《住Hall嘅瘋狂故事》

527 回覆
160 Like 15 Dislike
好想知山區巴高峰時間可以睇幾多故同留名
好似所有故都見到佢
「返hall做落去?」我問。

「係到啦。」Renee講完就拉咗我入足球場後面嘅廁所,我哋再濕吻一陣後就開始褲,Renee好識做咁半蹲住咁吹奏我小弟弟,吹功同Ashley有得fight,甚至喺佢之上。

Renee舔我龜頭嘅時候,右手就捉住我子孫根嘅莖部chok。然後佢又成條吸入去,吐出嚟,再吸入去,每一下都發出「雪雪」嘅聲音。有時又會細細力含一含袋底,再由賓周嘅根部下而上咁奶。佢又會抬頭望住我再吐啲口水落我賓周再幫我上下chok,同時舔一舔嘴唇,露出一個慾求不滿嘅眼神。

「坐上去。」覺得含夠嘅我就叫Renee坐上洗手盤。我拉起Renee件衫,上衣啱啱好頂喺佢對波上面,我就伸頭去奶佢乳頭,同時另一隻手用力揸佢另一邊波。

「呀⋯⋯」Renee輕聲叫道。

我伸手摸佢妹妹時已經微濕,陰唇嘅逗逗都已經硬起嚟。

「想要?」說罷我就將兩隻手指插入Renee嘅小穴裡面。

「唔⋯⋯」Renee閉起雙眼輕輕咬住自己一隻手指微微呻吟。

「我⋯⋯有套。」我係地下嘅褲袋入面拎出錶包,再係入面拎出condom。

「Hall sponsor真係有用。」Renee轉身背對住我,屎忽對住我,面朝鏡子。

佢白滑美麗嘅雙乳喺鏡子前一覽無遺,我戴好condom,賓周喺Renee兩腿中間磨擦,但就無插入去。

「喂也~快啲啦?」Renee妖艷地叫道。

「你想咩快啲呀~」我挑逗地道。

「入去呀。」Renee又舔一舔嘴唇。

「咩嘢入去邊到呀?」

「衰人!將你嘅棍棍放入我身體入面呀~」唔會出至嘉詠口中嘅話語,Renee都會輕鬆講出口。

Renee語畢我就用力咁將我嘅賓周成條插入去Renee到,仲一口氣插到最深,我嘅腰部同Renee嘅屁股貼到實一實。

「呀!」Renee第一次放聲咁叫出嚟,鏡中嘅佢依然緊閉雙眼,但係上身不自然地扭動。

當我開始抽插緊嘅時候,Renee雙前臂都壓咗喺鏡上,對波喺洗手盤正上方盪嚟盪去,頭都面向洗手盤。
「你想咩快啲呀~」我挑逗地道。

「入去呀。」Renee又舔一舔嘴唇。

「咩嘢入去邊到呀?」

「衰人!將你嘅棍棍放入我身體入面呀~」嘉詠唔會講嘅話語,Renee都會輕鬆講出口。

Renee語畢我就用力咁將我嘅賓周成條插入去Renee到,仲一口氣插到最深,我嘅腰部同Renee嘅屁股貼到實一實。

「呀!」Renee第一次放聲咁叫出嚟,鏡中嘅佢依然緊閉雙眼,但係上身不自然地扭動。

當我開始抽插緊嘅時候,Renee雙前臂都壓咗喺鏡上,對波喺洗手盤正上方盪嚟盪去,頭都面向洗手盤。

為咗阻止Renee雙乳繼續晃動,我就雙手從後揸實佢隆起嘅乳房,再用手指玩弄佢乳頭。好快,Renee乳頭都硬起嚟。Renee都微微擰頭後後,於是我就將我上身貼落Renee後背,再同Renee濕吻。同時,我將一隻手抽離佢一齊乳房,再伸去佢下體用手指磨擦佢陰蒂。

「呀⋯⋯」同我濕吻緊嘅Renee噴出可嬌艷嘅喘息,同時我都加大抽插力度,Renee屁股開始傳出「啪啪啪」嘅肉體碰撞聲音。

Renee有不時用力收緊陰道,好似要全力渣取我嘅精液。到底點先可以咁樣收放自如。Renee收緊嘅時候周時會夾緊雙腳,扭動嘅雙腳令佢兩個膝頭碰撞起嚟,白滑嘅雙腳誘人哋扭動令我性慾之火爆炸起嚟,我腰部同手指嘅嘅郁動速度加快起嚟。

「呀⋯⋯呀⋯⋯」Renee嬌喘嘅頻率愈嚟愈快,而我就好似同佢鬥快咁,佢嬌喘得越快,我就抽插得愈快,肉體碰撞嘅啪啪聲亦變得愈嚟愈大。

我哋停下濕吻又停下抽插,我唔想喺Renee高潮前就射,於是我減慢抽插嘅速度同時加快手指嘅移動速度,因為咁樣Renee雙腳不停扭曲,口水都不受控咁由嘴角流出,而佢嘅陰道又不自然地收緊,大概係因為佢嘅身體愈嚟愈有感覺所以佢下身先抽搐起嚟。

「我⋯⋯唔得啦⋯⋯」Renee扭動住身體咁講呢番話,令我無法忍耐落去,全力抽插。到達高潮嘅Renee全身不受控咁抖動,係鏡中嘅佢反晒白眼。

我雙手放到Renee腰部,使勁哋全力抽插。

「啪啪啪⋯⋯」

「呀⋯⋯」Renee不停喘氣。

「唔⋯⋯」而我就微微呻吟。

「要射啦!」

「等⋯⋯等⋯⋯拎出嚟。」

「點解呀?」

唔想停落嚟嘅我繼續抽插。

「我想吞呀。」

臨崖勒馬嘅我忍住射精嘅衝動,將賓周抽出。

Renee馬上跪起地上,拎走我嘅condom,再大口咁將我嘅大棍吞入口中,然後微微抬頭望住我,再將我嘅賓周吐出嚟。Renee雙手放到我腰部再不停吞吐,真係忍唔住嘅我就雙手捉實Renee個頭,再將所有精子都射入Renee口中。

享受完高潮嘅快感後我先將賓周由Renee嘅口中取出,Renee抬頭望住我,伸出沾有精液嘅脷。見到此情此景象我即刻想嚟多Q,可惜我細佬唔聽話,要休息一陣。

Renee伸返條脷入口,再將所有精液吞盡。
而家好少喇
有文
口爆中學女神係唔同D,男豬下一步準備食groupmate?
回想番大學的確係令人改變好大嘅地方引誘好多,更加多嘅係我覺得大家都會好願意接受自己任何感覺
有加甜
著返衫之後,我就同Renee正式確立男女朋友關係。

我哋Renee就展開咗瘋狂做愛嘅一個月。除咗上堂同食飯之外,我哋幾乎都係床上渡過。Renee嘅性慾好強,除咗嚟M嗰幾日,我哋幾乎每日都可以做最少一次愛。

第二個月我哋先會出下街,拍下拖,周圍睇下戲同食下飯,去下主題樂園玩咁樣。

第三個月,我哋分手,完全無先兆。明明前一日我哋仲好開心咁做愛。

「佢係保險公司高層,性格比你成熟。app識嘅。」Renee輕描淡寫地講。

「唔係⋯⋯你以前唔係咁㗎⋯⋯」我陷入自我懷疑,一切都嚟得好快,亦都走得好快。

一切都好突然而且無先兆,琴晚我哋仲做完愛再落去食糖水。而且,我完全唔發覺佢同我一齊嘅時候有玩app。

即係我同佢拍緊拖嘅時候,佢同緊其他人調情?咁佢係拍拖時嘅笑容又代表啲乜?

「點解⋯⋯點解要咁做?」我問已出軌嘅Renee。

「我同你都開心過,真係要問點解?」Renee面掛笑容地道。

「人哋只係想要你身體,唔愛你㗎。」我講。

「有乜緊要?我喺佢身上都可以拎到好多嘢。」Renee保持住笑容講,無一絲唔耐煩。

「嘉詠,咁樣唔係愛情呀。」

「我係Renee。」語畢,Renee拂袖而去。

無再多嘅話語,輕描淡寫嘅告別。

當晚,我whatsapp Ashley,絕望中嘅一點慰藉。

騎喺我身上嘅Ashley嘅身影同Renee重疊,然後下一秒我先發現,原來我都係Renee。分手唔夠幾個鐘就可以同另一個女人上床。

人就係咁,同野獸根本分別唔大。

我望望喺我隔離瞓緊嘅Ashley,呢個無感情嘅女人、呢個方便嘅女人,竟然成為咗我失戀嘅慰藉。

唔好諗咁多,有得屌就屌。
推推
想食平凡groupmate
估唔到中學女神話咁快就KO玩完左......
真係講多句都無呀!
睇住身體啦 你平時睇咁多估幾時可以集大家於一身出個超級究極甜股
我地每一個都係Renee
Lm
LM
Lm
Take care
Take care 樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞