試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
好似真係冇左
之前vpn仲得
MV
好期待
聖誕很忙 vs 雪不出的浪漫
試乜都得《雪不出的浪漫》MV - Jessica Chan & Gareth.T|試當真
試當真Trial & Error31 位觀眾正在等候首播日期:2021年12月3日
彩色 | 2021 | 平安夜、雪、浪漫 | 粵語 | 中文字幕 | 3’ |

故事簡介:Jessica被心儀對象冷漠對待,決定在平安夜獨自出門。

演出:
Jessica @krisssica
Gareth T @gareth_tong
游學修 @neoyau19
童童 @tungtungdess
藍仔頭 @fh_stitch
關朗豪坊個event 事
Jessica被心儀對象冷漠對待,決定在平安夜獨自出門

情節可唔可以link到去爆旋平安夜
Gareth.T
https://www.instagram.com/p/CWFWuo7lTo3/?utm_medium=copy_link
【CLS 聖誕騷🎄】#試當真 @krisssica × 新生代R&B唱作歌手 @gareth_tong 🎤🎶

朗豪坊 x @shuffleandrepeat.hk 進軍樂壇第一擊,唱作團隊率先公開!
第一組嘅合作單位就係 #試當真 嘅Jessica #陳苡臻 × Gareth.T #湯令山 !🔥笑起上嚟特別甜,就算只係企喺度都會令人不自覺大叫 #ca姐世一 嘅caca,今次將會首次擔任主唱,夥拍先後與姜濤、Tyson Yoshi等歌星合作創作歌曲,憑獨特聲線、破格曲風嘅強勁實力派歌手Gareth.T👏👏!

想知幾時有得聽聖誕歌?🎅🏻
記得繼續關注我哋,留意接住落嚟陸續公佈嘅「CLS 聖誕騷」完整陣容喇🎵~

#ChristmasLoveSharing

#LanghamPlace #朗豪坊 #ShuffleAndRepeat
#朗豪坊聖誕音樂企劃 #LPlaylist #LPXMAS
#聖誕 #Music #音樂 #聖誕歌
宜條友作曲好撚勁, 重要先得21歲
上個禮拜咁多片
Black mirror doremi hpv(試乜都得/仲要再上200kviews以上)
條條都好多viu數

收視邊有唔多掂
你根本為講而講
扮清高都唔可以夾硬嚟
試乜都得《預防HPV特約:修爺深夜會客室 feat. Dr. HUI YIN》|試當真
5.5K喜歡次數
233,682收看次數
11月25日2021年
彩色 | 2021 | #HPV、#直播、#奪權 | 粵語 | 中文字幕 | 7’54 |

盲?
唔係話撐羅富 哩條片有係YT落廣告 有部分view係喺廣告到嚟
但係收視真係唔係唔多掂,佢就直接得出呢個結論
明顯柒咗
你靜啦 呢條本身勁低views 跟住因為廣告先升 一鏡到底同街頭都極低views
似係認真mv
傻豬,del咗再上過梗係一開始低view
第一浸水都冇晒

越講越柒,唔好兜啦
試當真開始回落了。。
真,聽日就執,咁你死番出去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞