《住Hall嘅瘋狂故事》

527 回覆
160 Like 15 Dislike
錄音嗰段好好笑btw推
無圖幻想唔到
TB黎?
童童
童童都係TB?
推推
咁問雖然好怪,但我要一個confirmation。我事前已經打開咗電話嘅錄音功能,只要錄低佢嘅話可以做愛,我就唔洗再擔心人告老強。

「嗯。但係我唔太識同男人做。」條女苦惱地道。

我情不自禁地露出微笑,我將條女嘅手放到我賓周,再教佢慢慢幫我上下套弄。但係生澀嘅佢唔係好識幫我chok,而且佢指甲有啲長,不時刮到我細佬。佢知道自己唔小心刮到我就擺出一臉唔好意思,然後講:「對唔住呀。我第一次玩呢條嘢。」

「咁有歉意嘅,不如用口?」我打蛇隨棍上,希望可以呃到佢幫我含。令一個同性戀嘅女仔幫我含,嗰種征服感會令我做得更爽。

「但係⋯⋯」手握陰莖嘅佢有啲抗拒用口。

「一係我嚟先啦?」我提議。佢微微點頭後我就開始出盡力奶。佢個閪唔係太臭,我可以放埋條脷入去。舔舔下我就feel到佢粒陰蒂硬起嚟,又越嚟越多水漏出嚟。

「男人都識奶㗎。」我自豪地講,然後再奶。

「嗯。」佢情不自禁地發出呻吟,雙腳不自然地扭動然後都上身再扭,又不時用大髀夾實我個頭。

「夠啦。」佢大髀夾實我個頭數十秒,我塊臉快要淹沒喺妹汁嘅洪流前佢先鬆開雙腳畀我呼吸新鮮空氣。

「嗯⋯⋯」佢全身乏力地攤喺床上大聲地透氣,令人好有衝動去正式開戰。

但係我仲有個目標未達成:「到你啦。」

我指住我細佬佢,條女緩緩起身,再用條脷舔一舔個龜頭,再輕輕地含一含龜頭,但係技術生疏嘅佢不時都用牙磨到我。但係呢種唔成熟嘅含法反而令人更興奮。

「試下成條含晒?」我講,因為佢一直都無含到龜頭以下嘅部分。

「但係,好長⋯⋯」佢依然好抗拒。

「試下啦,我會捉住你。」

「嗯。」

然後,佢盡量用口包裹我賓周,但係佢無含到落根部。我捉實佢個頭,唔畀佢吐賓周出嚟,再講:「依家可以用條脷打圈。」

「嗯。」含實賓周嘅佢只能發出嗯嗯聲,佢眼神有點痛苦,但係佢都照我說話用條脷打轉,再不時用力吸一吸。但係,佢嘅表情依舊帶點不情願。

呢種不情願但又谷住含嘅表情令我變到更加硬,賓周自然地向上隊咗一下。

「嗯嗯!」佢用力地拍我大髀,示意要我停手。
Lm
又唔係中二病嘅…
推推
Push
我唔情願地拎返條j出嚟。

「果然,我唔鐘意含。不如做啦?」佢講。

但係我唔會退讓,仲有一樣嘢我想睇。

「一次,奶一奶個袋可以嗎?」我講。

「但係⋯⋯」

「我幫你奶完喎。」我強硬。

「就一次。」

跟住佢又唔心咁情願咁奶一奶我個袋,再輕輕含一含,都係嗰句啦,啲牙又磨到。

「奶咗啦,做啦。快啲。」佢好似已經唔想再含,或者佢已經好想快啲做,佢張開大腿、M字腳咁叫我插入去。

我將佢壓喺下面,戴好condom就一口氣隊到最深。

「呀!」佢叫咗出聲。

「好痛?」我保持插入狀態,但係一動也不動。

「唔係,只係有啲唔同。」佢講。

「同女人做唔同?」未開始抽插嘅我哋傾起計嚟。

「我同我個ex會用假鳩,雖然假鳩大過你又粗過你,但係無溫度。你嗰到,好暖。」佢講咗啲好傷害我嘅說話,男人畀人話賓周細係真係會有啲心碎。我開始想插到佢收聲再同我講對唔住。

於是我無再答佢,開始有節奏地抽插。

「呀⋯⋯唔得啦⋯⋯」佢不停呻吟。

只係插咗一分鐘左右,佢就用力地收縮陰道,大大力咁夾實喺佢體內嘅巨龍。

「爽過假鳩呢?」我問。

「嗯⋯⋯唔好停呀⋯⋯」佢冇停我,所以我就即刻停,佢問:「搞咩呀?」

「轉體位?」我問。

「唔好,快啲繼續。」

佢拒絕我轉體位嘅請求,再錫落我到,然後舌吻。我唯有繼續插,而佢嘅陰道收緊得越嚟越大力,佢下半身都開始不停地郁。大概一分鐘後佢就由下身郁動變做全身痙攣咁抖震,咁陰道都有股暖流湧現。佢合埋雙眼咁不停呻吟,但係我無停下嚟,繼續大大力抽插,同時開始奶佢乳頭。然後,秒速,佢乳頭秒速硬起嚟。佢對波雖然唔大,最後無Ashley咁大,但係都叫有粒提子乾玩下。對於突如其來嘅女食下就算,唔好咁多要求,我都只係排解下寂寞。同埋我要繼續抽插,插到佢叫爽連天,因為條八婆笑鳩我賓周size。
「你咁快高潮?」我講。

「嗯⋯⋯嗯⋯⋯」沉醉喺高潮快感嘅佢連回答我都做唔到。

佢咁樣答反而令我更興奮,雖然無得轉體位,但係我到繼續用力抽插,全力感受佢洞內嘅暖流。

「你得未?」高潮過後嘅佢開始催促我盡快完事。

「好快。你試下用力夾實我。」我講完佢就下盤用力夾實我嘅賓周,令我再度興奮起嚟。我同佢再度舌吻,再用力同飛快咁抽插。我一加快抽插佢就忍唔住面紅同呻吟:「爽過假鳩呢?」

「係啦,爽過呀,嗯嗯嗯⋯⋯」佢叫道。

唔知佢係為咗滿足我先講定係真係爽先咁答,但係好滿意呢個答案嘅我就更大力鋤,最後望實佢紅卜卜嘅面一射而盡。

完事,我哋穿返衫。

「你嘅寂寞,有冇排解到一啲?」佢問。

「最少我已經無咁傷心。」我答。

「不如你都試下玩交友app。」佢提議。

「你會唔會玩?」我反問。

「可能。如果可以令我無咁煩。」

「可能仲煩。」

「可能。同男人做愛,我都係第一次。」佢講。

「咁我咪好榮幸?」

「嗯。」

「你都唔錯。」我回味。

「哼,多謝。」

「你今晚喺我到瞓?」我問。

「唔啦。做完之後,我反而更寂寞。我更加肯定佢唔會返嚟。」

「咁即係我哋唔會再做愛?」

「嗯。」佢點頭。

「真係可惜。」

「你好爽?」佢問。

「同到靚女做愛緊係開心,無得再做咪唔開心。」我講。

「咁就好。我唔知男人點先係爽。」

「有得插就爽㗎啦。」我講。

「咁我走啦。」除返好衫嘅佢走到門口。

「可唔可以話我知你叫咩名?」我問。

「唔重要。我會離開呢到。」語畢,佢就揚長而去。

然後,我就無再見過佢。連喺食煙嘅地方都見佢唔到。

呢場性愛,就好似暴風雨咁出現,剎那間結束然後再無後續。
推推
hi山區巴
同Renee分手再食埋女煙友之後,我個性伴侶又得返Ashley。

但係好可能我都會失去佢,唔應該用失去,因為佢從未屬於過我,佢一直都只係人哋女朋友,我有嘅只係佢嘅肉體。

估唔到食咗女煙友之後我會更加寂寞同空虛。

不過呢種空虛好快就消失,原因係一班男人。

時間不知不覺已經去到四月,五月就要quit hall,所以淨低嘅呢兩個月我哋層嘅老鬼搞咗好多活動畀我哋玩。

有次我哋夜晚十一點喺hall出發,去東涌行山上睇日出,再一班人喺山頂dem cheers,引嚟其他行山人士側目。老老豆豆,我覺得dem cheers呢啲嘢就留返喺hall,出到去外面仲dem就係柒㗎啦。咁做只會令大學生嘅形象變差。但係班老鬼好似唔明呢個道理,佢哋覺得出到去就要大大聲話畀人知自己咩來頭,成個黑社會咁。不過你講完個hall名又有幾多個人真係識?同埋你嘅自豪感要建立喺騷擾他人之上嘅話我就不了啦。

當然,以上嘅不滿我無講出口,因為我仲想畀班老鬼揀返嚟下年再住hall。同時我有兩手準備,開始溝緊hall莊一個啱啱分手嘅女莊員。佢就係Ocamp同我同組嘅Year one文學院嘅四眼小妹妹。依家唔可以再叫做四眼小妹妹啦,因為佢上莊之後就染咗一把金髮,轉戴隱形眼鏡同整咗abc頭,成個形象脫胎換骨。雖然未到好靚,但係就由不起眼嘅女子變成平庸、正正常常嘅女仔。都叫可以一戰嚟,我諗佢上莊之後發現hall入面係一個大森林,所以先改頭換臉去獵食。既然我都係呢個森林入面,咁即係我都有機會。我想住hall,佢想要男朋友,fair enough。首先我要溝到佢,不過我有信心做到。

呢條女嘅事之後再講,我想講一講我層友。

除咗睇日出,我哋仲去咗跳下彈床、攀山、夜遊九龍城、落bar狂飲等等,最重要嘅係成班男人一齊喺房到睇咸片。呢條小事聚沙成塔就成為咗好好嘅回憶,尤其喺一大班男人一齊做。有次我哋喺lounge用projector睇咸片,無記錯係櫻空桃,睇到我哋嘩嘩聲嘅時候,有個鬼佬走入嚟裝水,佢裝到一半就扭實個水樽再坐低同我哋一齊睇,睇到一半佢仲問呢條女叫咩名。男人嘅友情就係咁簡單。

另外,我間大學附近有間bar同解放軍軍營,有次飲完酒,我哋成班男人醉醉地由bar行返hall,經過軍營嘅時候我哋企咗喺門口。

平時軍營門口有兩個軍人喺到站崗,但係去到深夜就無。

我哋望住軍營入面發光嘅幾隻大字——「聽黨指揮 能打勝仗 作風優良」。
「笑撚死人咩!」醉咗後,平日寡言嘅木哥變得多嘢講,佢指住軍營大叫:「共產黨!」

「電腦大爆炸呀!」瘦John大叫。

「宇宙通行證!」肥John都叫。

「炸到爛臭閪⋯⋯」落咗莊嘅Anson未講完我哋就㩒住佢,廢事佢犯國安法。

「呀!!!!好大壓力呀做hall tutor!」太陽突然暴走,佢拎起街邊嘅橙色垃圾桶外蓋,再一嘢扔入軍營入面。

我哋呆咗咁企喺原地睇佢發癲。

「呯!」著地嘅巨響令我哋清醒過嚟,異口同聲咁講:「仆街!」

「走啦仲望!」美斯一聲令下,我哋即係喺無車嘅馬路上駁足狂奔,仲不時「呀呀!」地大叫。

跑到hall樓下,我哋先氣喘喘咁坐喺地下到回氣。

「太陽你癲㗎咩!」瘦John指責道。

「算啦,我哋都無事。」肥John講。

「做hall tutor係大壓力嘅。」Anson講。

「係咪有心事呀?講啦。」木哥拍拍太陽膊頭。

「我Year four啦,但係仲未搵到grad job。」太陽仰天長嘆,然後就瞓落草地。

「遲啲就搵到㗎啦。」美斯安慰道。

「唔講啦,無謂破壞開心氣氛。」太陽道。

「講啦屌你,開咗個頭唔講大家仲唔開心。」瘦John講。

「雖然hall tutor係要照顧我哋,但住咗成年我哋都算係兄弟啦,講啦屌你。」肥John講。

「好啦。」太陽嘆口氣再講:「我身邊同屆嘅同時個個都搵到工,好似得我一個仲係乜都唔掂。一畢業又要交家用,又要還學債,仲要養自己,搵唔到工真係食屎都唔掂。」

「自己一個被留低嘅感覺又真係好差。」Anson講。

「一個又一個朋友搵到工,明明自己都唔差,但係點解就淨係得我搵唔到工?我已經send咗成廿幾份CV,結果面試都淨係得幾次,仲要份份都話我讀體育,唔適合做office。大佬呀,你睇我份CV嘅時候就知道我讀Sport㗎啦,叫我去in之後又話我唔啱,係到晒我時間。」太陽抱怨。

「啲hr係仆街㗎啦。」

「大家都前進緊,唯獨我原地踏步。而我無做錯任何嘢,但就被迫原地踏步。同埋,一諗到我唔可以再喺hall到hea,無得再過啲咁自由嘅生活就覺得痛苦。」太陽哭道。
「返工之後就好煩㗎啦。」肥John講。

「當個個都準備好晒未來嘅嘢,而我就只能夠等消息,個人就好燥、好炆憎。我淨係想大叫,發泄屈悶。」太陽道。

「無計啦。」

「我係hall就好似好大粒咁,做得hall tutor都叫係hall有得say。係呢間大學、呢個hall、呢個象牙塔我就活得好風光,好yo、多朋友。又活得自由,但係一出到去社會我就乜都唔係。」太陽嘆氣。

「壓抑嘅時候就要咁。呀!!!」瘦John率先大叫。

「一齊叫啦!唔洗忍啦!呀!!!」肥John都大叫。

「呀!!!」

「搞咩呀!」hall入面嘅保安聽到我哋大叫就走出嚟。

「屌你老母,嘈乜撚呀!」唔知邊層嘅宿生嗌落嚟屌我哋。

心知不妙嘅我哋心有露犀咁衝入hall再跑上層,坐晒喺lounge喘大氣。

「屌,爽!」太陽講。

「無事咪好。」木哥講。

「講下其他嘢。」Anson提議。

「就講強仔戴綠帽啦!」瘦John突然將我嘅嘢爆出嚟。

「屌你呀。」我講。

「講啦,想聽。」邦仔講。

「隻臭雞咁樣你都唔唱鳩佢?講details啦!」輝仔講。

「唔講都得,有冇閃卡先?」堯仔問。

「我都唔知咁多㗎,總之就係拍拍下拖,佢玩app識咗第二個,有錢阿叔嚟。」我講。

「嘩!女人果然係雞!臭雞!」邦仔講。

「啲女人真係見錢開閪,有青春嘅男人肉體唔要,走去要錢!」輝仔講。

「Renee係咁拜金。」木哥講。

「係喎,你哋老鬼應該都有人識佢?Renee都係老鬼,條女以前都係咁臭雞?」堯仔講。

「美斯應該知。嘻。」肥John笑道。

「講講講!係咪有故仔。」輝仔興奮起嚟。

「咪玩啦,又想講我啲柒嘢。」美斯不滿地道。

「士兵嚟。」肥John拗住自己個肚講。

「屌你啦,爆鳩我啲嘢。呀!!總之我就係係咁送禮,外賣同糖水都買埋,又得閒寫下卡、貼下零食係佢房門咁,點知波皮都掂唔到呀!」美斯自爆黑歷史。
推推
Push
Pish
Push
Push
Push
Push
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞