《住Hall嘅瘋狂故事》

527 回覆
160 Like 15 Dislike
Push
「咁你勁啦強仔,波皮又掂到,閪仔都插埋。」瘦John安慰我。

「美斯漏咗無講,喺佢做當兵期間,條女已經換咗兩條仔,仲有一個hall莊p sp。最重要係,佢一直同美斯講話佢單身。」肥John補充。

「咪再講啦,佢一定係食完我啲糖水就同其他男人做愛!糖水食飽就下面都食飽。」美斯講。

「仲有呀!條女撚到有個hall fresh寫情信畀佢,之後封信就畀佢貼咗喺佢個層lounge,仲要有影印本貼咗喺條仔嗰層部電視到呀!」肥John再講。

「你哋明知佢咁臭雞都唔阻止我溝佢。」我抱怨。

「大佬呀,你都食過啦,個個都expect你食散餐,點估到你沉船。」瘦John講。

「點會無啦啦食散餐呀?我好純情味,溝女就認真㗎啦。」我講。

「你收皮。」木哥插嘴:「女層有條女成日入你房,唔係Renee。」

「哦!講!乜女!」輝仔捉住我衫袖問。

「咩呀……」我講。

「無睇錯。」木哥肯定地道。

「朋友嚟咋⋯⋯入嚟傾下計。」我講。

「仲狡辯!陳浩然都退咗宿,你哋一男一女共處一室淨係吹水?你撚鳩我?」邦仔講。

「咁都唔講,真係唔夠兄弟!」瘦John講。

「由我啦,唔想講呀。總之,同Renee散咗我真係好唔開心。」我講。

「睇嚟你都沉船。」肥John笑道

「我只係幾鐘意佢姐。」我講。

「臭雞有乜好留戀!你學佢玩app識過條啦!」美斯講。

「定係有冇女你之前都想溝㗎?而家散咗咪試下埋手。」瘦John講。

「都有嘅。現莊個Sabrina我組組員嚟嘅,幾都幾正。」我講。

「我有follow佢呀,依家正咗好撚多呀!之前佢村姑嚟,依家染晒金毛有陣淫氣!」邦仔興奮地講。

「溝佢啦,肯出手應該搞到。我同Savrina都叫熟,有仔溝佢一定狗衝。」輝仔講。

「你又知?」我問。

「佢係我青梅竹馬嚟,佢想畀仔溝好耐㗎啦。但係啲女人又驚主動搵仔會畀人話喺姣雞,所以佢先唔敢主動。但係我寫包單,佢好飢渴,強哥咁有型,佢一定肯畀你食。」輝仔講。

「咁去啦,屌下好閪就唔會傷心㗎啦。」堯仔講。

「搵日試下啦。」我hea道。

「屌你!」瘦John大喝一聲,再搶咗我部電話:「搵人㩒實佢!」

下一秒,木哥、輝仔、堯仔同邦仔就捉實我。
瘦John就解鎖我部電話再喺ig send個message畀Sabrina,瘦John講:「ig幫你send個message約佢食飯!」

「喂!」想反抗嘅我被㩒到實一實。

「搞掂!」瘦John講完後,我就有返自由。

「屌你哋!」我喺瘦John手上拎返電話嘅時候,電話叮咗一聲。Sabrina覆咗我。

「衰仔!條女秒回!」瘦John叫。

「佢話食喎!」輝仔大叫。

「有閪屌啦!」堯仔大叫。

「呀!」肥John大叫。

「飲!」美斯喺自己房捧咗兩大支Vodka同幾支汽水出嚟,佢再講:「今日飲盡佢!」

當晚我就飲都閪迷咗,第二朝喺房嘅地板瞓醒。

至於Sabrina方面,老老豆豆,我連佢性格係點都未摸清我哋就一齊咗。飲完酒後嘅兩日後,我哋就去咗食餐一啲都唔浪漫嘅茶餐廳,吹下hall嘅水之後,又係行到去九龍仔公園先出事。

「有個男朋友錫我就好啦。」Sabrina講完之後就眼甘甘咁望住我。

「我都想有個女朋友,咁啱依家單身。」我講。

「咁⋯⋯」Sabrina欲言又止。

「一齊?」我拖住佢然後講。

「好呀。」

一啲都唔浪漫,連了解都未有就一齊咗。現實就係唔好樣樣嘢都有鋪排,有好感又單身嘅話,見面5分鐘都可以一齊。大家都係飢渴嘅人,有人埋身就會身,唔複雜,只係遵從慾望同對自己坦白。
Lm
後來,我係Sabrina保送下獲得return offer,我哋兩個仲一齊住summer hall。Summer hall同一般住hall唔同,只有兩層開放,有hall tutor,但係層唔會搞活動,大家都係單純咁住。好少人會住summer hall,通常得hall莊同小貓三四隻會住,而我為咗有個可以做愛嘅暑假,我都住咗入去。

同Sabrina一齊嘅時間好平淡,除咗做愛之外,我哋係零心靈交流,我哋只係會一齊睇戲、食飯同吹水加埋會做愛嘅朋友。我有時仲會幫佢做莊務,準備ocamp。但係情侶之間嘅紀念日我哋完全無慶祝過,真係拍拖都完全無浪漫嘅氛圍,而且做愛嘅時候我好鐘意叫佢騎上嚟然後背對住我,因為咁樣做我可以幻想Ashley騎喺我上面。同埋我哋都玩過啲癲嘢,例如佢roommate屙緊屎嘅時候,我哋喺隔離個沖涼房扑嘢。

無愛嘅情侶,只有暑假兩個月嘅瘋狂做愛。然後,9月開sem我同Sabrina好自然就分咗手,我哋係無講過分手,只係慢慢都唔搵對方,然後就無咗聯絡。

講開又講,Ashley都return咗,我同Sabrina 9月分手之後我同Ashley又做返SP,同時我都係交友app識咗一個科大嘅女仔。

第二年住hall,我真係無嘢好分享。呢個故本來就無主線,我都係當回憶錄咁寫,有嘢再分享我會再寫,但係暫時想講嘅嘢係咁多,有緣再見。
咦 完咗㗎啦?
估唔到這個故會這樣地完
推推
On9
就咁完
這樣完結太突然,作者休息一會吧,你寫得很好
所以科大女最後點
褲都除埋,無得屌Sabrina
At least u hv a gf now
雖然就咁交好突然
但都感恩樓主啲文陪咗我一段日子
住hall個陣冇遇過咁瘋狂嘅事
多謝你既分享!
加油呀樓主
加油 無謂勉強自己
都多謝你俾我地睇到d我呢世都經歷唔到嘅野
完得好突然 但有時回憶就係咁
諗諗吓就會突然喺某一個點停低
望到回憶入面嘅自己好開心 現實自己過得好痛苦
然後驚覺自己應該面對翻現實
多謝樓主 呢個故入面發生嘅野我一世都唔會經歷到
曲直難分

幾好幾好
推推
多謝樓主嘅文(要信自己一定得㗎!relax

我個hall咁多層活動玩
慶幸嘅係sem1都叫體驗過hall life
第二日day off嘅話就 前一晚就會成班人玩酒game玩通宵
sem2 quit咗 依家都少少掛住hall嘅生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞