《住Hall嘅瘋狂故事》

527 回覆
160 Like 15 Dislike
我都唔知點解我要跑,但係我身體好自然就動起嚟。

「再見啦!小心呀!」尾隨Audi A5嘅我大叫。

「再見啦!」太陽都一同奔向陳浩然。

「再會啦!」Anson都加入追車團。

然後,轉咗兩個彎後,陳浩然就離開咗我哋,喘晒大氣嘅大哋緩緩行返hall繼續我哋餘下嘅hall life。

選舉過後,一切又回到原狀。

同男班長分手後,女班長就同咗新莊嘅P一齊,之後嘅事我都無打探落去。

由一開始就無得贏,但選擇玉石俱焚。

唔理解,但呢種精神我敬佩。
推推
過埋禮拜六出文
未有3P,有幾瘋狂
樓主點解用浸中做 story setting
因為樓主都係讀浸中
住過浸中hall就會知呢啲嘢
雖然樓主浸中,但係佢青頭都成功flirt到個淫女好勁
我應該會勁淆之後咩都唔做
都真 特別係Renee呢啲住2 3年hall就換幾條仔嘅女 身為一個hall fresh一定唔敢埋呢啲女身 不過樓主角度咩都唔知又本身識都冇計
推推
「唉。」我嘆口氣,拎兩支煙出嚟:「我哋過去食多支,慢慢講。」

「嗯。」條女含住淚水拎起支煙,再坐落樓梯到,點煙。我都坐去佢側邊點煙。

「藍莓嚟,識食。」佢講。

「你個樣唔似會食煙。」

「我個樣都唔似會無啦啦拉住個陌生人發癲嘅女人。」佢笑道。

「邊個會估到一個靚女咁癲。」冷靜落嚟嘅我可以好好對話。

「對唔住,我都唔知點解我會撩你講嘢。」條女講。

「等等,我都估到九成。應該係你近排都分手,而你嘅前男友就出軌,或者佢主動提出分手,雖然你唔捨得,但係對方又堅持要分手。所以你而家好唔開心,好想走悲傷,但係就係做唔到。係呢個時候,你就見到扮做悲劇男主角係我喺度食煙,你就當咗我係你自己,你頭先講嘅說話其實係講比自己聽,係唔係?」老老豆豆,我講完都覺得自己可以做編劇。不過我諗我嘅推測都唔會錯得去邊,以我睇咁多電視劇來講,冇八成都九成。

「唉,好柒呀!」佢突然大叫,再講:「聽你咁樣講,我就覺得自己好尷尬。我好似無啦啦做咗啲愛情電視劇嘅女主角,無啦啦捉住陌生男仔發癲。呀!好柒呀!啲內心戲演晒出嚟,真係好中二病。」條女掩住臉搖頭。

意識到自己上咗場大龍鳳嘅佢紅都面晒咁係咁搖頭。

「唔使尷尬住啦,快啲講完,快啲放我返上去瞓覺啦。」我想盡快擺脫呢到,想快啲返房休息。
「你中八成啦。首先,同我分手嘅係我女朋友。第二,無第二啦。我真係無啦啦發癲,唉,好柒救命。我真係當咗自己係電視劇女主角,對唔住呀搞到你。」條癲雞無啦啦又道歉,佢幾分鐘內嘅心理變化快到我跟唔切。

「你知就好啦。咁你點解分手?」我問。

「佢識咗第二個。」佢吐煙。

「我嗰個都係。」我講。

「咁啱都有。點解個個都鐘意出軌?」

「講真,就算拍緊拖,如果三上悠亞喺我面前,我一定會出軌。」我講,我呢排覺得出軌某程度係人嘅本能,有個靚女喺我面前話可以做愛,我一定唔會理我有冇另一半,食咗再算。

「都啱嘅。」條女答。

「總之就係咁樣。祝你早日擺脫失戀,煙我就食完,你嘅事我都聽咗啦,我走先。bye。」為咗快啲擺脫佢,我馬上抽完煙再起身打算走。點知條八婆又拉住我。

「大佬,你仲想點呀,我已經聽完你講啦。求吓你畀我走啦。」我求饒。

「你唔會覺得寂寞咩?」佢抬頭,用水汪汪、楚楚可憐嘅眼神望實我。

「會呀。」

「我都係。無咗佢之後,我好迷失。」

「咁我祝你早日康復,有咩唔開心就搵你嘅朋友講啦,同我呢個陌生人講無用㗎。我走先。」我甩開佢隻手再一個箭步逃走。

「等等!」佢大叫,但係我冇理佢繼續行。

「我可唔可以去你度一齊睇戲?」佢呢一句先係真正嘅等等,我聽到之後即刻停喺度,已經扯扯地。

呢個同明示要扑嘢無分別。

成件事好唔合理,好跳躍,同時又欠缺鋪排,所有嘢都係突然爆出嚟。

呢個最癲
加速 加速
推推
磨牙磨牙
已經估到會扑,估唔到既係我除埋褲先停!?
點知返到去真係睇完套戲佢就走左...... 完
係咪屌童童喇
總之成件事就係,我食食下煙,突然有條女話可以上床,仲要係佢主動提出,唔通係仙人跳?我踩咗呢個陷阱嘅話我仲可唔可以係hall生存?揚咗出去會唔會畀人恥笑?

「你真係想睇?去我間房?」我問。去我間房可以確認啲人無咁易爆入嚟,同時只要喺房返途中確保佢唔玩電話,聯絡唔到其他人,我就可以放心食佢。

「嗯。因為我都會寂寞。」佢若有所思地道,然後就牽起我手,我有如回敬佢咁拖實佢。

「但係你之前嗰個係女朋友?」我問。屌咗佢嘅話即係屌TB?可能佢只係一時寂寞先想同男人做愛,佢之後可能會後悔。但係點解我要關心人?我同佢朋友都唔係,有得食嘅點解我要猶豫?根本唔洗關心同擔心條女點諗。我比較擔心如果佢做完後悔會告我老強。

「男人我都OK。」佢誘人地撥一撥頭髮再脷一脷上唇。

「你連我個名都唔知。」我講。

「重要咩?兩個失戀嘅人,兩個寂寞嘅人,兩個食煙嘅人。」風吹過,然後佢嘅頭髮飄逸起嚟,弱小嘅感覺令人想攬實佢。

「你唔好後悔呀,我真係乜都做得出。」可能因為心情唔好,我講嘢而家好露骨。只要有愛做,呢個屈悶嘅心情大概可以得到抒發。雖然話我有Ashley,但係試下唔同嘅女都係一種樂趣。

「我覺得咁樣做我先可以走出個漩渦。」佢講。

「咁你都去搵其他男人,點解要係我?」我都唔知自己點解要講一句,明明閪在面前,我唔問嘅話明明可以任我玩,問咗反而可能無得玩。可能因為啱啱戴咗綠帽,我有少少道德潔癖。但係我明明有繼續同Ashley做愛,我都唔知自己諗乜。

「只係咁啱係呢個時間點,我遇到咁啱失戀嘅你。同埋,我都送到上門,你就唔好再拒絕我。」條女將手掌放到我胸前,再輕輕打轉。

「OK,嚟啦。我依家無roommate。」講完我就拖埋佢另一隻手,唔畀佢拎手機出嚟聯絡人。我哋拖住手行到hall,hall嘅閉路電視影到我哋拖手嘅話,就算佢之後想句我老強都無咁易。

然後,我就帶咗呢個名都唔知嘅女煙友返房。一上到房我就叫佢去廁所用漱口水浪口,唔去咗陣煙味真係做唔到愛。然後我就偷偷地將佢電話放到九丈遠,等佢唔可以反悔。

跟住嘅流程就好教科書,首先我哋兩個平排咁坐喺床度睇Netflix,電腦放喺腿上,至於睇咩我已經唔記得。我哋一邊睇一邊撫摸對方嘅身體,然後就開始接吻,跟住開始摸對方嘅性器官,再慢慢將衣服一件一件除落嚟。

「做愛?」我問。

咁問雖然好怪,但我要一個confirmation。我事前已經打開咗電話嘅錄音功能,只要錄低佢嘅話可以做愛,我就唔洗再擔心畀人告老強。
推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞