試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
應該ern9係有橋但唔識度 唔識執行,Ellen Nero試嘢就叫幫channel省招牌,輪到放手俾Ern9試嘢變咗拆招牌
佢課左愛
唔出點知觀眾覺得好唔好睇
可能豪腎修睇完笑到仆街又唔比咩
下下靠市場觸覺食飯咁仲算唔算係試當真
睇下channel最紅咁幾條片大部分都係修哥嘅「商業片」就知知道觀眾要咩係幾重要
再諗下點解captv kkc都俾人當係小眾 點解到試當真就上到主流?
要搵食咪定時定候拍下商業片
你屌修以外無人handle到商業片都算
而家出條鳩片試水溫都要屌無市場觸覺
咁電影會 試乜都得 試玩毛個d全部摺埋啦
明知觀眾唔中意都成日試電影會
係咪又係無市場觸覺
呢個系列係有potential
不過呢集就真係差d
搵返精華, 正
講明先,同意呢條片好悶好尷尬唔好睇

但係你成日都話唔少片第一次想飛晒佢/第一次覺得咁悶/第一次咁尷尬/第一次…

單純想問吓你個詞語庫有冇其他字,因為你成日都第一次xxx,啲字咪好快用晒
對羅富改觀都幾好eq

利伸 希望會有改進但都覺條片悶到傻
唔使shift focus落我度 講返條片
傳說中嘅癲狗?
條片咪唔好睇,好尷尬,上面啲意見同我嘅意見一樣

就係想問你有冇其他字眼,冇惡意
佢有時9UP啲橋唔差嫁
但一問detail就口啞啞
所以佢ig廣告幾好 長片就食撚左屎咁
唔知可以點改但佢好似得個聽字冇消化咁
同岩岩入黎既呀慈好似

其實修仔黑鏡度某程度上都係街頭試當真, 睇下D路人反應, 都已經好好笑, 但宜條就係唔好笑
又係喎
已經擔心緊 Ernest 星期六謝票又要謝罪
做錯就屌
已經數得出佢有咩作品係被圍屌得好甘, 爆格 打劫 抄襲家 估波仔 同埋呢條
炒得,真架真架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞