《住Hall嘅瘋狂故事》

527 回覆
160 Like 15 Dislike
Helper義工嚟,有禮貌講句多謝大家都開心
Ashley好自然咁坐喺我隔離,坐下坐下,佢就瞓住咗,仲挨咗落嚟我膊頭。我都大膽咁伸手攬住佢,無反抗。就係咁我攬住Ashley坐咗成程車。

下晝玩咗啲咩我已經唔係好記得,我只係記得當日同Ashley有好多身體接觸。

玩完City Hunt返到Hall再跳埋個Camp fire我哋又開始玩房Game,順帶一提,跳緊Camp fire嘅時候我同Ashley喺可以嘅情況下都好用力咁拖住對方嘅手。

「我被人強姦呀!」我大叫。

「開燈!」Suki興奮地講。

「咁邊個係強姦犯!」Yui問。

強姦犯:

1. 一位爸媽做主持,暗中選擇一個仔女做犯人,其他人做平民
2. 主持熄燈。所有人閉眼,喺房入面亂行
3. 犯人會偷摸一個平民,被摸嘅人要立即大嗌:「我被人強姦呀!」
4. 開燈,全部人開眼,估邊個係強姦犯
估到:犯人出局,另選下個犯人繼續
估錯:被摸嘅平民出局,遊戲繼續到估到為止 /到所有人都被「強姦」過/出局,遊戲正式完結

「男班長啦!」陳浩然估。

「錯!」Suki人聲宣告。

「Ashley!」Lisa估。

「中呀!就係Ashley強姦咗阿強啦!」Suki笑笑口咁講。

「咁我哋轉Game啦!」洪爺提出。

「琴日無玩,不如我哋玩First Impression!」C豪提出。

玩法:
1. 男女分開兩邊坐
2. 男女兩邊各為對面嘅所有異性隨意編一個代號,例如男仔編李佳芯係3號、袁澧林係4號、張曦雯係2號、林泳淘係1號
3. 兩邊都寫定一堆有關第一印象嘅問題(例如邊個男仔最似無拍過拖?),畀對面藉住問題評價自己嗰邊
4. 所有嘢預備好之後,兩邊就互相問對方問題,雙方都會用代號作為答案
5. 所有人嘅答案都會被記錄(例如李佳芯揀咗男仔1號、林泳淘揀咗4號男仔)
6. 到最後問哂所有問題,雙方要根據記錄,估返邊個代號係自己

「每邊五條啦!」C豪講完我哋就分開兩邊坐。

我哋男方好快就定好題目。

1.最想同邊個做愛?
2.最想同邊個拍拖?
3.最想幫邊個含?
4.邊個最靚仔?
5.邊個最文質彬彬?

最後一題係男班長堅持要問,雖然我哋話唔好,但係佢咁堅定,我哋都無阻止。

女方嘅問題:

1.最想同邊個做愛?
2.最想同邊個拍拖?
3.最想同邊個結婚?
4.如果要流落荒島,你會想同邊個一齊?
5.邊個最似A380?

男同女都好願意問有關性嘅嘢。

問題嘅答案就唔詳細講啦,我估我係3號,因為問頭三題嘅時候,Ashley都有望一望我再答3號。我諗佢真係想同我做愛!!唔會係誤佢啦!
50正評加更

「下個Game!」Suki愈嚟愈Hyper。

「我係熊啤啤!」Yui都high起嚟。

「震⋯⋯震⋯⋯」呢個時候Ashley電話響起,佢望完個mon之後就露出複雜嘅表情再講:「Sorry,我要返房先。」

本來我想沖出去,但係依家跟上去就太狗公。於是,我就whatsapp佢。

我:All good?

Ashley:Good. See you tmr.

雖然好想知咩事,但係佢咁講我就唔再追問落去,應該無嘢嘅。

第三日朝早,組爸媽就叫我哋換下深色嘅Camp tee去舊校舍玩水戰,舊校舍距離宿舍約十五分鐘腳程,入面有兩個好大嘅平台畀我哋玩水戰,連接兩個平台嘅係約五十級嘅樓梯。

我都唔明點解要深色衫。呢啲淫賤嘅Ocamp唔係應該要淺色衫,再喺濕晒嘅時侯透個奶罩出嚟咩?

去到舊校舍,我哋就以組嘅形式同其他組鬥玩水game,嚟緊M嘅女組員基本上都行埋咗一邊無份玩。

喺同其他組玩嘅時候我就可以光明正大咁視姦其他組嘅女女,今年新生嘅女女睇落去唔錯,大多都可以食用。

水Game有鬥快入水彈(將水貫入氣球)、辣辣壽司邊個食、猜包剪揼後撥水之類,總之玩完大家都濕晒。

玩嘅時候我不時望向Ashley,佢見到我望佢都會對我報以微笑。雖然佢件Camp tee係比較大件同寬身,但係咁樣都遮蓋唔到佢嘅對波仔,胸嘅位置都有明顯嘅曲線。雖然唔係太大,但都夠我睇。

「Why are you always staring at me?」Ashley撥一撥濕潤嘅頭髮後問我。

太Sexy了吧。

呢條女每一個舉動都好淫賤。

「你太Sexy啦。」我老實講。

「對我有興趣?」Ashley都直接起嚟。

「YES!」今次到我用英文。

「嘻。」Ashley講完就細細力彈咗我額頭一下,然後拉拉我手:「落去繼續啦!」

玩晒所有水Game之後,所有層都要去一樓平台集合,平台正中間放咗一個水池,水池入面放滿咗我哋頭先玩水Game整出嚟嘅水球。

一樓平台望上去有四層樓,每層都有課室,而有兩位手持咪高峰嘅MC企咗喺二樓俯視眾人。

「終於齊人啦!咁我哋依家玩開口中!」女MC手舞足動地講。
推推
lm
推推
「畀我哋叫到組名之後,每組就要畀一個數字我哋,講中咗Number嘅組就要接受大懲罰!」男MC講。

「我哋會由第一組開始畀Number我哋,之後都第二、第二組如此類推。」女MC補充。

「事不宜遲,大家準備好未!」男MC震臂高呼。

「準備好!」

「得啦屌!」

「快啦!」

眾人無一致嘅回應。

「大家都好興奮,咁就開始啦!1至100!」女MC講。

「有請第一組。」男MC講。

「50!」第一組商討後異口同聲地講。

「1至50!」男MC宣告。

「咁第二組!」女MC問。

「2!」

「2至50!」

「太保守啦!第三組會唔會進取啲?」女MC問。

「當然會!」第三組嘅粉紅色頭髮組媽大叫。

「咁請畀數字!」男MC講。

「進取啲!5!」粉紅色頭髮組媽再叫。

「屌!」其他組發出不滿嘅聲音。

「咁樣真係非常太進取!」女MC揶揄。

「5至50!」

我哋係第六組,去到我哋嘅時候範圍已經收窄到10到15。

「好大機會收皮喎。」陳浩然講。

「咩數字都好,由你哋仔女決定啦!」洪爺講。

「就算要畀人扔,我哋都會一齊承受。」Suki講。

「畀人扔?」Lisa問。

「Suki你爆咗個懲罰出嚟啦!」Yui怪責Suki。

「有咩所謂,反正都好快會知道。」C豪道。

睇嚟組爸媽一早知道懲罰係乜,都合理嘅,佢都上年都玩過。

「我哋唔好再講啦,交返畀仔女決定。」

「12。」我講。

「Reason?」Ashley問。

「鳩估。」

「就12啦!」陳浩然附和。

「同意!」男班長同意,其他人都好快同意12,於是我哋一齊大叫:「12!」

「12⋯⋯」男MC講到一半就停落嚟。

「12⋯⋯」女MC插嘴,睇嚟佢哋想營造緊張氣氛。

「12,中呀!」男MC宣告我哋中咗。

屌。

「咁依家除咗第六組,一人拎一個水球!」男MC講。

「第六組就行去中間圍個圈,準備接受我哋嘅懲罰啦!」女MC講。

我哋行到廣場嘅中心後,洪爺就講:「我哋圍個圈,男嘅企外面,女嘅企入面,雙手記得擺頭,面向圈內。」

我哋跟從洪爺嘅指示圍咗個圈,Ashley企咗係我前面,背對住我。本身已經濕透嘅我哋有親密嘅接觸,唔知個衰妹有心定無意,佢個屁股剛剛好頂咗落我下陰,搞到我扯扯地。個衰妹,咁多人面前玩啲咁嘅嘢。不過我環望四周,應該無人留意到我哋呢個小互動,因為其他人都貼得好近其他組員,所以喺其他人眼前只係唔覺意嘅小身體接觸。

「咁我數三聲之後就大家一齊扔,記得盡量向下扔,唔好扔頭。」女MC提醒。

「咁嚟啦!三!」

「二!」

「一!」

「呯!呯!呯!」無數嘅水球從天而降擊落喺我哋嘅背上,老老豆豆,好撚痛。

但係水球扔中我哋時候身體不時搖晃,我嘅下陰都不斷撞擊Ashley屁股,個衰妹真係。
「停啦!」男MC講。

男MC語畢,水球先停落嚟。

「各位仔女OK?」Suki問道。

「OK呀。」大家不若而同地答。

「爽呀?」Ashley對我擺出個鬼臉再問。

「你唔爽?」

「Little,嘻。」Ashley調皮地答。

睇嚟佢唔介意同我有身體接觸,呢條女都幾淫,淫得嚟又對我有意思,咁樣我有望破柱啦!

之後我哋繼續玩多幾轉開口中,然後到我哋扔其他組,玩完水戰後我哋就返hall換衫再跳Camp fire。

「You touched me, by intention。」行緊返hall嘅時候Ashley講。

「有咩?」我扮傻。

「I don’t mind。」Ashley講完就成個心口挨落嚟。

衰妹。

「Like me?」我問。

「Yes。」Ashley坦白地承認。

Yes!我內心呼叫。終於食到女啦!

「So,可以走下一步?」

「Let’s see。」

即係點?模凌兩可嘅答案。

不過我哋已經行到返hall,所以我哋谷住返房換衫,跳完Campfire先再處理感情問題。

「屌呀扭呀扭!」(普通話原詞:冷啊冷 疼啊疼 哼啊哼)

我哋隨《嘻唰唰》起舞,我哋將歌詞由難以入耳嘅普通話改成有親切感嘅廣東話。同時我哋向前烏近上身,今次我同企係我側邊嘅Ashley面對面跳,同時向對方烏前上身,幾乎臉貼臉。唱到扭呀扭嘅時候我哋都會向左右擺動下盤。

「問月光!啪啪啪!問月光!啪啪啪!誰人能將酒喝光!」

我哋成晚都竭盡全力起舞,順帶一提,啪啪啪喺拍掌聲。

當中所有包含身體接觸嘅動作我都有Ashley個衰妹做我拍檔,所以啲摸呀、拖呀我哋都玩齊晒。
下下章Post邊章先?

聯層交配活動重遇中學女神

男班長對抗黑暗嘅選莊過程
下下章Post邊章先?

聯層交配活動重遇中學女神

男班長對抗hall莊嘅黑暗嘅選下莊過程

推推推
拿拿聲屌左先
Ocamp 第三晚扑野都未post?
除左褲幾個星期..
推推
呃正評
跳完之後,我哋每組都圍成一個圈,大家係到聽莊員分享宿舍生活,講講下佢哋都忍唔住喊,之後我哋組爸媽都喊埋,連嗰個睇落堅強嘅洪爺都默默流淚。

「好多人淨係住到一年hall,就算下年再住都唔會再係同一班人。你同身邊呢班人經歷嘅hall life就只會有一年,唔好好珍惜嘅話就好快會後悔。」莊員喊住講。

「咁接下來就由組爸媽分享。」另一位莊員講。

「今年喺我第三年住hall,每到新嘅一年,喺你層、喺你組嘅都會唔同,雖然玩嘅大同小異,感覺都好唔同。但係有啲感受、有啲經歷係特定某群人一齊先有。你哋今年可以同組就係一種緣分,且行且珍惜。或者可能只係嘻嘻哈哈嘅一年,或者大家玩完呢一年後唔會喺未來嘅人生都再見面,但係就算只係虛偽、短暫嘅一年都好,我都想大家可以好好珍惜。」洪爺語重心長咁講。

「我會努力將我經歷過嘅延續到你哋身上。我上年住hall,我組爸媽對我好好,就好似突然多咗一年限定嘅家人。我病嘅時候佢哋會主動買嘢食畀我,喺考試前會寫卡同我打氣,失戀嘅時候又會安慰你,悶嘅時候陪你玩,而佢哋嘅付出係無條件。我開頭都唔明點解會有人為陌生人付出咁多,但住咗一年hall我先知道,hall就係咁嘅對方。就係有人會為你付出,會有人喺你身邊為你好,唔計較自己付出幾多,計較hall fresh拎到幾多、計較有冇令佢哋愛上hall呢個地方、計較有冇開心嘅回憶。Hall就係有令你付出嘅魅力。我感受過我都想你哋感受到,所以嚟緊一年請多多指教。」Suki忍住淚水講。

「肉麻嘢我唔識講,總之珍惜。」C豪精簡地講。

忍唔住喊嘅Yui就講:「我⋯⋯鳴⋯⋯好想做好組媽嘅角色⋯⋯嗚⋯⋯我想令你哋愛上hall呢個地方,希望嚟緊嘅一年會喺令你哋刻骨銘心嘅一年。嗚⋯⋯我想你哋多啲搵我玩,唔好怕羞,因為我哋最親近嘅時間就只係呢一年,所以我⋯⋯想大家都好好珍惜⋯⋯」

唔明。

唔明點解佢哋咁感慨。

環顧四周,其他組嘅組爸媽都喊緊。

到底hall有咩魔力令佢哋咁著迷?又點解hall會令佢哋有呢一刻嘅情緒?

問題嘅答案大概會喺一年後揭曉。

我偷望Ashley,咁啱佢又偷望我,為咗唔破壞當下嘅氣氛,我微笑一下就低下頭。

過咗一陣,所有人都分享完之後我哋就dem咗個hall cheers,然後就散水返房。

臨走前,C豪講:「我知大家好累,但係不如食埋個糖水先?頭先組媽喊晒,無理由唔畀面。」

「好呀!聽日未開學!我哋落九龍城食埋個糖水先再完結今日啦!」Yui雀躍地和應。

「有冇人唔去?」洪爺問。

無人應。

「咁返房換件衫,15分鐘後樓下等啦!」Suki講完後我都就返房換衫,我就好快心換完。

換完衫之後我就收到個instagram訊息,係Ashley個衰妹搵我。

Ashley:Go together?

我:OK。

我特登用英文迎合個衰妹。

Ashley:1721,Can you come and wait?

個衰妹又想撩我,蠱蠱惑惑。

我:Yup。

然後,我拿拿臨行樓梯去樓上搵Ashely,入房後就見到盤腿坐喺床上嘅Ashely。
床上既Ashely
再推
我除定褲等樓主下一段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞