Oculus quest 2玩Steam VR討論(20) 128版本正式推出!!

831 回覆
7 Like 6 Dislike
有無咩地方可以買到中文字幕既VR電影
心思思想買好耐
如果得部1060laptop係咪會唔夠用
其實玩quest嘅game都有排你玩
一樣的已apply code
Gun Club點換Reload
手槍? 步槍? A定B制 退子彈夾
喺你左面腰部 攞新嘅彈匣 上子彈 左手拉一下槍膛

btw 你應該要玩Onward
快d退gun club
你玩完VR射擊Game 最好係玩onward
再玩返PC FPS Games會突然覺得好真實 唔吸引
*好唔真實
Onward 好似只有西人玩,未遇過唔講英文的
入我地TG群 我哋係香港人 你既隊友!
香港人server 唔會長期開?
尋日玩pokerstar 同 echo vr 都係全英
ser無地區睇
想問下quest 2手掣係核電嚟?
點解玩咗幾十個鐘都唔駛差電?
試左 Onward好有打War Game Feel
但玩兩場已經好累 要一眼關七 睇地圖又要呢部平版先睇到 Online 玩驚累隊友

有冇巴打入咗呢舊?

成日縈住前後兩舊嘢一爆就真gg
電腦白痴想問下屋企Router收得唔好
部PC用Lan線 ;用部PC Share個Wifi出黎連Airlink ?
Hot pot射wifi係work
我地討論過了
唔work
岩岩上網咁岩見到 因為底版無Wifi卡 要另外買 所以想睇下Work唔Work先 想係房度普通睇下戲 但又想插尿袋
不過係Reddit度睇到話唔Work
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞