試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
因為修仔早期就想拍但自己唔去拍就叫補佢,講大話唔知咩邏輯嚟,試玩毛修仔開台前夠想拍咪又唔係修仔負責拍
https://youtu.be/eA9ZVmAGwco
呢條先係街頭試當真既始祖
同埋我想講琴日講未來人果到ern9幾抵讚,講野有文有路,冇笑笑口睇得出佢好認真對待呢個系列,同埋真係知自己邊度做得唔好邊到可以改進,我深信佢下一集一定做得好睇好多
根本ern9就係無觀眾緣,當然有啲人覺得有佢喺度嘅謝票場氣氛會好好多,咁咪淨係搵佢做幕後+謝票場囉,係要夾硬推佢出幕前,呢排重愈黎愈密,理得你鋼鐵意志又好撐臭又好啦,觀眾唔受落唔需要原因,正如當初修哥話火柴唔啱做幕前,要知”訂”嘅道理一樣,我唔知係咪修哥睇到ern9有得佢睇到嘅potential定純鬥氣啦,自己諗下ern9由加入幕前到宜家炒左幾多鑊(唔計Benny果啲私怨撚),我自己就幾欣賞ern9拍短果啲ig廣告片嘅,覺得佢可以繼續向呢個方向努力,幕前嘅話咪當佢eddie咁客串下+謝票場咪算囉
雪不完的浪漫 幾時上KKBOX同SPOTIFY?
今晚凌晨12點
Ern9唔算冇觀眾緣啦下
有冇就好主觀嘅
唔係三五個話冇就冇
修仔:專業係心態

Ern9有個心 不過佢咁憎連登應該都睇唔到 不過都加油啦
呢個post睇到mindfuck
喂一個youtube channel咋,佔左你人生幾多呀?啱睇咪最多花你十幾分鐘睇,唔啱睇咪上一頁囉
搞到又白卡洗版又千字文喊苦喊忽,唔知仲以為你有股份,為乜姐?
1026又話同觀眾好近?cap完水就當人臭四啦?
佢唔係向日本讀緊書咩,點會因為妒忌ern9有得加入試當真而針鳩ern9
嚟料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞