《住Hall嘅瘋狂故事》

527 回覆
160 Like 15 Dislike
故事簡介:

住Hall時瘋癲嘅事,日常系故事。點樣做瘋狂做愛、點樣接受自己、點樣改變自己、點樣面對社會等等。

盡量每日更新,因為工作關係更新速度會慢。

--------------------------------------------------------------------------------------
每50正評會加更
最後,請推post、正評!
--------------------------------------------------------------------------------------
關於作者:

IG:littlemanhkg

舊故:
我青梅竹馬同咗個死MK仔一齊//《不懂愛的青梅竹馬們》
Post 1: https://lihkg.com/thread/2583136
Post 2: https://lihkg.com/thread/2656487

《同居女孩》
Post 1: https://lihkg.com/thread/2662244
Post 2: https://lihkg.com/thread/2735039
留名支持
「點呀執完嘢未?」喺廳嘅女子問。

「得啦B,放緊啲衫入行李箱啦。」我答。

喺房嘅我執緊衫入喼,聽日我就要移民。

執執下,有一件tee吸引咗我嘅注意力,將佢攤開,原來係hall tee。

「Hall tee喎,真係好懷念嗰段時間。」女子從後攬住我講。

「我都係。」

我望實件tee,開始回憶起我住hall時精彩而且瘋狂嘅日子。當時,每個人都有自己嘅故事,每位兄弟都係壓縮嘅時間入面得到啲嘢。

------------------------

第一話 OCamp

第一年住hall,Ocamp第三日嘅晚上,我破處了,對象喺識咗三日嘅ABC港女。

「啪啪⋯⋯啪啪⋯⋯啪啪⋯⋯」我有節奏地使出一招老漢推車。

我個宿舍設計喺四個人為一個unit,每個unit有兩間房,每間房各有兩張床,床頭有張連住嘅書檯,床尾近房門到就有個大衣櫃。

涉谷系嘅黝黑色皮膚,稍微有啲肉嘅屁股喺每一下撞擊後都有餘震。

「呀⋯⋯」Ashley唔太大聲地呻吟著。

我身後係衣櫃,身前喺靚屎忽。

Ashely跪喺床上,上身就壓咗喺書檯上。書檯旁就係窗口,我哋無將百葉簾放落嚟,我哋可以清楚飽覽成個九龍地嘅竟色。Ashley間房喺望向九龍城區,九龍城區大部分嘅建築都好矮,對比之下我哋嘅宿舍就非常之高,喺17樓扑嘢嘅我哋就算喺窗邊都唔會有人見到。

所以我哋居高臨下,俯視將九龍城嘅夜景,同時享受住魚水之歡。

呢一夜亦係我嘅瘋狂嘅大學生活嘅開端。

依家就等我由頭講起我嘅故事,就由我第一年住hall嘅Ocamp開始講起,我會慢慢同大家講述我嘅宿舍生活。
新故留名
推推
lm
LM 睇完《同居女孩》過嚟
0/10
Lm
留名
留名
推推
lm
浸中
我讀中學嘅時候唔係太近到女色。後來考DSE衰咗入唔到U,幾經辛苦先係asso升到上大學Year 2。而我又好好睇咁抽到一個宿位。

8月尾,入宿嘅第一日,我晨早就執齊嘢係屋企出發,而出發前我就畀一個叫做Suki嘅女仔加咗入一個Hall Ocamp嘅Whatsapp group。

Suki:各位仔女,到咗Hall check-in記得喺到講聲,我會落嚟幫手。

洪爺:我係組爸,我陣間都會幫手,到咗記得講聲。

C豪:我都係組爸。

Yui:我係另一個組媽Yui,大家好!XDD

去到hall樓下,我同莊員搞掂晒啲入宿程序同拎咗房卡之後就message Suki話我到咗。

「Hello,你就係阿強?」女仔問。

「我係。」我緊張地答。

「嘩!太好啦!我叫Suki,係你Ocamp嘅組媽。」Suki係一個身材矮少嘅女仔,佢頂住一頭白色長髮,微波。著住白色熱褲嘅佢露出成條白滑嘅腿,五官都算端正,係個唔錯嘅女仔。佢唔知係咪有過度活躍症,係咁跳下跳下。

「你好⋯⋯」我打量完Suki後先發現自己有啲出神,於是我有啲尷尬咁同佢打返招呼。

「唔洗怕羞喎,我哋聽日會開始一齊玩㗎啦。」Suki甜笑,睇嚟佢無介意。

「叮。」收到message嘅Suki睇一睇電話然後講:「你等一等呀,有另一個女嚟緊,我幫幫佢之後我哋一齊上hall呀。」

女應該係指組女。

Suki講完之後就行咗去搵一個身材高䠷而且皮膚黝黑嘅女仔旁邊,佢哋兩個傾咗幾句就行過嚟我呢邊。

皮膚黝黑嘅女仔同Suki好大對比,佢上身係一字膊嘅薄衫,佢對比Suki大一啲嘅波仔非常搶眼。下身就同Suki一樣係短嘅熱褲,所以佢成條健康嘅長腿就展露無遺。髮型方面就係一個ABC頭,髮尾嘅部分就係波浪型,而前面就係九一分界。

「How are you?我係Ashley,你好。你叫阿強?Nice to meet you。」Ashley中英夾雜嘅自我介紹完全符合佢ABC港女嘅形象。仲有啲bitch嘅感覺。

話時話,點解大學入面條條女都鍾意用英文名稱呼自己,到底洋名有咩吸引力?定係洋名就係將呢班女包裝成另一個人嘅工具?

呢個問題,我未來有時間再諗。

「你好。我係阿強。」Ashley低胸打扮令我有如怒濤般翻滾,但係為咗保持君子形象,我用力地將視線返落Ashley塊臉而唔係對奶到。
推推
好似睇過
留名
推推
「哈,你都幾funny。」Ashley講。

「吓?」

「你好old school,叫阿強。」Ashley笑言。

「有咩所謂。」我扮晒豁達咁講,但我心入邊其實鬧緊條八婆,我叫咩名關你鳩事。

「你都幾handsome。」條八婆嘅品味又唔錯。

「Thank you。」

「好啦,聽日我哋就會認識大家多一啲㗎啦!因為你哋都係我嘅組仔女。不如而家我帶你地上去?」Suki講完就帶咗我哋返各自嘅房間。

執好間房之後,我就攤係床到諗嘢。

Ocamp,迎新營。係香港嘅大學歡迎新人加入嘅活動,每個新生都會有老鬼帶領下同其他新人一齊玩遊戲。每個Ocamp都會有十幾組,每組又會有十幾人,當中有男有女。遊戲方面最出名嘅當然係各類意淫嘅遊戲,對我呢啲青頭仔嚟講,呢啲遊戲可以話係我接觸女仔嘅大好機會。到時唔排除會有肉體交纏嘅遊戲,諗起都興奮。玩系Ocamp嘅時候,啲女又少又唔靚,根本同gay camp冇分別,反而Hall Ocamp嘅男女比例比較平衡,所以我都頗有期待。另外,Ocamp嘅時候往往係炎熱嘅夏天,女女們有九成機會有穿熱褲,各種靚腳都會展露喺我眼前,諗起都想奶,嘻。

但係啲女可能唔會對我有興趣,同埋又要同其他組員爭食,所以青頭仔真係唔好FF太多。雖然我係青頭仔,但係我一啲都唔毒,我係可以同女仔正常交流,只不過係我至今都未食過女。

希望莊員可以送啲靚女去我個組畀我食啦。

一定會有人問,一個青頭仔點會識溝女?我再次重申,flirt唔flirt到條女唔係睇單方面,條女對你有好感嘅話,你點都可以flirt到佢。條女冇好感嘅話就永遠都只會停留係性騷擾。利申,討論區睇返嚟。

我讀中學嘅時候對自己個處有情意結,覺得破處嗰條女一定要係女朋友。但經過年月洗刷,上網同身邊嘅朋友都話,而家社會已經冇乜處女,連肥婆都唔係處女嘅時代,我哋根本冇得揀。同埋我又咁諗,唔通條女係非處你就唔屌佢?櫻空桃幫你破處,你又唔通走咗去?就係咁,處男要留畀愛人呢個諗法就咁無咗。就算唔係拍拖,有得做愛就夠。性同愛對於我嚟講都叫分得開,咁當然最好又有愛做又有女朋友啦。Hall呢個地方就係狩獵場,我食下你,你又食下我咁。只要破到處,我唔介意條女做唔到我女朋友,SP或者一夜情我都非常常歡迎。

喺hall呢個森林入面,我誓要瘋狂劈樹。
推推
新故留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞