試當真 (叱咤) (修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/其/9896/ern9)(37)

1001 回覆
25 Like 26 Dislike

懷疑真係有參考
戰力排名
1:粟米片
2:caca
3:修

修請繼續努力
仲有阿修細佬同阿慈
烏冬
放心,條片絕對唔係話緊你或者普通觀眾話緊caca呢d痴線婆啫
呢條片就算get唔到底嗰層意思
就係睇面嗰層癡線劇情,都會覺得好過癮會收貨
不過同意你話呢條片好難攞到大短片獎
想問下海外毛訂tee 要等幾耐?
有冇海外毛收到
佢哋都仲未出貨
加油ern9
粟米片好睇好笑,coco好靚好正
但係街果條片真係唔好食丫嘛,我有試過呀,真係接受唔到丫嘛
其實有冇咁難明 修哥屌嘅係否定一切可能性果班人 如果你純粹覺得條片唔夠水準要改善 咁你根本唔係修哥屌緊嘅果班人 係唔需要對號入座 覺得修哥想屌晒所有對條片有意見嘅觀眾
宜條係一姐作品?
呢啲人我諗真係好小數 覺得修好似係度單打咁 驚佢下下啲以為批評嘅就係呢班人同hater
點解你成日咁自以為是,成日以為丶以為丶覺得丶覺得,你講嘅嘢就一定係啱咩?好似唔聽你話自己就好清高
成日話呢啲片最差/唔合格/唔得/tops差,有冇諗過自己先係小眾嗰個,改善下自己嘅睇嘢方向
我諗“否定一切可能性嘅人”真係好小數

‘’否定一切可能性嘅人”真係好小數

有撚分別呀咁就叫自以為是 其實你係咪有病成日係度主持大局 抵你之前比人狙擊 平靜中立比意見關你撚事咩垃圾蟲
如你所願,出黎柒下先
我都呼籲下你查清楚定義先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞