試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
無呢2:16 就無咁好笑既live精華睇
locker既暗黑兵法計算黎
腎仔啲笑住屌
今晚尾段就係vlog既下集
今晚笑撚死 等睇精華
條傻鳩係抵屌
之前DC group已經週圍發癲屌人
今次仲話發起集體罷課罷睇

不過修喺DC group已經正面回應咗,無諗過喺公海再屌多鑊
剛重溫

成個謝票場都有唔同嘢好笑

由頭笑到尾

講到尾都係妒忌ern9加入到試當真,自己咁有才反而冇得加入
Who ?
一個試當真fans
講真 Benny真係好難入到試當真
一嚟炒唔炒人都係三巨頭決定 做幕後係應該比suggestion你嘅同事 (類似nero, , ted, ellen角色咁)
同埋Benny份人太老正 睇佢字裡行間都滲透住一種有種老氣橫秋嘅尷尬 唔多襯channel風格
做fans 可以好似Edwin L或者Harrison Tsui咁 專心搞二創 唔好對channel內部太judgemental 自然會有人理
人哋係自己ig發表意見都要俾你擺上嚟
Dc嘢又係你成日擺上嚟
都幾on9 拎創作同考試比
乜創作有固定答案㗎咩 衰咗就一定冇努力?
啲白卡一個當自己係真理一個就ff懷才不遇
想笑撚死人咩
佢自己ig 冇private
有心唔俾人知就private 玩單機

何況豪腎又有follow
呢位粉絲冇非想佢偶像見到同想有attention 姐
其實都幾痴線

「唔接受」意見或者一次半次忽略某班死忠就反目,退sub同罷課,有時唔好睇到自己咁高咁自我中心,你屋企同係條女都唔會下下care 你感受take 你意見啦
點解仲未明呀修講乜,你覺得唔好睇呢條片做得唔好唔代表全世界都係咁,去youtube睇留言係真係唔小把話好睇,最後好感動,正如我覺得一鏡學修仲差過未來人,咁係咪又代表我就一定岩,明明係自己好主觀感受就講到好客觀分析咁,我喺度都講咗幾次可樂片同冰島呢個極端例子,呀修都講到明點解你自己唔鍾意就覺得全世界都唔鍾意先,仲有一兩條片拍得所謂差根本唔使咁上心打撚晒論文咁,有需要嘈到咁,仲有captv 時期先大把真正劣質片,有冇人記得?而家個個睇返轉頭9成人仲話captv時期好撚高質添,腎仔話濟根本日後冇人會記得你d差片,個個只會記得你好睇嘅片,所以唔怕試
話佢地用試黎做開脫,on99,根本由頭到尾佢哋三巨頭創作方針就係咁
因為嗰個想做造王者
其實好簡單 有才華嘅自己搞個channel
有料就會受歡迎
“愛一個人愛得太深係會醉”(天下無雙,2001)
有d人以為自己好支持其實不知不覺變成支配
對人造成壓力 自己都唔知
咁有班有課金自然聲大大當自己有股份

你屌佢又話當死忠臭4 , 有班又passive aggressive

下下都要人就你咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞