[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Dllm d bug多撚到 做完金毛同我彈番出去
啱啱買左黎玩

比人殺左次先見到要轉私人
見佢送左間辦公室,有一百萬但有好多野要買
唔好買野,儲到二百幾萬買完科薩卡先開始自由用錢
金毛卡尾關財自
係,不過依家財自左都唔想再卡
如果ps4點卡尾關次次都好乖咁做前置
一開始係咪9做網上講個d刷錢任就得

做左半日得十零萬
最快係搵人開個金毛分錢比你起家
唔係,揾三個尋寶任揾曬都有75萬,另外開電話排隊入人地開既佩里克島搶劫淨跟幫手拎都有30萬一場,或者唔好彩/好彩既話入到外掛開既一場200幾萬
你係咪pc玩家
係既話我可以開任帶你快速賺錢起家
街場d島搶好難入
見你低lv就踢
係咩,我反而鐘意低lv既人入黎做背包,低lv唔識打會跟實,又唔會叫比多啲

反而啲高lv識自己打既仲驚,行啲路線係快過我但未必清得曬人,又未必穩

新手做果啲炸車任炸到傻先得果少少錢,我覺得排隊排到一兩次夠數就舒服
最正路就係買個細倉拉貨起家
拉貨都係比狗做
年幾兩年冇玩 有咩唔同左 裝緊隻GAME
想問電話排隊join舊搶係揀邊個?
英文係 heist,中文唔清楚,但留意返,無得揀只玩 finale,好大機會入左 setup
同 doomsday 原理差不多,經電話入的話,都係無得揀只玩 finale,通常入 setup
以前就係低lv先最多要求
財自之後真係要享受下刧島既樂趣,試下唔同載具入場、唔同槍款 又試下搵衫搵車換、或者爬牆入 或者餵佢地食粉然後 aggressive 爆入正門
明白,見有個奪取唔知係唔係
依家一見依啲即走
有冇PC朋友一齊打下劫
單機左成個星期有D無聊
有新連登crew
Virtual Youtubers討論區 (1621)
https://lih.kg/uGjRDHX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞