試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
我自己就覺得試當真fans 好兩極
有一班好盲撐,出咩片都會話好睇,無咩要求
有一班好高要求,未至於條條都踩,但好多時唔夠商業feel 果啲都會負評

兩面都有人回覆果陣個語氣上流露覺得自己啱晒,
只不過今次有個白卡佬癲啲姐
其實有兩班人keep 住抗衡下有啲討論先好
上次拍尷由自取佢已經屌做乜揀咁垃圾嘅劇本黎拍,1d都唔識尊重人地,唔通真係講到出口你嗰啲劇本仲差過尷由自取咩,妒忌就一定有,同埋條友真係好小氣
同埋謝票場講黑鬼
認真毛最鍾意政治不正確
但係今次條街頭片,大部份都認為有條片中間不足要改善喎(只係結尾有意義拉返分數)

想問你喺邊度見到嗰班盲撐嘅人,FB/LIHKG/DC/YouTube?
真係要cap 圖開名!?
我臉皮好薄怕被人追擊返轉頭
到時潛三四個post 都唔敢上返嚟
你係咪搞錯咗啲嘢佢係話賢仔中間加嘅嘢係插緊個劇本,唔尊重尷由自取個編劇
其實真係有 你講嘅地方都有
事實邊度都有呢啲人 而channel 係需要有兩樣人
兩邊嘅人都唔會認同大家
唔好cap 圖喇
DC有人開咗第一炮,雖然唔知真假
梗係唔係啦佢係心事台講架,好撚記得佢咁講話係咪冇時間所以求其搵份劇本出嚟,又代表*好多人*覺得呢份劇本好差,腎仔加野比人話係另一件事
唔會啦 無第二個account
感覺似
豪哥睇嚟好難攞到大斷片獎
今晚打女人嗰條明明天時地利人和有曬
有三巨頭 有隱喻
有笑位 有劇情
連修哥都諗住拍定手先
商業片味濃 同月份對手冇咁勁
結果輸畀email
我諗ellen都冇諗過
最諷刺係票數六四比
依家channel越嚟越多猛人加入
真係越嚟越難攞
不過我諗佢應該睇得好輕
利申:純粹想呻下 非白卡
Dc 個度有班係到扮大佬扮大袋帶風向

一下唔意又話變質又話課邊個好過

心態扭曲到,現實生活係咪好唔如意?
追星追到個個忽忽地
你記錯咗,佢無屌個劇本差
真呀 今晚打女人個人覺得係神作
咁所有平台/channel/團體都會有咁嘅人,唔係淨係試當真先有
但好難判斷一個人係咪盲撐喎,盲撐嘅定義係明明覺得唔好睇都話好睇,但未來人呢條片其實真係有唔少人真心欣賞wo,只可以講每條片都有佢市場,唔能夠話我地唔鍾意睇人哋鍾意就話佢盲撐,琴日個live一姐講到有好多藝術家朋友都欣賞添喎
如果有人鐘意就代表無問題
咁ern9暖場講女個部分無問題
我無嘢呀無問題
游學修做港產片誠實預告評港產片個時
點解游學修自己唔鍾意就覺得全世界都唔鍾意先?
游學修覺得唔好睇呢條片做得唔好唔代表全世界都係咁
試玩毛d遊戲都會搵人試玩過先
點解街頭試當真未做過類似片種唔試下先?
唔係話試到完美先出, 但至小要同路人有一定交流
其實"唔好睇都話好睇"真係太易入
未來人係個好例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞