試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
佢夾返啲歌詞當mv拍咁
每晚8點準時出片
呢句即刻諗起啱channel
一姐啦
好鍾意聽caca鬧人
尋日一講栗米片就諗起唔知邊次心事台一姐係度食栗米片.
可能真係佢作都唔定.

其實之前d 片點都好, 我真係信"試當真" 精神乜都試下架.
覺得唔好睇都好最多唔出聲等睇下一條.

依家咁又拍一條反擊/ 抽水片
有點唔開心呀... 呢方面不嬲係修哥風格專長啦, 一定會好睇. 一定係"大家"都鍾意睇添.
不過, 成個Channel 有三十幾萬人sub 左. 會員數目唔知啦...
有必要整條咁juicy o既片去entertain 佢地咩?

但係, 逗返個底先, 今條片係勁o既. 就算做返 "家o既感覺", 燈光都好睇左好多! 同一年前比勁大進步呀!
期待今星期o既試乜都得~
條片好睇喎
咁多人而家影評人上身
睇條片啫,啱睇咪睇唔啱睇咪睇另一條

見到咁就諗起channel 需要橋條片
好想畀佢大大聲咁鬧柒我
撇除反擊嘅元素,條片都係佳作
唔係會員無跟開咩事都會覺得好睇
係勁呀.
我一路睇一路覺得可以做香港現代Montage 拍攝手法代表呀
Caca 冧友果下好似睇Psycho 咁呀 (我誇張左)
真 淨係 cereal killer 都夠做
其實佢用哂版權歌有錢收咩
記得有次謝票場講佢地為左好睇d 決定插歌.
留意返好似Ellen 果d 都鍾意咁加d 歌入去.
一中版權就嗰間公司拎錢成條片冇收入㗎喎
係呀.
佢地知呀.
有講成條片幾多 view 都冇錢分呀.
所以真係為左睇d 都照做呀.
為藝術犧牲呀.
有撚所謂咩
佢地根本唔care youtube個分成
依家最大水喉係廣告 artist job抽佣 同課金
認同呀.

同埋...佢地搵幾多我唔知呀.
不過有左配樂係好睇左o既.
好撚好睇
多謝一姐及一眾屌柒ern9嘅人提供題材
俾你睇下咩叫phase 2
佢講個段野係咁
當我唔會將自己個睇法當哂係一言堂或者係我睇好就好唔好就唔好我都會不停吸收意見咁作為觀眾點解你又會憑你自己覺得唔鍾意然後你就覺得全世界都唔鍾意然後就落一個好狠嘅 judgment我覺得你好撚戇鳩囉即係想喺度屌你老母臭閪即係即係我覺得唔係呢個呢個同埋我覺得呢啲人呢就最阻礙緊成個阻礙緊好多嘢進步呀即係你話試完一次唔得咁我哋會調整或者咩你會一見到冇調整冇進步咁咪另一件事但係你會見到點解咁多網媒或咁多網絡頻道又好網紅又好點解佢哋會可能紅一浸跟住就收皮咁然後我哋嘅第二階段其實只係行咗一個月鬆啲10 月26號到而家咁就好多嘢未行穩未正式開始你就喺度屌呢屌路我都未試完即係未試啱個方法你都咁快就屌屌走D可能性呢咁所以你咪見到咁多Channel好似好撚紅或者見到有啲台呀好撚紅跟住就唉繼續做果啲嘢然後就收皮就係因為有你哋呢啲人講完

既係你唔鍾意段片落好很狠嘅judgment就係戇鳩
但係佢平時就好鍾意落好狠嘅judgment評論其他野
例如以前的港產片誠實預告同近期的九龍不敗
跟返佢講法九龍不敗可能係試緊新野
佢落好狠嘅judgment評論係唔係屌走D可能性呢?
其實之前果D 片都好多中哂版權架喇.
親愛的呀, 每次外你多一些都有... 甚至我要Keep fat , 老喵都中架.
所以佢地應該半年前左右已經放棄左view 數去賺錢.
cult 片係咁嫁啦
少到靠佢開飯都係等乞食嫁啦
不如整好啲條片
我諗由呀發倒轉bad guy開始佢都半放棄
個廣告商真係比左好大自由度
桂格燕麥一鳩扔落地
你真係以為有廣告
大大隻字寫明非廣告
笑死 仲以為廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞