Oculus quest 2玩Steam VR討論(20) 128版本正式推出!!

831 回覆
7 Like 6 Dislike
M2 前兩日出左pro 版
加左尿袋係後面 59USD
不過一出就比人掃晒
本來禽晚訂咗M2, 之後爬文時見到有M2 Pro, 即刻cancel order, 再訂返M2 Pro~

突然發現個app多咗個推介制 依家香港區都有得推介人?
想問re4 係咪剩係得quest版?
Yup
見你地講 新user會收到7折 code

點解我玩左成個星期都未有既
新user唔係30%卷

要買過apps先有
買過apps都一直冇 係咪睇運氣
都係..
上左 想玩自己DL
WARZONE 2047
買過app隔咗成個幾月先有7折
lone echo2 彈game既巴打可以用msi afterburner 較返V同MHz就唔會彈
但D 畫質load唔切都係無計
9號訂, 13號已經收到, 好快~ 即刻買咗 bio4 vr, 好正,去到每個場景都要停底慢慢睇~
雖然已經玩過好多次, 但vr真係完全另一感覺~ 為咗佢出機都抵~
公喜 VR真係將所有野變到全新體驗咁
玩多D VR GAME
玩埋HLA 直頭完全BLOW YOUR MIND
係, 雖然之前都玩過PSVR, 但OC2真係感覺去到另一世代咁~

多謝師兄之前解答我嘅問題~
會, 另一想玩嘅game, 但要研究下 點駁電腦先, 好似好複雜~
好柒咁買左原裝CASE 之後換左頭帶又要買個過CASE
我訂咗bobovr c2 case, 同 m2pro 不過未到貨~ 而家玩完都係入返盒
有冇人訂過d lens
訂完12號佢話飛緊黎香港之後就lost左track
hkmail又話搵唔到
可以 即係變左係戲院打機咁
唔可以直駁PS4

只可以將電腦畫面casting去Q2
賽車竟然唔玩VR??? 反而玩平面
有冇人用過HereSphere VR,見好似冇乜人講
如果你條片成日對唔到焦,較2d又覺得唔立體,試下用佢 不過暫時得steam版,試用版都有,遲d會出埋quest 2
用落好正,行近都好清 Reddit個個都讚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞