Oculus quest 2玩Steam VR討論(20) 128版本正式推出!!

831 回覆
7 Like 6 Dislike
pokerstar, re4, atfer the fall 玩到好忙
Steam唔同地區價格會調整

oculus無

美佬steam買atf都要40鎂
Oculus quest 2玩Steam VR討論(21) After The Fall成大熱VR Game!
https://lihkg.com/thread/2805843/page/1
應該買158果個定210果個
你電腦咩顯示卡?

今日到咗,換完個舒適度真係爭好撚遠
原本條濕鳩頭帶真係垃圾到仆街
想問下有無人玩過oculus隻walking dead
有 必玩
咁多位巴打
我想配近視鏡片
問過附近幾間眼鏡舖都話做唔到一張驗光單俾我
如下

請問有冇話邊啲地方先有得做?
會唔會係見你唔買眼鏡,唔想服侍你
屌其實我都覺,但其實我又唔係唔比錢。
服務好比多兩舊都ok,但一泥已經黑面話冇
我諗最近好多巴打去驗眼(tg group日日都好多人入)
個個驗完唔買眼鏡,就話無得做
真係哭能咗
試下單刀直入問
「請問驗眼唔配眼鏡要收幾多錢?我要用黎上網買日本大眼con,你地有冇推薦既洗con水?」
如果佢真係驗又推你買水,你再答
「ok,我影低個成份去問下日本果邊先,如果okay我下次黎買,con水都日本買運費好撚金」
連續問咗五六間都唔肯做,有一間問我係咪唔配眼鏡,話唔配就300 ,態度勁撚差。

好彩俾我搵到間態度好好,淨係$100,仲捉住我解釋埋每一行係啲咩。好撚感動,係荃灣,唔主動宣傳,有巴絲要再問我
諗諗下好在我當日要配之前冇耐配左眼鏡有DATA...
其實我都配左冇耐,但係我冇data..
我係拎眼鏡(同一間連鎖)比佢話想換框 佢話冇貨 我順便叫佢幫我驗下副眼鏡幾多度 睇下洗唔洗配
問返舗頭,我都係咁
I7, 3060, 32G Ram

會有咩分別架?
除左音樂以外既任何game,有PC版(steam/epic/Ubisoft Store/其他)
只要你部機推到,就應該買PC版
1.)因為PC版差唔多任何野都好啲
2.)因為你唔知你下一部VR device仲係唔係oculus
怕你推唔到
買158
路過搭嘴
Poly視光教學診所搵實習學生驗眼三舊水,做完有驗光單
我年年都去
IT狗,你的資訊真的很有用
多謝,不過上面有巴打搵到間只係$100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞