《住Hall嘅瘋狂故事》

527 回覆
160 Like 15 Dislike
第二日晚上,我哋層要做floor deco present畀舍監同舍堂主任,一個喺大學professor入嚟住,另一個係對外招聘嘅後生仔。

呢兩條友大概8點會去到我哋層,喺lounge集合同做緊最後衝刺嘅我哋。

「差唔多啦,做唔切都唔緊要啦,各位聽我講兩句先。」太陽拍拍手講。

「埋嚟埋嚟!」樓主陳浩然都幫口。

「呢幾日辛苦晒大家啦,都知道大家犧牲咗好多睡眠時間嚟幫手,但係今日終於完啦。辛苦晒咁多位!」

「畀啲掌聲自己!」陳浩然講。

「咁轉頭我哋換返件hall tee,再去𨋢口等舍監同舍堂主任落嚟。另外仲有一個問題嘅,我哋依家要揀一個出嚟做層代表去present我哋嘅設計。」

「有冇人自願?」陳浩然問。

「樓主啦!」肥John講。

「係囉,唔洗煩啦!」邦仔和議。

「但係我無全心全力幫手⋯⋯」陳浩然羞愧地道。

「你邊到無?」木哥反問。

「我哋傾完計之後你都好盡力,大家都睇到㗎。畀啲信心自己。」太陽輕輕拍落陳浩然後背同佢打氣。

「就你去,畀啲信心自己。」金毛莊員Anson講。

「咁好啦。」陳浩然接下呢份工作。

8點,舍監同舍堂主任沿樓梯落嚟,佢身邊有莊員陪伴。

「呢條龍象徵嘅係我哋層生龍活虎,你睇下佢嘅綠色幾綠,咁又代表我哋係年青嘅綠。你再睇返𨋢口個城堡,代表我哋仲有童真,仲係少年。兩樣嘢加埋就係我哋層嘅青春⋯⋯」

基本上陳浩然就係瘋狂鳩噏,完成任務、兩位大人物離開我哋層後,我哋就發出高興嘅歡呼聲。

「捉住樓主!」瘦John突然大叫。

肥John同另一個老鬼峰爺就各喺左右捉實陳浩然,再推佢入太陽間房。

太陽間房係一間大房,地下鋪滿地膠,地睇上面又有好幾將床褥。陳浩然被㩒喺床上,背脊朝天。

「搞乜呀屌!」陳浩然想掙扎,但係力不及二人,被人壓實喺地下。

「其他人去幫手。」太陽一聲令下,邦仔、堯仔等新人都上前。

「陳浩然今次叻仔呀,我哋要畀啲獎勵佢!」太陽語畢,木哥就拎出一枝marker。

「除佢褲。」木哥道。

唔通要表現marker插屎眼,諗到呢到我不禁屎眼一涼,不自覺咁向下退一步。

下一秒,陳浩然條褲被除,白滑嘅兩股展露無遺。
陳浩然屎忽突然彈咗幾下。

「生龍活虎咁!」肥John講完就一掌拍落陳浩屎忽,然後其他人都一齊拍陳浩屎忽,佢白滑嘅屎忽好快就出現好多個掌印。

「屌你老母!打柒佢!」

「個屁股識郁嘅屌!」

「好白滑呀hehe。」

大家邊打邊叫。

「啪啪啪!」

「屌,放過我啦大佬。我做錯咩呀。」被打嘅陳浩然求饒。

「你無做錯,呢個係傳統嚟。」太陽保持微笑道。

「傳統?」陳浩然反問。

「我哋層每個新人嘅屎忽都要有兄弟兩個字。」太陽舉出V字手勢。

「兄弟。」木哥冷冷地道。

「㩒實佢屎忽。」肥John一個屁股坐落陳浩然上身,然後木哥就開始喺白滑嘅屁股上留下字句。

「好痕呀頂你!」陳浩然不停扭動身體,但係都無補於事。同時,邦仔同輝仔唔知係邊到拎把間尺出嚟係咁撩陳浩然股罅。

「屌你哋!陣間把間尺咪撚掂到我呀!」瘦John大叫。

「寫完,下個。」木哥收筆。

等等,下個?

我未思考完,肥瘦John同峰爺就企圖上前捉住我。

我諗起太陽頭先話「每個新人」。

仆街,到我。

我打算轉身逃走時已經太遲,太陽一早喺門口stand by,佢一手㩒住我,然後我就被其他人捉住。

再見啦,我屁股嘅處。

褲,被脫去。

一掌又一掌。

「屌你老母!仲唔到我報仇!」頭先畀人污辱完嘅陳浩然起勢咁拍鳩我屎忽。

「啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪!」

啪啪聲此起彼落,無數嘅層友喺我後欄留下掌印。

「大家冷靜啲先,聽我講一句。」我驚慌地道。
好撚青春 成班人一齊做鳩野
搞基?
100正評加更

「有咩遺言!」瘦John講。

「快撚啲呀,我要報仇呀!!!!」陳浩然猶如野獸般咆哮。

「我屎忽對marker敏感,掂到會出疹。」我臨時諗到嘅救命理由。

「屌你,想撚鳩我哋!」陳浩然講完就一拳拍落嚟。

「係到鳩噏,食屎啦!」瘦John講。

「唔緊要。」木哥冰冷地講,然後喺褲袋拎出一枝毛筆:「我有毛筆同墨水。」

「你仆街啦!」陳浩語畢,肥John就坐咗喺我上半身到。

「唔好咁多廢話啦,搞掂佢啦!」陳浩然一聲令下,木哥就喺我屎忽留下印記。

完啦。

我走唔甩啦。

毛尖喺我屎忽上打轉,木哥每畫一半我都忍唔住擺動我嘅屎忽一下,但係一切都係徒勞無功。

就係咁,我個屎忽就畀人刻上咗兩個字。

我已經係肉便器。

淚在心裡流。

我屎忽嘅處女就咁冇咗。

突然我諗起Ashley。

今晚可以嘅話就畀Ashley望下,如果可以嘅話,我哋想喺Ashley到寫低SLUT,推車時就會見到「SL介UT」。
成班男人住埋一齊平時都會互射。
我哋想喺Ashley到寫低SLUT

文呢
我被放走後,立刻大叫一聲:「邦仔!」

邦仔條撚樣係咁用間尺篤我股罅,我今次一定要報仇,我要用間尺篤佢袋底!

就係咁,呢個晚上,我哋hall fresh嘅屎忽都多咗兩個字,史稱兄弟大會。去到最後我哋先發現太陽有幫我哋拍到片,當然呢啲片無流出到。

散水前,木哥開口:「今晚唔好鎖門瞓,聽朝10點食早餐再去踢波。」

「鎖門嘅話,後果自負呀,木哥癲㗎。」太陽嘅溫馨提示一啲都唔溫馨。

就係咁,住hall嘅第一個層活動就落幕。

因為陳浩然話要同條女落九龍城食糖水,我就把握時間叫Ashley落嚟做愛。

Ashley見到我嘅「紋身」後情不自禁地笑出嚟,然後喺我耳邊講:「你都可以寫字呀。」

當晚,喺陳浩然返嚟之前,我眼前係「SL介UT」,背景音樂係南山南,只有一個體位。

「Am I good?」畀我推緊車嘅Ashley問。

每一下衝擊都發出啪啪聲,同時每次碰撞之後Ashley屁股都有輕輕回彈,所以有幾下我忍唔住一掌拍咗落去。

「Oh!大力啲。」俾我用力打完屎忽嘅Ashley大叫,我唔知佢叫我打呢啲插定係大力啲拍,於是我並駕齊驅、雙管齊下,插幾下就拍佢一下屎忽。

因為我嘅慣用手喺右手,所以我拍到佢UT嗰邊嘅屎忽紅晒,但係個衰妹就一臉享受。所以有幾下我情不自禁咁大大力一掌拍落去。

做完之後Ashley就自己返咗房瞓。
支持更新
星期六朝早。

「伏!」一聲過後,熟睡緊嘅我連人帶床褥跌咗落地,下一秒本來喺床到熟睡嘅陳浩然突然重重地壓喺我身上,搞到我噴咗一大口氣出嚟。

「屌!」我同喺壓我身上嘅陳浩然同時大叫。

「搞乜撚呀!」我推開陳浩然後摸着自己心口講。

「起身。」企咗喺門口嘅木哥講。

「……係嘅。」見到木哥嘅陳浩然即刻變得恭恭敬敬。

我都流咗幾滴冷汗。

木哥身穿體育系嘅運動衫,右手拎住一枝木製棒球棍。睇嚟係佢將我哋嘅床褥一手拉落地。

「換衫,一齊去叫醒人。」木哥下達命令之後,我同陳浩然即刻換上波衫同埋波boot。

「行。」見我哋換好衫之後木哥就同我哋去下一間房。

呢間房都無鎖,推門入去,邦仔同瘦John仲喺度呼呼大睡。

「咯咯咯。」木哥用棒球棍敲打房門幾下。

無反應。

邦仔仲轉身面向牆。

「睇實。」木哥將棒球棍交俾我,再用雙手將邦仔連人帶床褥拉到地上。

「卟。」面對突如其來嘅離心力,邦仔一下子就清醒過來。

「嘩屌,地震呀!」邦仔驚慌地大叫。

木哥雙手捉實邦仔拉佢起身,令邦仔企到直一直。

「乜柒呀,收嗲……」坐咗起身嘅瘦John見到木哥就無再屌落去,仲即係落床指住邦仔:「邦仔,你快撚啲換衫啦,係唔係要我哋木哥等你呀!」

「吓……哦……5分鐘。」邦仔喺迷惘下交出準備時間。

「1分鐘得㗎啦!」瘦John講。

「轉頭lounge見。」木哥講完就轉身離開。

下間房,肥John。

「今次拉唔到床褥。」睇嚟木哥都唔夠力對付肥John。

木哥突然一個箭步搶走肥John張被,再熄佢冷氣,然後喺我手上搶走棒球棍,再重重地擊在肥John兩腿之間。

球棍擊中床發出「呯」嘅巨響,本來拗住肚腩瞓嘅肥John即時彈起,望住佢哋自己賓州仔只有幾厘米嘅棒球棍。

「再唔起身就打碎佢。」木哥望住肥John兩腿中間講。

「30秒搞掂!唔好意思木哥!」肥John一招鯉魚翻身落床火速更衣。

其他未醒嘅人都被木哥嘅暴力叫醒。

10分鐘後,lounge已經齊咗21個人,我哋落樓下hall can食完早餐就上咗九龍仔公園踢波,當時我冇諗過,第一次同層踢波會搞到差啲同明星足球隊打交。
樓主今晚係咪有街出所以冇文
聖誕快樂呀樓主。等你更
九龍仔公園有兩個7人硬地足球場,我哋有21個人所以可以分三隊,分隊嘅方法非常簡單,就係猜包剪揼。

喺球場上對壘嘅兩隊其中一對要赤裸上身方便認人。

九龍仔公園環境非常清幽,太陽又好,我哋都好快踢到出晒汗。不過太陽真係太猛烈,又無乜風,我哋踢嗰陣已經就死咁款。

我哋去到嘅時候有一個場已經俾一班小學生霸咗嚟練波,不過只係需要一個場嘅我哋就唔太影響。

踢咗半個鐘左右後,又一群人喺九龍城方向行過嚟。

「嘩,今日冇場喎。」一把米奇老鼠聲講。

「你就唔醒目啦,跟隊咪得。」另一把耳熟能詳、但又非常乞人憎嘅聲音講。

「喂,我哋跟隊踢得唔得呀?」米奇老鼠聲向我哋狗場大嗌。

「我哋已經有一隊跟緊。」喺球場上嘅太陽指住喺樹陰下休息緊一隊講。

「唔緊要啦,我哋可以等,就一齊玩啦。」米奇老鼠聲講完之後就坐咗埋一邊跟隊。

仔細一睇,頂你個肺,原來153嚟㗎喂,之後仲有荷蘭叻同埋校長(粉絲eater)。

見到佢哋厚顏無恥咁坐低,我哋都冇辦法唔俾佢哋參加。

好快,就到左我哋七個踢佢哋七個。

對面隊友嘅係153、荷蘭叻、校長再加四個我哋認出嘅老人家。

我哋隊就有木哥、太陽、我、肥John、堯仔同金毛Anson。龍門由最大舊嘅肥John擔任。

「輸兩球嗰隊走,ok?」太陽問。

「得啦,開波啦。」米奇老鼠急不及待咁講。

由對面隊開波,153將個波傳畀荷蘭叻之後就一口氣跑到去我哋禁區頂企。

木哥好快跑到去荷蘭叻前面,荷蘭叻左扭右扭都向唔到前,又擺脫唔到木哥。木哥一個踏步就推走荷蘭叻腳下嘅足球,傳俾喺佢左上角嘅太陽,再向右上角疾走。我同Anson見狀都壓前走入中路。

荷蘭叻馬上轉身追上去太陽到,荷蘭叻一伙都被太陽拉走。但係已經太遲。見到沿邊線跑到去人哋底線嘅木哥,太陽有如打fifa嘅L1+三角吊起個沒,由左邊場傳到去無人防守嘅右邊場。

木哥心口一控,球著地前再起腳,大力抽射!

「呯!」球中遠柱,但係球無向外彈,而係好清脆咁彈入網中。

「Goal!」木哥恍如人設突變,佢脫去上身波衫,露出一身肌肉,邊叫邊跑向我哋。
我哋成隊輕輕一攬,屌好多汗。

「再嚟再嚟!」木哥平時冷酷嘅型象一掃而空,佢而家就好似啲暴走緊嘅青春漫畫男主角,喺度興奮地鳩叫。

對面隊不是味兒,開波唔夠2分鐘,汗都未流就畀人攻破防線。

今次153開波,都係傳畀荷蘭叻,然後都係畀木哥搶走。今次校長檔咗喺木哥身前,木哥今次向後傳畀堯仔,堯仔當下係不知所措,因為佢識踢波。佢左顧右盼諗緊下一步要點做嘅時候,153已經跑到去佢前邊,於是未諗到下一步點做嘅堯仔就推過向前,將153甩喺後方。但係好快荷蘭叻就擋咗喺堯仔前面,當堯仔打算將個波求其踢走嘅時候,153從後一踢!短小嘅腳大力哋踢落喺堯仔嘅小腿,波皮都掂唔到。

「呀!!」堯仔馬上叫痛,但153無停落嚟,仲向前跑將堯仔撞低再搶走個波。

「堯仔!」喺前場嘅太陽一見到層仔堯仔瞓低,就馬上跑過來。

153無停落嚟,攞住個波驚佢向住我哋禁區前進。

但係我哋佢已經唔打算防守,成對人衝去睇堯仔。

「入呀!」射入空龍嘅153大叫。

「你無撚嘢呀!踢波定踢人!」肥John屌鳩153。

「踢波係咁㗎啦。」153擺出wfc嘅態度。

「你老母,做錯嘢仲咁撚串!」Anson講完就脫去上衣,一臉準備隻揪嘅樣。

不過係我眼中我覺得呢個舉動柒撚咗,因為Anson好瘦,手同腳都好幼,情況有如芝娃娃吠啲大狗。不過因為佢係自己人,所以我焗住撐佢。

「冷靜啲先。踢波有身體碰撞,係非常之合理。」荷蘭叻講。

「你老……」我都想加入屌佢老母行列嘅時候,木哥㩒住我。

「堯仔,你抖抖先。」太陽講完後我哋就扶堯仔去場外,由老鬼美斯入替。

「開波。」

木哥嘅雙眼充滿火光。

「去開波。」

平時和藹可親嘅太陽都充滿怒氣。

「一開波就傳俾我。」頭先喺場外嘅美斯講。

開波,太陽將個波傳俾美斯,喺中場嘅美斯拉弓抽射,唔通係要嚟個遠距離射門!?

唔係!

「呯!」

球飛快咁射中對面場嘅小矮人上身,再反彈到一早跑到153附近嘅木哥腳下。

一定好撚痛。美斯大哥嘅腳頭都幾重下。

木哥將個波傳返畀美斯,美斯再起腳射向153,然後球再反彈到木哥腳下。

「係咪玩撚嘢呀!」畀人連射兩次嘅153惱羞成怒咁叫。

「踢波係咁。」木哥照板煮碗咁講。

「你老尾……」153想衝前,但當木哥作勢起腳,佢又縮返去後面。
推推
乜撚嘢事
推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞