既鋼鐵意志證明左佢係值得留低
點解你地睇個Youtube channel 可以傾到國家大事咁重要
你地心靈空虛到一個位真係痴q左線
感動 懷念上年伍公子豪腎修向金剛crew暢談
https://youtu.be/7jYVS_mbs8I
有許Sir同Jessica(聲演)
呢度好似係有位小薯茄推廣專員
腎仔學修仔嘅哥帥式team talk, 笑死
唔係佢寫,係一個叫柴九寫,原作者有dm 許賢問返點解結局係咁,同埋我都幾肯定冇記錯佢係有講過份劇本差,不過上面位巴打話冇就算,條片都冇咗口同鼻拗,但佢小氣私怨就一定事實
好撚同意
今晚打女人以為係商業片
點知係小眾野
可能要 修 Nero Ellen 全部無份拍果個月先得
有時覺得係睇人揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞