試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike
支持本土創作,但今次真係麻麻哋…

最後帶出嘅message 係有啲意思嘅,但之前嘅舖排真係幾尷尬…如果拍完之後睇返都覺得唔好笑,又好似有啲重複,點解唔將前段cut短啲?夾硬keep ,拖得太長,影響咗成個效果…

下次做好啲啦,加油!
黑鏡個處理已經係最好,本身呢個話題就偏嚴肅,冇可能笑到尾,同埋佢唔同係咁先啦,係咁先啦係用首歌去作一個故仔,但黑鏡重點係想帶出而家個現象
到腎仔,佢產量王不嬲都質素時高時低,佢最新果條會客室好好笑wo
豪哥果條根本就抵讚,我唔明點解係咁執住話拖,你睇返豪哥作品有邊條係有呢條咁完整,有笑位有意思?有改變反而比你地話退步,香港人係咪下下都要咁急速?最好笑豪哥條片佢地圍內心事台個個讚
一鏡學修呢d先真正叫拖,因為冇劇本全場都係修仔即興,佢自己都講因為咁有好多多餘嘅動作同說話
最尾個所謂message似聽完路人講老屈落條片多過本身就係咁諗
做唔到令人同佢地一齊咁投入
但又要死lur
出黎就尷尬
希望唔好有第二集啦
一條街頭試當真爆發好多負評
但其實 show 後都係啱啱先一個月
同埋十月啲劇場同配音片我覺得條條都高質
烏冬係第九週
嗰陣有觀眾話佢哋現場表現咗一次掃毒造星
你肯定覺得我肯定你?
thx 搵返嚟睇先
開初修哥大大聲話[試當真]係佢地三個既基地命根, 但依家搞搞下好似重點唔再係channel
試當真原意咪係咁
試 試完反應差 咪下次拍其他
咩質素下降個d廢話根本就唔會理
最尾pair情侶擺明係認真毛先會陪佢哋癲
出呢條片原因係俾老闆有藉口炒Ern9
出咗街呢度咁多負皮順便踢走埋冇心做嘅locker
ern9lockerout
實係咁啦 有呀今次
真㗎真㗎
做咩尻咁都報狗,btw佢地又真係喺到等狗到?
我覺得拍得好好喎
如果係食老本然後仲有上述問題既話
咁都有得屌下
而家呢條片意義不明 片種不明
唔好講佢地 香港youtube界都難搵到參考
佢地試新野試得唔好睇好出奇?
認同係可以講下條片既唔同問題出黎比佢地聽
但用呢條片去judge試當真質素下降就on9
同意 一開始都係摸索階段
試下感覺同反應係點 有D屌到話因為呢條片而炒邊個邊個真係好痴線
ching著緊到好似盤生意係你嘅或者佔咗好多股份
睇得出你真係好愛呢個channel
想請教你課咗幾多
吹撚到腎係鐵膽呢d好需要口才,面皮厚,即埸應變,呢啲全部都唔係腎仔擅長嘅嘢究竟你係咪真係熟佢地d性格架
要討論既位究竟係呢個節目完全唔好睇定係呢集拍得唔好睇,我自己覺得係後者囉,呢集拍得唔好睇下集咪努力改進囉,試玩毛都不斷進步啦,我覺得呢個節目有權係可以做到好好睇,咁係咪有需要第一集新嘗試拍得唔好睇就要
即刻腰斬先?咁以後都唔需要開新節目啦
ern9又有佳作,都係薑檸浩南啲搞笑片啱佢,試當真呢啲未係佢level啦。

Channel入面幕前幕後都有豐富影視實戰經驗,豪腎修Locker Yanny 珈其呢啲artist幕前經驗唔洗講。

明顯實力跟唔上channel其他幕後甚至ted eddie呢啲小朋友都比佢更有資質,就連幕前創作能力都高過佢。

其實佢入嚟真係學嘢 真係未見過有老細坐低成條片逐秒咁分析塞錢入佢袋 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞