[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
同街場玩,豪賭員工入口出有機會出事,正門出就要係賭場入面蟻躝
同fd玩豪賭緊係冇問題
玩過咁多次完全冇出過事 你地係咪掂到啲職員定係揸住武器
主要係出到場外有時候會發神經比國安/cam spot到
同埋街場唔好睇小隊友啲on9走位
白點多幾秒已經差好遠
搵人快手殺咗附近嗰兩個黑警再痴牆行就搞掂啦 不過講真街場真係好多弱智仔 就算教埋佢點玩都可以出事
豪賭客過完動畫就同無偽裝好似無分別
有時隊友lag少少員工入口果兩個cam已經可以出事
想問下點解auto shop無客人車可以改,明明琴晚仲改咗兩架車+送埋
呢個係隨機出
就連時間都係隨機
不過據聞有兩個位會出得快啲
我食兩個位架 但係已經5-6個鐘都未有車
我係有兩個位*
都話隨機囉
我試過啱啱on就話有客到tim
你好等錢洗就搵金毛啦
呢個係俾退左休既人賺少少車馬費用架
諗住bug 車轆姐,玩到無野好玩嘛
賭場前置除左啲cam前置外有無其他前置係可以做一次就得?

基本上次次完次次清
除左啲出入口呀 cam位呀之外
cam 位個任務佢肯恩賜唔駛重新做過,主要都係因為個故事情節唔適合重新黎過 only
連優祖霸進場都要?
賭場3塊版
得第一版個堆cam位同出入口恩賜你唔洗重做
打劫目標 入場方法同堆相關既野全撚部要次次完次次清

連面具都要次次拎 你話呢
仲以為幫優祖霸一次手之後都可以用佢入,唔係幫一次手攞到信任就得咩,搶完一次點解變翻唔信我
因為幾乎冇人用佢黎入賭場
一係解款公司 一係靜靜雞入
條友又煩又柒 仲要幫佢做埋啲野先肯幫我地
屌那星咁不如直接問解款公司「借」野咪仲快
如果唔係次次都要做一次唔同講法啦,我見佢專登分個位出黎唔係放偽裝入面仲以為特別啲
想問一個問題。無psn會員兼第一次玩gta5,玩左陣故事mode 竟然可以玩到線上mode。係咪有bug??
如果瞞天把槍有滅聲器都仲會肯用保安以外既偽裝玩下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞