試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
睇嚟要搶完卡,再喺呢到攞住啲Yes卡喺呢個位打卡啦
係佢地既世界 白癡既係試當真 佢地自己既方向先係岩
聽咗個段話有d好極端言論
話佢哋墮落, 自我感覺良好,收皮,淪陷
我覺得墮落, 自我感覺良好,收皮,淪陷係比較難聽
但未去到好極端的程度
我開始有啲擔心,第日Jackie 如果正式join試當真,打頭炮幾條片唔夠好嘅話會俾haters亂炮轟死
試當真又墮落/hea拍/回塘….
下次唔好再俾xxx拍/認真拍/觀察市場…
唔係就退訂/唱衰/罷睇….
嗰啲痴線佬去餐廳食飯係咪會教埋廚師點煮飯,餐廳老闆點做生意
開始冇人提試當真
幾時到rose ma加入
食返Tony
試當真 (溝片) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(38)
https://lih.kg/2799747
雖然我支持Jackie,但係今次有D尷尬
當然大家都預咗佢入試當真,佢同豪賢都都好合拍,即場join豪賢玩試音片都輕鬆handle(以幾年黎第一次黎講),但始終未官宣,主持一副當左佢地一齊玩試音片玩左好耐咁嘅樣,係咁問佢地平時配音有咩心得... 大佬Jackie 都無玩過... 豪賢狂講動畫,Jackie自己講日劇好似搭枱咁
jackie完咗約啲job多過以前好多
乜都試下嘛.
冇乜所謂呀~
Cereal 既世界好大
fb見到
果個應該係買 Yes 出嘅雜誌送贈品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞