《住Hall嘅瘋狂故事》

527 回覆
160 Like 15 Dislike
推推
Lm
翌日,一大清早我就落咗去大學體育館集合,開始為期三日兩夜嘅Ocamp。

除咗Suki同Ashley之外,同組仲有三個女仔再加多一個組媽,另外計埋兩個組爸媽同我就有六個男仔,一組共十四人。

喺玩Mass Games之前,我哋組14個人就圍圈Ice Breaking。

「我叫浩然,Year one BBA,大家多多指教!」其中一個樣貌唔錯嘅男組員講。

「Dear Jane首歌咩?」組爸洪爺打趣地講。

「係呀,嘻嘻。你又幾幽默。」陳浩然笑住答。

「諸君好,我叫華明,歷史系一年級生。」一臉正經、戴住黑色粗框眼鏡、成陣毒撚味嘅男仔講。

「屌,華乜明呀!呢條友我中同嚟,叫佢男班長就得。」浩然笑道。

後來我先知道佢哋4個都retake咗一年先入到大學,係真係共同進退過嘅好朋友。

「然兄,大學無所謂班長,所以⋯⋯」男班長未講完,組媽Suki就插嘴:「以後就叫你男班長啦!下個!」

「我叫⋯⋯」

淨低嘅男仔都自我介紹完之後,就開始到女仔自我介紹。

「Hi everyone。This is Ashley,希望可以同大家玩得開心。」Ashley嘅ABC味出晒嚟,但係佢無刻意扮嘢嘅感覺,而且有種生活過喺外國嘅人嘅味道。

雙唇紅潤嘅Ashley講完之後微微張開,有一種性感嘅感覺,睇到我有啲心動。

「喂喂,你班咸濕仔望夠未!」Suki發現男仔都眼甘甘咁望實Ashley之後講。

「你望咩呀!」坐嗎Ashley隔離嘅女仔將成個索繩袋扔向浩然。

「冷靜啲先。」洪爺道。

「佢哋呢pair情侶係咁。」另一個組女講。

「佢叫李樺,係我女朋友。」陳浩然指住自己條女講。

「唔好叫全朵呀!大家好呀,我男朋友太失禮。大家好,可以叫我做Cherry。」又一個用洋名稱呼自己嘅膚淺女人。

「我叫Lisa。」頭先指出浩然同Cherry係情侶嘅女仔講。

「Lisa同男班長係一對嚟。」多嘴嘅陳浩然又講。

「嘩,呢到有兩pair情侶,莊員點分組㗎。」洪爺抱怨,睇嚟組爸都係同道中人,想嚟Ocamp開餐。

都合理嘅,Ocamp就係用嚟識新朋友,四個互相認識嘅人係埋一組嘅話,某程度上就破壞咗Ocamp嘅意義。

眾所周知嘅,Ocamp就係大型覓食活動,同熟人、仲要同情侶同一組,大家又有咩可以食?佢哋又冇得偷食,同組嘅又得個睇字,結果攬炒。
推推
我望一望另外嗰兩條女,正常樣,但係唔太突出,所以吸引唔到我,有得食嘅話我又唔介意嘅。

呢組最正嘅都係Suki、Ashley同埋李樺,可惜最後一個已經有仔,要食女嘅話前兩個可以話係我唯二希望。順帶一提,我哋頭先決定咗組名,因為我哋係第六組,所以我哋叫「Yo6」。

Ice breaking之後,我哋就開始同其他組玩Mass Games,其中一個遊戲要一男一女出去,咁啱我哋組就派咗我同Ashley出走。

「阿強,Can you guess what game we are going to play?」Ashley氣若游絲地道,就因為佢陰聲細氣,所以顯得非常性感。

「唔知喎,但同你一齊就玩乜都開心。」係呢個充滿青春肉體嘅地方,我嘗試flirty地講嘢,衰咗咪下一個目標,反正森林咁大。但係如果好彩咁話幫我破處嘅就會係呢個ABC港女,Ashley嗰種性感同豪放啱晒我胃口,嗰種性經驗豐富帶嚟嘅安心感。

「Whatever,enjoy it。」Ashley講完後就撥一撥頭髮向上,呢個不經意嘅動作顯得非常性感。

「呢個遊戲要一男一女玩嘅,兩個人唔準用手,用身體夾起個汽球,再跑到去另一邊嘅白色線,最快搬到三個波咁一組就係贏家。」MC興奮地講。

第一個肉體交纏嘅遊戲,我瞥一瞥Ashley對波,再吞一吞口水。

「Seems fun。」Ashley嘴角微微向上講,睇嚟佢無我諗咁多。

我同Ashley行到去黑色線前,莊員將三個汽球放咗係地下。

「你ready?」我問。

「Always。」Ashley回答。

「數三聲後就可以開始啦!三、二、一!」MC一氣呵成咁叫。

Ashley好快就痞低咗,而我就可以由上而下望到佢雙峰同camptee嘅角。即刻佢對奶就嚟撐爆件Camptee,我睇到目定口呆,差咗未流口水。

「Hurry!」Ashey嘅催促聲叫醒咗我,我即刻痞低,然後用胸推汽球嘅一邊,Ashley見狀都用佢對大奶奶推個汽球埋嚟我身邊。因為平衡好困難,Ashley好自然咁捉住我雙手,我哋兩個對齊之後,就慢慢企起身運送汽球去另一邊。運送期間我就可以光明正大咁望佢對大奶奶,因為汽球就係我哋兩個中間。

「呼⋯⋯呼⋯⋯」Ashley嘅喘氣聲就好似床上嘅嬌喘聲,非常挑逗。

為咗唔好喺大庭廣眾前扯旗,我出盡奶力㩒住我嘅性慾,開始將視線由Ashely奶上離開。

點知好死唔死,Ashely一個唔小心失咗平衡,向住我個方向傾前,汽球「嘭」一聲爆開,跟著Ashely就上演一幕控球撞人,佢成對奶撞落我對奶。
推推
好軟,睇嚟唔係假波。

我連忙扶住Ashely,喺我懷中嘅Ashely微微張開口講:「Thank you。」

佢張開紅潤雙唇嘅時候,雙唇之間有一絲口水拉開,性感到癲。我「咕嚕」一聲吞口水之後,再答:「唔洗客氣,你無事呀嘛?」

「I am fine。唔該你。」Ashley緩緩起身之後,主持就宣布遊戲結束,已經有組成功運送三個汽球。

我同Ashley行返組員到坐低,大家都對我哋客套哋講句好可惜,我同時感受到男組員羨慕嘅眼神。

「頭先真係唔該晒你。」Ashley講。

「唔洗客氣。」我都掂到你對波波,所以打和啦。

「你都抽到我水呀。」Ashley不懷好意地笑。

「意外嚟嘅。」我唔好意思咁講。

「無事,我唔介意同你有身體接觸。」呢句有兩個重點,第一係同我,第二係身體接觸,我懷疑呢條女想同我做愛。

「我都唔介意。」我唔知醜咁講。

「你Instagram係咩?」Ashley將佢部手機遞畀我。

我輸入我instagram後㩒follow,再畀返部手機Ashley。我拎出手機好快嘅accept Ashley嘅follow request。

「原來你都係asso上嚟。」見到post咗張asso畢業相嘅Ashley,我好自然地問。

「Yup。原來你都係。升上U嘅process真係好辛苦,成日都好怕會有啲科考得差。」Ashley答。

「我明呀!炒咗科就好驚升唔返上嚟,到時都唔知點算。」

「I know that feel!嗰陣時又唔可以去玩,真係好辛苦。」Ashley講。

「依家咪可以玩個盡興。」

「For sure!以前咁辛苦就係為咗今日。」Ashley講完就將頭髮向上撥。佢呢啲有意無意嘅小動作真係好誘人,直接啲講就係好淫。

「咁有你係到,大家都玩得好開心。」我本來想flirt下佢,但係講到一半淆低,講「大家」算。青頭仔點解識flirt人?咪撚on9啦,呢啲說話嘅嘢大家都識講,問題只係會唔會講。當然,嗰啲毒撚「燦笑」就死開先。

「Having you is fun。有你喺到我都玩得幾開心。」Ashley唔知係咪flirt我,懷疑條女想引誘我。

「大家咁話!」我講真心話出嚟,同你一齊玩你係開心嘅,可以玩你就更開心。

「I know this!香港Youtuber嘅一條片,right?」Ashley笑言。

「你都有睇呀?」我捉緊機會延續話題。

就係咁,喺其人玩緊Mass Game嘅時候,我同Ashley就滔滔不絕咁傾計。
余生餘生食魚生同三J萬能俠兩位巴打有冇追?
LM
樓主加更可能佢哋就會上水
Lm
有文未
加速
「Mass Game就玩完啦!係時候去下一個環節啦!」MC宣告。

「各位仔女,我哋係時候要移動啦!」組爸洪爺拍拍手講。

「我哋要玩Hall Hunt啦。」Suki甜笑。

「Talking with you is fun。」Ashley身體慢慢企起身,對波都震咗幾下。

「玩完再慢慢傾計啦。」我為將來溝呢條女留個伏線。

喺行到返hall之後,我借尿遁去咗廁所,順便睇下Ashley instagram。佢嘅相全部都係個人照,當中不乏泳衣或者性感照,個衰妹身材真係唔錯,又肯露,唔錯唔錯。就咁睇佢唔似有男朋友,所以睇嚟我可以試試溝佢。

不過我要低調少少,如果食唔到Ashley嘅話,可以試下同組其他兩條女,雖然係正常樣,但係有機會食嘅話我都唔理咁多,起咗筷再算。Ashley始終都會喺我嘅首選,有波有樣,雖然未到超級靚,但係可以一戰。

Ocamp果然係一個淫賤嘅地方,一入camp我就滿腦都係食女。

跟住嘅hall hunt我哋去咗好多地方,一樓嘅gym room、電視房、桌球室,各層嘅common room,天台嘅燒烤場等等。

玩嘅時候有個奇怪嘅規則,就係唔可以搭𨋢,一定要行樓梯。不過樓梯又唔係闊,同我肩並肩行嘅Ashley成日都有膊頭嘅碰撞(aka肉體磨擦)。

汗水不停流落喺Ashley古銅色皮膚,同時佢不斷發出微弱嘅喘氣聲。

我不自覺地舔咗嘴唇一下。好想打飛機呀!

個衰妹咁樣真係好淫賤,全身都係淫賤嘅氣息,我懷疑佢係誘惑緊我。所以話女仔唔係女神級唔緊要,只要有性感、淫賤嘅味道,男人都會畀你吸引到。例如我。

Hall Hunt期間嘅每一個遊戲我都盡量同Ashley一組去玩,爭取同佢「溝」通嘅時間。
似曾相識
推推

係咪玩Ocamp見過類似嘅女
「Water。」Ashley忽然遞水畀我。

「Thanks。」我馬上拎嚟飲。

Hall Hunt要喺樓梯到行上行落真係好累,好彩咁啱有水飲。

「You are so cute。」Ashley撞一撞我,如果佢係用對波而唔係用膊頭撞就好啦。

「你都幾靚。」我答。

「Thank you。你都幾特別。」Ashley講。

「點解咁講?」我問。

「Just feeling。」

「你都好特別。」

「How?」

「特別可愛。」

「哼。」Ashley用拳頭輕輕打我手臂再講:「Thank you。」

「Ocamp完咗之後我哋搵日出去食個飯?」

「Of course。食咩都可以。」

「因為同我食?」

「當然,同你一齊就食乜都得。」Ashley笑淫淫咁講。

「我都係咁話。」

「You are really special。」Ashley對我眨眼。

「You too。」我答。

我同Ashley特登放慢腳步,留咗係眾人嘅後面,然後傾咗好多計。傾咗啲咩我就唔係太記得,但係因為我哋一邊傾一邊打鬧,喺大量嘅身體接觸下我個心都忍唔住卟卟咁跳。

我同Ashley之間就開始產生情素(應該係),Ocamp果然係淫亂之地,我咁快就可以搵到一個flirt下嘅女仔。希望呢個情素唔好係毒撚嘅誤會或者幻想,而係真係有得埋牙開餐。

或者因為佢係ABC性格,個人比較outgoing同埋open先會聽落咁flirty,可能咁無心挑逗我。

之後上落樓梯嘅時候,Ashley都唔知有心定無意咁同我有身體碰撞。個衰妹,flirt完我又不停掂我,鹹鹹濕濕。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞