[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
一陣試下
變左做自己既話整爆左係咪好似車咁要打去保險比錢?
係 好似$5000

今期更新
free roam成日冇啦啦跌fps 搞到冇辦法玩到
稱呼 11月做 heist month,但係就孤寒到連賭場打刧都唔捨得畀兩倍 payout
咁可以幾肯定,下星期就係 cayo perico panther statue 回歸
RC Tank 減價呀,正野黎,未買既一定要買
肯俾鑽石做最終目標已經係皇恩浩蕩架啦

啱啱先又俾人屌重製三部曲屌到飛曬天

撚有心情咩
撚人最好用具
冇之一

保證撚到對家rage quit都得
rc坦克行得好慢,又無得改裝速度,火力換左最貴果隻電漿炮都唔算太勁佢防到幾多炸彈?

賭場出鑽石都無乜癮打,有無咩獎或者劇情要素搶鑽石先觸發到?

拎錢就再等下星期黃金豹先自己打
有一個 award 係打刧賭場每一種 primary target 都成功搶一次 (畫、cash、金、鑽石)。唔需要自己 host,曾經入過街場成功過都計。不過追求 award 其實無乜意義
rc坦克太慢,所以唔可以用黎追人,通常用黎陰人多,因為對方係地圖上見唔到你部 rc坦克 (同時亦都見唔到你個人)
咁唔專登打次鑽石,鑽石跟到外掛場刷出黎打過唔少次
部野耐久係點?我整左4星比警察狂寫都無扣血咁
記錯好正常
依家撚有人用戰機打人咩
滿天MKII
mk2點會夠戰機打
暴君MKII有咩殺唔到架
PC版大廳成個人版俾你睇
除非條友癲到倒轉飛架mk2加free aim導彈/用外掛 如果唔係嘅話正常嚟講戰機唔會唔夠打
PC版神仙打交你覺得仲會有傻仔開架戰機出去咩

我個堆機都封曬塵
咁你講mk2吖嘛 外掛用乜都殺到人㗎啦
同埋得閒揸架akula近距離睇住啲玩家做on9嘢都幾過癮
想問下PS4嘅online角色
有冇辦法transfer去Xbox x
暫時冇 不過應該唔會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞