試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
九龍不敗係過咗咁多年先講
同埋之前有人話想睇誠實港產片預告,修都話不了,因為港產片需要支持
Ern9: 我畀你睇下咩叫Phase 2

結果:Ern9之亂inspire一姐出粟米片
其實你知唔知白卡人士講啲咩先,直情呼籲罷睇,一條片就要收皮咁wo,呀修有冇呼籲大家唔好睇所有港產片,同埋港產片唔掂都唔係一兩條片事啦,已經唔掂左好幾年,但街頭試當真就只係出咗一集你覺得有可比性?
唔講咁多即刻駁嘴
dc,認真毛群組,連登, 我都有睇
佢而家個講法係開地圖炮
認同 佢而家一竹篙(白卡人士)打一船人(批評街頭試當真嘅人)其實佢完全無回應條片嘅問題 只係開完個頭然後結論要人接受試嘢同時帶嚟嘅不足

用返栗米片嘅語言 你要人試下燕麥片朱古力片得 啲人唔中意你叫人比時間接受佢嘅味都得 但而家批評者係講緊你做咩拎啲岩岩慚慚無包裝袋變哂色好唔正路嘅燕麥片出嚟呀 咁叫人點試得真姐

其實真係有好多正路批評佢無回應到就歸類為大家唔肯試所以大反應
謝票場咪講左對內係出街前同後都已經檢討左一次
對外就會放返係心事台到傾
羅富其實之前我都成日屌鳩你
不過而家都佩服你咁有心
明你點解會有咁嘅諗法

但有無諗過
粟米片其實係「一姐對Ern9之亂有感」嘅創作
Rather than 「牙修回應hater / fans」

咁樣諗會唔會無咁嬲
返工咁撚辛苦收工睇yt輕鬆下
你班撚屌就着撚哂
當啲片係外交演說咁撚認真去看待
諗住上連登睇下cm一齊笑下
就見到啲千字鬧交文
好撚心你有病去睇醫生啦屌你老母
自己俾咗少少錢就當正自己係股東

含修草夠鐘搶卡
好撚癲
估唔到NY 會先過MC $oho KidNey係街岀現
根本睇youtube就係fans同明星嘅關係但係有班人覺得自己係顧客我係理解唔到,得香港先咁多呢啲人,外國最多都係hater
但其實係咩嚟
岩呀, 成班人跳撚哂制咁, 我都係想睇下片笑下o 者
暫時放大睇見到係yes card, 海報同貼紙
好似有親新片入到黎都會見到千字文鬧交,
隔一排入到黎都係嘈緊交
如果見到佢地真人應該一睇就知係kam人
其實上面段野係有前設,修指明係話緊啲極端人士
唔係開地圖炮,自己睇返謝票場1:19:44
係打篇文條友無打埋出黎
我會將而家嘅”罵戰/投訴/不滿”歸納為信任問題 而我真係唔明點解channel成立咗年幾都仲有呢個問題 好似當佢哋係白痴咁 唔通佢哋會唔知自己有咩問題要改善?

1 最開始鍾狗客串
2 每個成員加入之後都有人批評(好似caca係花瓶 慈講嘢唔用腦 locker一紅就唔見人 珈其好嘈等等)
3 之後試過太多廣告搵唔到平衡
4 再到表唔表態引起爭議
5 然後而家Ern9嘅表現同phrase2起步唔理想 兩樣撈埋一齊令到情況更加混亂

大大小小嘅問題不斷出現 而佢哋每次都係靠行動話比觀眾聽 邊啲嘢佢哋認同要改 邊啲嘢認為冇問題 你唔鍾意可以走

最後都係果句 請唔好對號入座 正常批評而唔係發癲嘅人 根本唔洗驚佢哋會唔聽啲有建設性嘅意見 更加唔洗驚佢哋會唔改善唔進步 佢哋並唔係白痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞