試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
用埋修似jay chou果個人設
唔引用喇,屌你隔行撚引多兩引就變相金剛棒
自己睇多次啦,我鄭重呼籲下你查清楚定義,查下咩叫情緒勒索
佢大數據你駛同佢擔心
條片分分鐘佢無份度
屌你老母網路世界真係乜撚人都有
教父、痴線佬...
Ellen
下下隔行要人留意真係極自我中心同自卑嘅表現
過街老鼠躝返入2台唔好污染連登啦屌你老母
眼闊!
肚窄!
甜甜的個段coco好正
成個傻仔咁
謝票場講話觀衆鍾意開台初期嘅屋企景,會諗辦法做番出嚟,原來係去多啲阿慈屋企拍...

睇到阿發自我介紹叫自己做Milo就特別覺得好笑
我覺得啲內容好似都有少少reference打女人
例如「我哋day1講好咗㗎嘛」
而且內容都係正面回應觀眾
我反而當依條片係我冇嘢呀嘢變奏版
咁不如你開個獨立新Po唱臭啦
從傳播效益嚟講好過喺度同人打泥漿摔角
盞大家都冇癮
你唔好咁自我中心啦
上年差唔多呢個時候修嘅教父嚇走jessica
一年後jessica進化成cereal killer成功覆桌
有一個shot 係coco 打完tony 之後係到奸笑,
同時影到件衫果個扮可愛caca, 個反差好正

Cinema 的世界很闊的,唔係一定跟隨範式先係好片。

The room 都可以流芳百世,擴闊下眼界同品味,雅俗共賞。
唔知邊個寫劇本 呢啲detail位好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞