[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
有冇香港公會
揸流攤?
20210930 GTA Online例行更新

有咩留返拜山先講

無warstock,資產得改車鋪翻新有折,已經忍唔住原價買左街機鋪
等睇下星期有discount
已經連續三星期無
賭場啲前置真係幾麻煩,啲任要拎雙人份走兩轉都唔再講,下下都觸發到三星通輯又唔比入資產消星,仲要比差佬打死左之後照樣閃三星唔消,係咁比差佬殺,做完啲前置之後我專登去殺警察殺到五星泄憤
用 akula 減到兩星,easy
係咪又要另外買
akula(比較好) 或者 annihilator stealth, 要係 warstock 到買,一隱身就算五星緊都變兩星,賭場/doomsday 前置唔想成日自殺或者入下水道的話可以考慮
應該都唔會買,本身賭場都只係屎忽痕想玩吓
原來賭場要係小地圖睇到保安既位置同視線要另外解仲要非強制?

好難想像街場啲人會解依個但唔係二級keycard
入驚駭位元個神經中心可以即消
只係你身上有任務道具入唔到去
就係拎住道具唔比入資產
啲人覺得背指紋好過去殯儀館搵卡掛
同埋1級卡可以係清潔工人到拎唔洗煩
咁睇下有無得閒嘅fd幫你消星
佢唔係你組織入面 上佢架車
佢打俾lester消星 又得
指紋唔係開金庫咩,1 級或者無卡開鎖唔係背位置咩

btw解鎖唔難只係好曬時間,尤其re 關果陣我有時直接走算
講得要拎雙人份就知無fd
換配件(帶眼鏡/冇帶眼鏡)減1星
或者上面提既喱驚駭位元消警星
btw,前置都係得駭入裝置同電鑽真係要避星咋wo
一定要驚駭位元?moc得唔得?

因為第一次玩唔識焗屠全場,二級卡,雙保車+衫,離場國安下下三星
保全位置做慣可以唔發現就影到相
或者call架勁速改裝款用火神掃場就搞掂
非強搶非瞞天保全二級卡唔做/唔買根本on撚9,咁易做都唔做
party唔洗講,去法醫大樓既話教堂附近call定驚駭>偷靈車>上驚駭消星
成個前置5分鐘多少少都搞得掂
唔做解一個點陣鎖都要2-3分鐘啦
印象中好似唔得,不過驚駭出現既位置會比MOC方便唔少
同埋離場消防同國安係完全冇分別,做消防一定簡單過國安
消防只要唔係去沙漠偷消防車個距離都做得過
如果係去消防局偷消防車仲有得直接call肥仔消星
以我梅薩街機舖為例,去最近消防局偷車2分鐘內已經搞得掂
下次有機會玩既話試下先,我次次見人離場都國安或者豪賭,好少消防
好可能係直接買離場,比多幾萬慳幾分鐘做前置睇你覺得值唔值
唔值,成個賭搶比起金毛無論時間 麻煩程度 收獲都唔值,我純粹屎忽痕先買個街機鋪玩下
豪賭好好多啦 唔使做前置 可以慳返啲時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞