Oculus quest 2玩Steam VR討論(20) 128版本正式推出!!

831 回覆
7 Like 6 Dislike
其實買skybox 已經夠做
skybox,deo都唔夠做,呢個player有類似自動對焦
同skybox一樣都係用黎睇VR影片?
有咩分別咁厲害?
賽車玩VR呀, 不過我見係普通賽車game嚟 唔知可唔可以支援到VR咁跟住個頭轉 btw玩緊隻賽車game係Forza Horizon 5
呢隻應該無VR mode
Sosad 唯有等月底買隻VR返嚟睇吓有咩玩先
有時睇日本vr會失焦,近鏡對唔到焦,呢個player會自動校正

https://store.steampowered.com/app/1234730/HereSphere_VR_Video_Player/

試用同正式版冇咩分別,用左就知

https://www.reddit.com/r/oculus/comments/lsyku3/heresphere_next_gen_vr_video_player_enhances/
我個Onward custom map有5/5 Rate 評價開心
條片邊位都執返正
有試用版,其實一樣
今日收到個M2 pro head strap, 裝完, 包住個頭舒服好多, 舊電用磁石,攝得好穩,仲會着燈, 幾靚~
咁快收到
我尋日都落左單
我10號訂, 尋日收~
正喎 不過唔買第2部 等新一代
返睇今日已經到香港 聽日等收件
Shit 早幾個鐘係咁睇開箱同實測
啱啱就落咗訂 蝕咗tim
Amazon? 未過數可以cancel order
過咗
有無巴打玩VAM
想問 delete 隻 game, achievements 仲有無? thanks

用side quest backup save
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞