Oculus quest 2玩Steam VR討論(20) 128版本正式推出!!

831 回覆
7 Like 6 Dislike
vr cover 定 kiwi 個cover 好d?
未試過kiwi
我哋大部分人都用vr cover
bobovr係咪好用d
好似好多人吹奏
頭細唔岩用 我頭好細 用咗一次就冇用
face interface一定係vr cover,雖然kiwi唔係差太遠
我有齊vr cover, kiwi同阿里oem雜牌
舒服度:vr cover>>kiwi>>>>雜牌
透氣度:vr cover=kiwi>>>>>>>>>雜牌
貼合度:vr cover>kiwi>>>>>>雜牌
不過我無試過bobo果個有風扇既face interface
充滿汗水都買二手
想問下cover有冇link 睇下
見第一頁係bobovr以為bobo好d
上網d人都話bobo
cover要2月先有貨
我訂住kiwi用住先
bobo係講緊bobovr m2/m2 pro
想請教下樓主播片既話用quest 2browser播同經電腦入片播個解像度會唔會唔同

想睇最清既片,應該用咩方法
同一套片,同一個解像度,同一個file,清到朦既排列:
1a) skybox/devor 經DLNA/home Plex/其他播放電腦/NAS入面既file
1b.) skybox/devor 直接播放save係機入面既file
2a.) 用browser開網頁版youtube睇
2b.) 經VD用電腦既player播save係電腦既片
3.) 用youtube app
多謝
即係點?
即係strap就bobo
face 果個就另一個?
vr cover係face配件
bobo m2係頭帶

唔同的
感謝
請問下除左呢兩個配件仲有咩買
必買係呢兩個
Case就睇你會唔會成拎出去
應該唔會
ok
用返佢原裝包裝都ok
近遠視散光嘅話就買鏡
最慘依家bobo唔運香港點買
上黎睇完見唔會出quest pro,應該會買quest 2,想問下依家amazon買可唔可以用到消費卷買?
淘寶
no
汁水咁簡單?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞