試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
許賢謝票場果陣就係剪呢條?
如果係的話真係反應好快
我唔係講緊街頭試當真 係講緊宏觀地 以後所有試嘢片都要有一定standard(當然呢個準則可討論)先好放出嚟 如果唔係就只會浪費咗個ideas 觀眾可以因為口味問題唔中意條片 但如果因為一啲硬件嘢 明顯劇本問題而唔中意就好浪費 街頭試當真只係其中一個好大反應例子

如果有觀眾睇完ep1下次見再出就已經唔想睇 就算改良咗都無人想知咪就係我所講嘅浪費ideas 因為明明呢樣改變可以reach到更多人
仲有溝片呢

好想比coca餵食
呢條片好正但注定攞唔到大短片獎睇落好似好商業但其實好小眾,因為真係要追開佢地近況先會明曬成條片想表達乜,有d似今晚打女人咁
想畀佢打撚到仆街
其實一開始已經唔會係 又家樂氏又雀巢 賣兩邊廣告咩
咁係你假定咗正常=試映 有缺點=試嘢 點解唔可以試嘢係一種創新 昇華?

拎街頭做例子 佢地想做一個劇場+街頭prank 但好明顯係劇場果part已經出咗好大問題 係呢度唔逐點講返 而呢啲問題係劇場會左度右度認對白合理性 去到街頭就因為佢係試嘢就求其去咗先然後出嚟就話試嘢係咁?咁講唔過去 長遠地睇 甚至本身可行嘅嘢會因為執行問題導致失敗嘅結論

重申 支持試嘢 支持改良版街頭 但唔支持果種態度覺得係反對者唔比試嘢所以批評條片
依條好撚正
等Nero岀招
餵我食屎都得架caca
冇跟開咩事
但我覺得未來人都唔差
幾尷我鐘意
廢撚事同你嘈 好聲好氣講緊例子都要搵交嗌 咁一鏡同訪問2條無noise呀嘛 街頭多人鬧佢又拍片講 我咪拎呢個做例子
有無最尾caco嘅gif
靚女冇屎的
講明先 兩條gif都要credit 返dc group既朋友仔
thx
Neo呢條片啲戲好八婆
有冇修仔被打落sofa gif
可能有啲人睇標題就以為係廣告
「溝片」
「每日8點準時出片」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞