試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
打劫應該唔算啦 反應比其他佢拍既片好 而且修仔都覺佢有進步
到時佢又慣性咁話
拍前面問個邊個邊個
聽左邊個邊個意見

利申:不憎佢
覺得1026暖場做得ok
不過其他方面有待大大改善
打劫唔算啦 幾條入面算好睇
仲有阿慈用星座伯伯個造型去聊鳩啲阿伯
得幾秒已經好好笑
現場ern9搞唔掂阿修落場幫手導嫁
我意思唔算俾人圍屌得好甘
因為個陣有梓豪分擔
今晚冇片睇 轉左聽晚
會唔會又係ern9所以又要cd
哭能左
所以唔排除琴晚條片嘅失敗好可能因為選角問題 腎仔嘅好處係佢本身自帶尷尬 路人可能會無咁拘緊同識比反應 琴晚係咁質問人同跳舞果幾個位真係老尷到 啲賓賓仲好笑過佢兩個
咩話?
條Doremi侵權落咗架
Phase2 諸事不順
咁得意, 火影果條反而冇野
dc三哥真係要食吓藥,次次都亂q咁吠
點解你唔比佢地覺得好好睇好好笑?你覺得唔好睇就代表唔認真唔嚴謹?特登搵埋雷爺做旁白都叫唔認真?有好多野未出街未試過點知受唔受歡迎市場反應又係點?當初賣飛大部份人都屌,我都有份屌,最後點?講劇場,呢到個個吹奏既冰島view數點?呢到個個話麻麻既可樂片view數高企,隔離台話好好睇,根本市埸咩片受歡迎就好難判斷,所以咪要試lo
試當真一向都乜都試左先,你而家話唔好用試黎做開脫你係咪睇錯台呀?再講呢條片已經擺係星期三,真係咁大影響咩,條片係咪完全冇可取之處冇人鍾意我唔覺得係囉
你咁講其實係睇少佢地
你真係覺得一條出街之後大部分人都唔鍾意 佢地事前係會覺得好好笑好好睇?
如果真係咁 個問題就遠比出咗一條質素唔好嘅片嚴重
因為呢個情況係會不斷繼續
所以我上面都有講唔信係咁
寧願相信佢地都知道條片唔掂 不過都照出 至於點解唔做到合乎佢地標準先出街 就係我想問嘅問題
因為琴晚嘅問題根本出街前就可以解決 最多唔出住(仲要係新節目 推遲出街冇人會知)
我唔覺得每次出咗一啲低質片 然後話「試下渣嘛」咁樣對channel發展係好事 試係試唔好片種 唔同模式 唔係試觀眾同質素嘅底線
琴日嗰條片係新片種喎….
街頭試當真《未來人》 |試當真

如果係正常試映劇場,當然唔合格
但係呢條片嘅定位係新片種….
都係嗰句啦 新片種係一件事 唔代表質素一定要差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞