[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
唔該巴打
咁唯有停用雲端
如果我冇估錯
巴打單機save係咪有mod過
有可能隻game更新之後
同你個舊save有衝突
停用雲端save > 再刪一次文件
單機故事模式紀錄會冇晒
但online係唔受影響
想問點樣入到去studio ?做晒任務都入唔到去
要等富仔打俾你
聽完電話studio門口就有個F字
有冇巴打有開團一齊玩?
限定要兩個人先入到
因為studio啲任務係要兩條友
可以入去等 坐低隊草之後就好似平時玩差事咁等人入
落雪真係憨撚鳩
島搶運架長崎嗰時跣到仆街
開飛機入島偵測又睇唔到路
炒過一次落海 火都來
呢度玩 pc 定 ps 多
pc會唔會好多外掛
見特價想買
agger
莫講過揸飛機 連平時普通任揸車都係跣到仆街
尤其是趕時間嘅任真係會燥
回鍋ps4玩家 想問下而家有咩方法掛機避到水電煤收費?以前係入差事綁手掣掛成日
驚外掛或者唔識整單人戰局嘅
建議你直接買PS版本
上網搵下啲discord或者telegram group
因為PC版嘅外掛問題
係唔會有解決嘅一日
表示完全冇問題
骷髏馬又好 叛亂分子又好 甚至短劍都好
舞車舞得好輕鬆
今個禮拜架新跑車
改完出門口試下 跟住就開始自轉
落雪舞車得一個方法
慢慢俾油去到咁上下速度就唔會冼軚
同埋入彎前提早好多收油就得
佢遲遲都唔打電話畀我
拉瑪個和解禮物任係咪算難
街場啲人睇落都唔算廢都係咁死
去到邊個位? 最後畀人圍?
果到大約等於 survival mode wave 1 - wave 3。
當年二十幾 level 就過左。搵 cover / 零食 menu 長開唔會輸 (不過 quick restart 幾次, 食晒零食的話就另計)
佢地連呢個都過唔到,點挑 survival mode 10 waves
而家個個都揸激光火神就咁企係到射
得我搵cover
有冇人將d槍upgrade 晒去mk 2
用埋d新子彈
MKII 當然要 upgrade,全部都勁左
特殊子彈就睇個人喜好,最好保留一部分用返正常子彈,因為 (1)平D,(2)可以用 menu 補彈,(3)特殊子彈數量太少,(4)好多任務NPC敵人用正常彈已夠打
重狙改MK2配熱能鏡加爆炸彈
個人覺得打飛機幾好用
見人可以一槍射撚爆警車/直升機
車通常係 直昇機要兩槍
戰機好似3槍 不過缺點係每次上彈得4發同埋子彈貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞