《住Hall嘅瘋狂故事》

527 回覆
160 Like 15 Dislike
推推
戲肉已正評
係咪仲有 第三晚應該有老漢推車
推推
正評係俾淫底
頭先精蟲上腦,我都無諗過內射會有BB,好彩Ashley咁講,如果唔係我會嚇死。

清理完自己之後,我同Ashley就半裸咁係張床到攬住瞓。

「That's a great experience。」半裸地瞓喺床上嘅Ashley講。

「Same。」我好想瞓,搞完即刻疲勞感max。

「咁我哋依家咩關係?男女朋友?」

「我唔想拍拖住。」

Wtf,扑完嘢都唔係一齊?都係嘅,佢頭先都當咗我係佢個ex。咁即係我仲係無女朋友。

上網都睇過好多次,好多人扑完嘢都唔會一齊,但估唔到嗰個係我。

可能我保守,我覺得扑嘢應該得情侶先做。

但係我依家食完無手尾,唔係幾好咩?

不過又咁諗,破處喎,同破處嗰條女無拍拖,咁同叫雞有咩分別?

我不自覺地皺起眉頭。

Ashley好似睇穿咗我嘅疑惑,佢講:「唔好咁老套啦你,just sex。我覺得你啱feel咪做一次。」

性同愛完全分開。

我明嘅,我而都以為自己會接受到,但係當發生喺自己身上時我就覺得唔係太舒服。

「嗯。」我只能夠hea應,不過我又有個問題好想知道答案:「我哋唔會一齊,但我會唔會有下一次嘅機會?」

我好想知道之後會唔會有得再扑。感情上唔得嘅,咁畀我滿足下性慾得唔得?

「睇下之後嘅feeling點。啱feel就可以。」

「今次你係一時興起先同我做愛?」

「Kind of。我覺得你幾可愛,又幾好傾所以對你有啲好感。咁啱我又有啲lonely,所以我咪搵你。」

原來只係咁隨便嘅一個理由就可以同人做愛,愛嘅成份根本唔多。雖然我抽插嘅時候都無諗過愛。

「嗯。」我答。

「By the way,你係咪好少做愛?」睇嚟我頭先嘅表演好新手。

「係第一次。」我紅住臉答。

「Oh my god!You are so cute!」Ashley講完就開始撫摸我胸膛。

「咪笑啦。」

「No!You are really cute。不如你做我SP?」

「吓?」我諗咗一秒再講:「都可以。」

「Deal!等姐姐教下你啦。」Ashley臉貪婪嘅笑容令我有啲驚。

「好!」我嘅小伙伴轉眼間又充滿力量。
Ashley主動跪喺床上,屎忽對住我,講:「Do you know呢個係咩體位?」

啡色嘅鮑魚正對住我,我全身運勁再將陰莖一推,擎天柱𣊬間就被黑洞吞噬。但係柱以光嘅速度逃出黑洞但下一秒又被個洞吸返入去,進進出出。

「啪啪啪!」我腰間撞擊Ashley屁股時發出響亮嘅聲音,我望向窗外,九龍城盡收眼簾。

一呼一吸,保持節奏,俯視我城,氣吞天下。

胴體、美景、氣概皆匯聚在我身前,我有如皇帝般坐享一齊。

「呀。好深呀。」Ashley都開始叫,但下一秒又畀我掩住佢個口。

個衰妹見到我放手指喺佢口前就開始奶我啲手指,舌頭不停打轉。

見狀,我另一手開始揉佢軟軟嘅乳房。

「加速呀,我可以高潮啦⋯⋯」Ashley用嫵媚嘅聲線講,此聲化作興奮劑,令我更加大力同更快抽動我嘅下身。

「呀⋯⋯」Ashley長聲嘅呻吟,同時陰道收緊,並有一小股暖流從陰道湧出。

Ashley嘅身軀不受控制地震抖,但我無因此而停低抽插,仲不斷加快。

「呀⋯⋯唔好呀⋯⋯」Ashley叫。

於是我駁出陰莖,然後Ashley成個身伏喺床上。

「嗚⋯⋯你好勁⋯⋯」其實係我廢,做完第一次我先無咁想射。

「畀你挑逗咪用力砌。」呢句都係真話,因為Ashley咁淫底我先可以咁性奮地抽插,個衰妹真係好識撩起我嘅慾火。

Ashley打側個身瞓係到望住我,再伸手愛撫我陰莖。

「你未射喎。」Ashley幫我上下套弄。

「用口?」我大膽提議。

「咁?」Ashley講完就推我落床,再嘴喺我賓周上,佢噴咗少少口水落我陰莖到,然後佢用手套弄,西水同口水混合成潤滑液,以免我賓周都損。

Ashley又不時喺我龜頭上用條脷打圈,同時用手喺莖部套弄。又有時佢會一口氣含到底,然後奶袋底。唔洗5分鐘,我嘅精液就畀Ashley吸晒出嚟。

大戰過後,我哋赤裸咁喺hall嘅單人床攬住瞓咗一晚。
商科仔先有嘅待遇
LM
好青春
推推
今日無文
推推
留名
仲有冇得屌ashley
就係咁,我喺有女朋友之前就有咗一個SP。一份無重量、無責任嘅關係,開頭我覺得咁嘅關係好怪,但係不知不覺我就習慣咗。

我都真正咁接受性同愛係分開,同埋原來人今做愛嘅原因係好隨便,只要啱feel,有啲女係可以就咁同你做愛。

以前嘅我以為呢個社會點會有咁多女隨便同人做愛,但係後來我發現世界原來唔係咁,有好多女對性都睇得好化,做愛同食飯差唔多咁普通同正常嘅事。呢啲嘢都係Ashley後嚟同我講。

另外,佢當咗我係佢男朋友。頭先為咗扑嘢,我取代咗同Ashley嘈緊交嘅男朋友。我只係替代品。賓周仔得到滿足,但係我心靈卻失落。得到啲嘢又失去啲嘢。

但係我都係無女朋友。

SP Gets!

處!已破!

然後,hall life聽日起正式開始!

【第一章 Hall Ocamp完】
【第二章 大學男子宿舍日常】

Hall除咗組仲有層。

一層有25間房,大部分都係二人房。左右翼各十二間房,正中間有一個hall tutor嘅房。Hall tutor即係駐舍學長,由住過幾年嘅老鬼擔任,喺樓層嘅領導人。同一層嘅唔係淨係得Local學生,有大約十間房喺畀咗偉大嘅中國同胞同外國交流生住。Hall tutor房隔離就係lounge,入面有水機、電視、廚房等等。

另外,除咗新生,每一層都有幾個returning學生,我哋都將佢哋歸類為老鬼,屬於層嘅領導階級。

聽講老鬼都會玩新人,例如港大hall會迫新生通宵跑山、又會虐待啲新生,總之我對老鬼都有啲不安,怕會畀佢啲欺凌。另外,佢哋都叫住過hall,喺hall可能有啲地位,得罪佢哋嘅話我嘅hall life可能會到此為止。

總之我對hall嘅印象就係入面有上下位關係,新人屬下位,老鬼喺上位,老鬼有好大機會戲弄新人。

為求自保,今日嘅樓會我盡量唔出聲,觀察一下hall嘅氛圍再睇下點喺呢個地方生存。

樓會,Ocamp完咗後我就畀人加咗入層嘅whatsapp group,大家自介一次後就會Ocamp完咗之後嘅一日搞樓會,據說除咗要同層友認識下之外,仲要傾下關於我哋層嘅事,成層大概二十五個男仔都出咗一個班房大嘅lounge集合傾嘢。
「大家好,我叫太陽,係你哋嘅hall tutor。嚟緊一年請多多指教,以後你哋住hall又咩問題都可以搵我幫手,我係負責照顧大家樓層生活嘅人,當然我同大家一樣係學生,當我係普通朋友就可以。咁之後就輪住嚟自我介紹啦。」背心、陽光、古銅色、結實嘅肌肉,呢幾個單字足夠描述太陽呢個人。好nice同友善,一睇就知係容易相處嘅人。

「我叫美斯,老鬼,大家得閒可以搵我打fifa,我擺咗部projector同ps4係hall tutor房。」美斯同美斯差唔多高,個人睇落好隨和無乜架子。

「我叫Anson,駐層莊員。」金毛all back死mk一個。

「我係肥John,一睇就知點解肥John啦,咁能大個肚。我都係老鬼嚟。」肥John摸住自己個肚講。

「我係瘦John,都係老鬼。因為我同肥John都係叫John,所以前面加個肥同瘦做區分。」瘦John,我中學老死,上年因為喺asso搏殺所以無乜聯絡。層whatsapp群一開,我發現佢個名喺contact list後,我哋就馬上相認。

一大輪自我介紹後,我哋就進入正題。

「首先我哋今日要改樓名同埋諗層cheers,嚟緊一年都要用,所以想大家集思廣益,畀啲貨仔嚟。」太陽講。

靜。

大家都無貨。

「一係我哋老鬼分享下舊時嘅層名先。」比太陽更強壯、體育系嘅木哥講。木哥散發著一股壓場嘅強勢氣息,在場無人敢反駁。不過就算想反駁都唔會有好嘅理由啦。木哥喺一個住到第四年嘅老鬼,同太陽一樣喺final year,但係對比起太陽,佢身上有股氣場,霸氣嘅感覺。

「我上年住九樓,樓名係大nine nine。」太陽講。

「前年嘅十七樓叫十七連發。」肥John補充。

好低俗,點解乜都要同性有所聯繫?

我當然無講出口,畀人以為我喺麻煩人就唔好啦。

不過都合理,當代嘅大學生就係咁。將性慾表露無遺,大家都可以放心喺hall到覓食,被下半身掌控嘅男女可以隨時交配,用強調性功能或者性器官做名,某程度就係同其他人講我哋呢層嘅男人處住發情期,可以隨時交配。

「我知呢兩個例子都有性嘅元素喺入面,但係今年我想要啲正經啲又好聽啲名,做嘅好啲嘅形象畀女層睇,大家食女都易啲呀嘛!粗口都盡量唔好,但係有都無所謂。」出乎意料地,太陽竟然對hall嘅性文化唔太滿意。

「5分鐘。5分鐘後大家諗到名就寫上紙仔再交出嚟。」木哥講。

「拿,老鬼唔會畀名㗎。樓名要由你哋hall fresh諗。」太陽補充。

過咗5分鐘,大家就拋咗幾個名出嚟,通過傳紙仔嘅形式交出去。睇嚟唔係個個人都諗到名,太陽將幾個候選樓名寫喺掛喺牆上嘅白板到。

1. 9uppers
2. 狗公格
3. 九連發
4. 癲狗屋
5. 九宵雲外

「明明話過唔好有性⋯⋯」太陽苦惱咁講。

「咁唔好要2啦!」陳浩然馬上講。

「係囉。」

「唔好要啦。」

好多人都附和陳浩然,太陽好快就畫走咗三號候選人。

最後,經過民主嘅投票,我哋最後選擇咗9upper。我屌,咪又係有粗口!

「雖然最後都係有粗口,但係唔緊要啦!由今日起我哋就係9uppers!」太陽興奮地講。

「我一直都係喎。」瘦John笑道。

大家都被瘦John引到笑。

下一步就係樓cheers,但係木哥就話揀咗樓主同埋其他樓層嘅職位先,hall fresh限定。

最後,陳浩然做咗樓主,我就做咗副樓主,我哋要做嘅就係負責收樓費、幫樓層買物資、帶領dem層cheers同埋輔助hall tutor。

邦仔、輝仔、堯仔,三仔組合做咗聯層大使,所謂嘅聯層大使就係代表我哋層同其他女層傾下搞聯層活動嘅細節,直白啲就係聯誼大使。 有機會再介紹佢哋三個。
補咗琴日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞