Oculus quest 2玩Steam VR討論(20) 128版本正式推出!!

831 回覆
7 Like 6 Dislike
Vrav暈到想嘔
我唔知係我問題定點,我基本上睇唔到

一睇就暈到想嘔,但打機就無乜野

講緊vrav唔係平面av
有冇巴打諗住買Oculus Quest 2
唔用vpn 香港ip add係咪都有50usd rebate
巴打驗一驗身好喎

除咗頭兩日玩Echo暈之外都冇事
應該係過個女優一痴埋黎就兩隻眼好似睇既影像唔對稱,即時暈到想嘔會唔會有機會係部機壞
玩half life 一行路就好暈, 點攪
但真係好正,好多互動
一行路就真人原地踏步
唔好怕畀人笑 VR互動真係好正
唔係平時用鍵盤 手制打機畀到你既體驗
無壞 你講嘅問題其實好正常
抖陣再試試
vr cover係呢款嘛?
要湊夠50蚊先免運費
有冇其他頭帶推
冇事喎
丁丁好撚硬喎
但好撚矇囉唔逼真
差啲俾50USD Credit吸引衝咗
好彩上嚟睇一睇,等埋pro睇下出新機定收二手舊機
二手Quest 2 大概放緊幾錢 Carousell成堆好搵苯
可以放心買quest2

Pro 應該最快係下年5月以後先至會announce.....

Facebook connect 2021 消失的十五分鐘
應該係臨時抽起咗,全世界都俾佢fake曬
Bobovr 果個有電池版係咪流動炸彈
大陸充電
arizona sunshine 班友整既新game, 唔知唔覺就黎出了
VR版既L4D, 暫時睇條友玩都幾爽

https://www.youtube.com/watch?v=ZU1B3aBCIeI&ab_channel=Matteo311
前日同fd玩左 我上面有直播玩嘅link
你可以睇返
有冇試過kiwi頭帶得唔得
依家爭頭帶未買
直播VR GAME ONWARD
https://www.twitch.tv/siubak
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞