試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
唔係有缺點就等於試嘢,係佢地覺得試嘢唔需要計算太多商業性,原意係想好似captv時期咁,唔care我地諗乜覺得好唔好睇,同埋唔明做乜你會假定左試嘢就等如求其出唔認真,街頭嗰條片我覺得佢地好認真喎故仔係修度旁白係雷爺,謝票埸修仔都講到ern9好認真對待呢件事日日對住部電腦,唔好睇還唔好睇,但唔代表佢哋求其出,兩件事黎
痴撚線
Caca靚到仆街
㩒錯負評
想正評你 我都覺得未來人其實ok
雙坐館
試你老母呀!!!
呢條片嘅橋係幾耐之前度好
如果係上個禮拜睇完啲人comment 先度橋+拍會唔會太癲
繼續支持試當真用作品說話
果然冇令我失望
掂狗!撐臭
未食過⋯ 其實 tony coco milo 係乜黎?
BTW 最後一幕 good take
又可以出攬枕
其實都係喂返觀眾食粟米片
Caca今次好戲
一條片演幾種情緒
喜怒哀樂都有齊
最後Chok埋個機心樣
同阿修撞戲,一啲都冇比下去
我係話無認真針對劇場果part去做“劇場+街頭prank" 如果無記錯佢地謝票場係話完全無度過對白同去邊 都係隨意去個地方試 之後見啲人反應完全唔知佢地做緊咩先比唔到反應 係咁嘅prep work下試問點會做到劇場果part 咁樣就更加試驗唔到兩樣加埋嘅效果 而佢地平時做劇場就更加唔會咁隨意

anyway講得出要做得到改良 下次prep好啲同換人先至知效果
三個大系列名
Coco可可脆片
Tony粟米片
Milo 美綠波 最好食
Milo美祿tony穀物片老虎 coco牌子
今晚打女人 修仔係咪tony
coco係馬騮
呢條片會唔會引埋粟米片俾廣告,暗黑兵法
同意羅富喎, 佢都評得好客觀, 根本就係劇場果part出事, 玩未來人宜d設定無support好難做
Coco 要去尋寶,走進大神殿。
嘩,好多朱古力呀。我要用朱古力鋪滿脆脆米。
你既營養早餐點小得佢。有coco
我冇有怕,將朱古力變成小樓梯。真係好味道。鬆鬆脆脆coco
好味道!
得定唔得呢啲好客觀,反正就有好多聲音話條片唔得,我都覺得唔得,不過一條片定channel生死同埋極端到威脅channel要呼籲退訂同棄課我就覺得too much!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞