《住Hall嘅瘋狂故事》

527 回覆
160 Like 15 Dislike
黎黎去去都係呢D 交配故,悶唔撚悶
唔通入黎睇瘋狂係hall讀書咩
咁你又入嚟?
吓,完喇?唔係中出既咩,加甜ok?
「去食糖水囉?」瞓係我隔離嘅豆腐問。

「好呀。」

我哋兩個沿九龍仔落九龍城,行到九龍仔公園,我主動拖豆腐隻手。

我哋拖住手落到九龍城。

即係我哋係情侶啦。

我哋好似情侶咁拖住手去食糖水。

雖然同拍拖5個stages嘅正常順序唔同,但係結果我哋對係一齊到。

嘻。

同埋我了解到,就算破咗處,我都係我。

所以就算我依家唔係處女,都真係無乜大不了。

處女同非處女嘅我,我都係我。

食完糖水返到hall樓下,豆腐突然甩開我隻手再講:「對唔住。」

「咩對唔住呀?」

我內心慌亂到天跌落嚟感,因為我心入面有個譜,豆腐應該唔想同我拍拖,即使佢食咗我隻豬。

但係我都要問。

明明情侶嘅嘢我哋都做齊晒,點解要講對唔住?

淨低嘅嘢可唔可以唔好講?

我唔想聽。

收聲。

收聲!

收聲呀⋯⋯

求下你。

「我⋯⋯同唔到你一齊。」

⋯⋯

吓?

「點解呀?」明明唔知道理由會更好,但係我需要理由。
好慘 比人玩
因為有女朋友 yeah
「我同Tiffany一齊咗。」Tiffany係我同組另一個組女。Tiffany就係一個細細粒嘅Year 4女仔。

「咁⋯⋯點解仲同我上床?」我已經忍唔住抽泣。

咁即係,我無可能同佢一齊?

咁點解,點解仲要畀希望我?

點解要同我上床?

唔愛我嘅話點解要掂我?

唔係愛先會同我上床㗎咩?

我唔明。

諗返頭先上床,我哋做愛之前真係無話過愛唔愛對方或者無確定關係。唔通只係因為我送到埋口,所以佢就食住先?
我將可以畀嘅嘢都畀佢,但係豆腐對呢一切都係WFC?

畀個處佢嘅時候,我真係覺得呢樣嘢係最重要嘅嘢,而我願意畀佢,因為我覺得可以同佢發展。

但係喺豆腐眼中,我個處只係慾望驅使下得到嘅嘢,唔係為咗發展,只係因為滿足佢一時嘅慾望。

豆腐有女朋友,咁我只係一個方便嘅女人?為咗同我上床佢先隱瞞呢一切?

即係佢對我無feel?我只係可以上床嘅女人?

點解呀?

點解唔係上床之前唔同我講有女朋友?

點解唔係傷害到我之前就結束呢一切?

但係有女朋友唔代表對我無feel,我可能都仲有機會。

點解一晚要大起大跌?

我以為可以同豆腐一齊,以為可以同鐘意嘅人一齊。

結局如此。

「咁我哋仲可唔可以⋯⋯可唔可以一齊?」我抽泣住問。

「對唔住。」豆腐打斷我,再鞠躬住同我講。

即係點?

對唔住代表啲乜?

無feel?

但係落九龍城嘅時候我哋拖咗手,咁樣唔係代表我哋已經係情侶?

我哋拖住手行咗一大段路。

情侶做嘅我哋都做過。

但係佢講對唔住。

咩事?

「我⋯⋯你⋯⋯真係唔可以同我一齊?」我忍痛問道。

「對唔住。我同唔到Tiffany分手。比起你,我更鐘意佢。」豆腐堅決咁講。
「點解呀!」我失控咁大叫,hall門口嘅保安即刻探頭張望,但係見到我哭緊佢就坐返低。

「我鐘意Tiffany多啲,我哋嘅事只係一時衝動。係我錯,對唔住。」

又係對唔住。

原來性真係咁隨便。

就算係自虐,我都想問呢一個問題。

有女朋友嘅豆腐,食咗我個處。

「有冇一點點,一點點對我嘅感覺?」我忍痛問道。

「有。」

聽到呢個答案,我嘅心痛又細一啲。

我鐘意呢個答案。

我好想同佢一齊,就算再微賤。

要畀嘅嘢我都畀咗出去,所以可以嘅話就畀一個機會我。

你都拎晒可以喺我身上拎嘅嘢,就當係交換,留一留喺我身邊。

唔係女朋友都得,可以係佢身邊都算係一種關係。

「真係唔可以同我一齊?嗚⋯⋯就算係第二我都可以。」

「對唔住。」豆腐轉身走入宿舍,而我就跪係地下獨自抽泣。

唔知過咗幾耐,阿欣落嚟攬住我,佢乜都無講,只係靜靜咁攬住我,而其他嘅層友都過嚟扶我返房,然後我哋默不作聲嘅圍埋一齊。

溫暖。

身邊有人。

多謝你哋。

「對唔住⋯⋯」我哭住講。

今次道歉嘅係我,我唔知點解要咁講,但係我就係想咁講。
應該有唔少傻女都咁樣畀人呃走咗隻豬
唔怪得處女咁難搵
交代完嘉詠如何變成Renee咪可以同男豬扑囉
隨便到咁 老實講係抵死
可能因為佢哋試過開導我,又或者因為佢哋試過幫我追呢個男仔,但係最終嘅結局係破滅性嘅失敗。

愧疚感。

期待落空。

大家無怪責過我,仲默默咁安慰我。如果佢哋開聲安慰我嘅話我可能會更唔開心,但係佢哋呢種默默嘅伴伴反而令我有啲窩心。

但係我有開心過,同豆腐。

肉體嘅交纏,剎那嘅渴求,片刻嘅愛意。

我發覺自己鐘意呢啲嘢。

即刻佢哋有如流星般閃過,我都想見一下、享受一下流星。

呢一晚之後,我變咗。

為咗感激層友,我變得外向,變得健談。我學講嘢,我學習去講人哋想聽嘅嘢,我學去講可以延續話題嘅答法。

為咗告別,我剪去長髮,留中長髮。染下啡色,將外型變成外向嘅妹豬。
我下一個男朋友都係hall到認識,係一個BBA嘅MK仔。名嘅話我已經唔記得,我哋無好好咁介紹自己就已經一齊咗。見到佢係Singing contest入面唱歌我就對佢有啲好感,然後機緣巧合下就係in hall high table到交換咗ig。然後有一晚我哋食完晚飯行返hall嘅時候佢拖住我,跟住我哋就一齊。不過一齊後兩個禮拜佢就話我唔啱佢所以分手,14日內我哋有10日都係喺到做愛。

然後就係交友app,識咗幾個男朋友,出過兩次軌,開始經營ig,露下腳再露下波去呃like,最後就係今日嘅我。

我仲開始噴香水,Chole香水。

世界一切都變得隨便同簡單,或者係我覺得就算我身體點變我都係我,世界唔會因為我嘅身體畀人插多一次或插少一次就改變。

咁樣嘅話我不如好好享受,盡情縱慾,每一個微少嘅慾望都去滿足佢。

想做就去做。

既然唔會改變,咁就選擇好好享受,最少會令自己開心。

唔係我傷害人就係人傷害我。

我選擇成為受傷害較少嘅一方,

至於豆腐,佢仲同緊Tiffany一齊,好似仲訂咗婚,奉子成婚。

豆腐食咗我隻豬嘅事、出軌嘅事,我淨係同咗阿欣講,Tiffany完全唔知情,呢樣當係我畀豆腐最後嘅愛。阿欣都應我要求,唔情願咁幫我忍暪我同豆腐嘅關係。

最後最後一個改變,我依家唔再係嘉詠,我叫Renee。

以洋名自居,個人會變得大膽,唔知點解。

我試過做組媽嘅時候對佢組組爸有feel,同佢都filrt過,但係畀同組另一個組媽搶先一步同咗個組爸一齊,因為條八婆比我更主動去同個組爸有身體接觸。

我試過同一個in hall舞會識嘅男仔坐係床到用mac book睇戲,睇到一半就扑埋嘢,然後我哋拍拖一個月後佢就出軌。

我試過拍緊拖嘅時候畀隔離hall亦體育系嘅男仔吸引,出咗軌。

感情、承諾幫得好隨便、快來快去。

感覺每一個人都唔適合,無一個人畀到動心嘅感覺我。

關於做愛,我開始知道男人鐘意啲乜。

例如比起戴住套咁係入面射出嚟,男人比較鐘意好似AV咁畀人含出嚟。男人唔知點解好鐘意睇到女人用口玩精嘅模樣。

而我就迷上咗令自己性伴侶享受嘅感覺,當然要我嘅性伴侶搞得我爽我先想令佢爽,呢樣等價交換嚟。

跟住喺Year 4,我同阿強重遇。我中學時鐘意嘅人。

見返嘅時候,我對佢仲有感覺,所以我要主動出擊,彌補當年無一齊嘅遺憾。

如果試完唔啱嘅,咁咪另一個。
最後果句
推推
咁男豬都派緊帽俾人,當打和啦
個個都係咁㗎啦
接受唔到
阿強視覺

聯層活動之後,我同Renne就單獨落去九龍城食糖水。

「嘻。」食緊紅豆沙嘅Renee笑住講。

「笑咩呀?」我都笑淫淫咁講。

「同你一齊食嘢開心囉。」Renee笑到見牙唔見眼,好可愛。

「好可愛。」我唔小心講咗出聲。

「你讚我?咩意思先?」Renee輕輕用食指篤我鼻頭。

身體接觸。

由重聚開始我哋就好多身體接觸,嘉詠接受唔到嘅觸碰,對Renee嚟講只係小事一單。

我相信,依家嘅佢唔會介意我掂佢。

我雙手捏佢臉頰,同時講:「你估下~」

「喂也!」Renee呼叫一聲後我就縮手,佢再問:「係咪好滑呀?」

「嘩⋯⋯」Renee出乎認料嘅問題令我驚呼。

Renee輕輕拎起我隻右手,將我掌心放上佢臉頰,再哄到我眼前。

「你鐘意嘅話,隨時都可以摸呀。」Renee雙眼直視我,臉不紅氣不喘咁望住我。

「哦⋯⋯」估唔到怕羞嘅會係我先。

「嘻,你都好可愛。唔講啦!快啲食啦!」Renee𢳂起一匙紅豆沙再遞去我面前:「擘大口,呀。」

我猶豫一秒再一口含落去,食完再講:「真係好食。」

食完糖水之後,我哋一齊行返hall,行行下好自然就拖咗手。

去到九龍仔公園,Renee突然錫埋嚟,我都迎合佢錫落去。

深夜嘅九龍仔公園無一絲燈光,周邊樓宇嘅燈光都照唔到入嚟,人雙眼係好難睇到嘢。

我哋開始接吻後我就忍唔住撫摸Renee背脊,當大家呼吸聲變得急促嘅時候我就將手向Renee雙乳進擊。Renee無反抗,仲發出幾聲嘺喘。
今晚仲有冇?

今晚仲有冇?

quote文自膠
依家先黎停 谷住谷住要樓主出手解決
推推
好殘忍 呢個位停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞